Hangi Burçlar Yanlış Kişiyi Seçmede Ustadır!

Bir insan hata yapmaktan, yanlış yapmaktan hoşlanabilir mi ya? Diye sizlere sorumuzu soruyoruz. Aslında hoşlanmıyorlar fakat hata yapmalarına rağmen, hatalarını bilmelerine halen aynı hatalara devam etmeleri işin sinir bozucu kısmı. Bazı burçlar her ne kadar hata yapıyor olsalar da yaptıkları hatalardan asla tecrübe edinmiyorlar ve ardı arkası kesilmez bir şekilde hata yapmaya devam ediyorlar.

Kimisi aşk konusunda, kimisi kalbine söz geçirememe konusunda, kimisi iş konusunda yani her ne kadar hata yapsalar da kendileri asla yaptıkları hatadan bir sonuç çıkaramıyorlar. Çıkaramadıkları içinde bu hataları tekrar ediyorlar ve sürekli olarak kendi hayatlarını zor duruma sokuyorlar.

Bu hatayı en çok yapan burç balık burcu. Aşık olduğu zaman kendisini hiçbir şekilde durduramıyor ve kendisini aşık olduğu kişinin kollarına bırakıyor. Bir yandan da yengeç burçları, balık burcunu takip ediyor. Yani aşk konusunda tamamen başarısızlık elde eden 2 burç var. Bunlardan birisi balık burcu, diğeri ise yengeç burcu. Her ne kadar aşk konusunda başarılı olamayıp hata yapıyor olsalar da sürekli yeni birilerine kapılarını açıyorlar ve aynı hataları yapmaya devam ediyorlar. Bitmedi, aşktan gözü kör olan sadece balık ve yengeç burcu değil. Bunların peşine akrep burçları da takılıyor. Gözleri aşık oldukları zaman hiçbir şeyi görmüyor ve kendileri bol bol hata yapıyorlar.

Tek yapmaları gereken aslında şöyle geçmişe bir bakmaları ve neler yaptıklarını gözden geçirmeliler. Yoksa hayatları boyunca aşk konusunda hiçbir şey elde edemeyecekler. Hata yap, hata yap, hata yap nereye kadar? Bir yerden sonra ders çıkarmalı ve hayatımızı daha iyi bir şekilde idame ettirmeliyiz. Duygusal olmak size hiçbir şey kazandırmayacaktır. Aksine duygusal olursanız her zaman yıpranan siz olacaksınız.