Haftaya Ay Balık Burcunda Veda Ediyoruz

Ay Balık burcundaki yolculuğuna devam etmekte...

Merkür ve Venüs arasındaki uyumlu açı yakınlarımızla kolay iletişime geçmeye ve düşüncelerimizi nezaket çerçevesinde dile getirmeye yardımcı olacak gibi... Ayrıca bugün yakın çevre gezilerine çıkabilir ve dostlarla planlar yapabiliriz.

Ancak Güneş ve Pluto arasındaki sert açının olduğunu unutmayalım... Bu açı güç ve azim gerektiren işleri gerçekleştirmek adına etkin olurken bir yanıyla da baskı altında kalmaya yol açabilir. Konusunda otorite konumundaki kişiler ve aile büyükleriyle aramızdaki işliklerde ise bugün dikkatli olmalıyız zira nahoş durumlar veya çatışmalar yaşanabilir.

Akşam saatlerindeki Ay Neptün açısıyla duygu dünyamıza çekilebilir; romantizmin derinliklerine inebiliriz. Ruhsal manada ise vaktimizi bizleri tatmin edecek çalışmalara veya ibadete de ayırabiliriz. Hem Balık burcundaki Ay hem Neptün’ün pasifize eden enerjilerinin varlığı bazı dağılmalara veya yönsüzlüklere yol açabileceği gibi beklentide olduğumuz konularda hayal kırıklıklarına veya fedakarlıklara neden olabilir.