Şıpsevdi Burçlar

Aşk. Ne aşk ile yapabiliyorsun, ne de aşksız. Aşkın getirdiklerine sevinmenin yanı sıra götürdüklerinde de üzülebiliyoruz. Bu yazımız içerisinde “İlk görüşte en sık aşka düşen burçlar” yer almaktadır.

Yapımız gereği yalnız başımıza bir ömrü düşünmek istemeyiz. Fakat ıstıraba düşen aşklar yaşamakta kimse istemez. Garip dengeler içeren aşkın belirli bir denklemi yok ki çözülsün. Bazı burçlar vardır ki sadece aşk için yaşayan, aşka karşı koyamayan yani aşk için yaratılmış burçlardır. İnsanların çoğu flört dönemini çok sevmektedir. Bundan dolayı da aşktansa flörtü tercih etmektedir ve zaman içerisinde sürekli olarak bu duyguyu yaşamaktadır.

İlk görüşte en sık aşka düşen burçlar arasında pek fazla burç bulunmamaktadır. Fakat bir tanesi vardır ki ilk görüşte hoşlandığı kişilerin sayısının haddi hesabı olmaz. Yazımızda yer alan bu burç, kolay bir şekilde aşık olmaktadır. Fakat flörtü seven yapıları sayesinde bu aşk serüveni flörtten ileriye çoğu zaman gitmez. Bu heyecanı sürekli yaşamak isteyen bu burç sürekli yeni limanlara yelken açmaktadır.

Sabırsız Koç Burcu

İlk görüşte en sık aşka düşen burçlar denildiği zaman akla ilk gelen burç olan Koç burcunda, özellikle erkekler ilk bakışta çok sık aşık olmaktadır.

Hayatının her alanında içi ve dışı de ayrı olmayan Koç burcu, ilişkiler konusunda da oldukça hareketli bir yapıya sahiptir. Yerinde duramayan yapısı sayesinde ilişki içerisinde kalıp kendini ilişkiye vermek istemezler. Bu konuda beceriksiz olan Koç burcu, sürekli yeni ilişkiler yaşayıp devamlı olarak aşk duygusunu farklı birilerinde yaşamak isterler.

Ayrıca sabırsız bir yapıya sahip olan Koç burcu, onun karşısındaki insanı uzun şekilde tanımasına izin vermez.