Herşeyi Kişisel Olarak Algılayan 2 Burç!

Olayları kişiselleştirme, belki de günümüzdeki dünya düzeninin en büyük problemi. Ne olursa olsun maalesef insanların egosundan çok daha büyük herhangi bir olay yoktur. Esas olay, her şeyin kendileri ile alakalı olduğunu sanmaları ve dünyalardan daha büyük olan egolarıdır!

Siz her olayı kendinizle alakalı zannederek egolarınızı patlatırken, aslından yaşamınızı kısıtlıyorsunuz, kalitesini çok düşürüyorsunuz. Görünmemeye çalıştığınız ortamlar, değmemeye çalıştığınız insanlar sizin büyüyerek gelişmenizi engelliyor. Bize göre çok yanlış bir üzerindesiniz ancak tabi ki yine siz bilirsiniz. Bu içeriği genel olarak bu konu üzerine yazdık ve herhangi bir konuyu kişisel olarak algılayan 2 burcu sizlerle paylaşmak istedik. Bu burçlardan birine sahipsen eğer, yol yakın dönmenizi öneririz!

Atarlı Koç Burcu

Canlı ve inatçı Koç Burcu hayat içerisinde mücadelesini her yerde sürdürmek ister. Bundan dolayı her şeyi kişisel bir şekilde algılar. Bu durumlarda da kılıcını kuşanarak savaş meydanlarına çıkmak ister. Onun aslında istediği durum, herkes kendi değerini kanıtlamaktır. Önüne çıkanı devirmesinin, bitmek bilmeyen savaşlara girmesinin, tüm o hırsın ve agresifliğinin altında yatan sebep tam da budur. Bundan dolayı Atarlı koç burçlarından uzak durulmasını tavsiye ederiz.

Mağdur Aslan Burcu

Eleştirilmekten hiç hoşlanmayan ve oldukça kibirli olan Aslan burçları sırf guruları için pek çok zahmete katlanır. Onun için tepkiler, davranışları, durulu ve bunlarından dışarıdan nasıl göründüğü oldukça önemli etkenler arasında yer alır. Davranışları örnek alınsın, kendisine gıpta edilsin ister Aslan burçları. Bir lider haline gelen Aslan burcunun gururu konusunda gelecek olan herhangi bir lafa bile af yoktur. Bu sebepten dolayı da kendisine yapılmayan ve yapılan bütün her şeyi kişisel bir şekilde algılar.