Erkeklerin Yakın Takibe Aldığı 3 Burç Tipi

Erkekler tarafından radara alınan kadınlar vardır. Genel geçer yargılar sunulan bu kadınlar birtakım özellikleri ile öne çıkmaktadır. Yazının devamında erkeklerin yakın takibe aldığı 3 burç tipi ve bunların özellikleri hakkında detaylar yer almaktadır.

Genellikle herkesin hoşlandığı tiplere sahip olan bu burçlara sahip kadınların, karşı taraftan aradığı özellikler farklılık gösterebilir. Aslında insanları sadece görüşüne göre değerlendirmek oldukça yanlış bir algıdır. Gördüğümüz insanların yüzlerinde maske var mı yok mu anlamak için tanımamız ve vakit geçirmemiz gerekmektedir. Bu yazıda erkeklerin yakın takibe aldığı 3 burç tipi sizlere aktaracağız.

Bakımlı Teraziler

Erkeklerin yakın takibe aldığı 3 burç tipi arasında ilk sırayı bakımlı terazi kadınları almaktadır. Çoğumuz tarafından dış görünüş oldukça önemlidir. Dış görünüş bize karşımızdaki kişi hakkında ilk bilgiyi vermektedir. Erkeklerinde de dikkat ettiği ilk özellikler arasında yer alan dış görünüştür. Karşısındaki kadının saçları, dişleri, tırnakları ve üzerindeki elbise kadın hakkında ona bilgi vermektedir. Parfüm kokusundan makyajına kadar tepeden tırnağa bir bütünü ile dikkat çeken bakımlı terazi kadınları çoğu zaman en öndeler.

Gizemli Akrepler

Erkeklerin yakın takibe aldığı 3 burç tipi arasında yerini alan gizemli Akrep kadını, merak duygusu uyandırması ile erkeklerin dikkatini çekmektedir.

Akrep kadınının en büyük yemi olan merak uyandırması, gizemli bakışları ile etrafını süzmesi erkeklerin oldukça dikkatini çekmektedir. Bazen şapkasının ardından bir bakış atması bazen de cool tavrı ile güzel endamı erkeklerin dikkatini çekmeyi başarır.

Cesur Koçlar

Erkeklerin yakın takibe aldığı 3 burç tipi yazımızda son olarak tabiki de cesur Koç burcu kadını yer alıyor.

Özgüven kelimesi ile bağdaşmış bir burç olan Koç burcu, değişik yapıları sayesinde erkeklerin dikkatini çekmeyi başarır. Cesur tavırları her halinden belli olan Koç burcu kadını, çoğu erkeğin içten içe hayallerini süsler.