Akrep burcunda ilerleyen gergin ve yorgun Ay saat 03:51’de son açısını Venüs ile son açısını kurduktan sonra sabah 08:04’e değin boşlukta ilerleyecek...Hassasiyetin ve duyarlılığın yüksek olacağı zamanlar yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde Yay burcuna geçen Ay ile bir sonraki gün gerçekleşecek Dolunay evresine girmiş bulunmaktayız. Adeta bir yüzleşme ve geçtiğimiz haftalarda başlattığımız girişimlerin hasadını almaya yaklaşmış gibiyiz. Değişken enerjiler yoğunluğu içinde bulunduğumuz koşulların ikilem; kararsızlık ve pek çok seçenek barındırdığına işaret etmekte... Günün ilk yarısında etkisini hissettirecek Ay Pluton olumlu kontağıyla güçlü, azimli ve iradeli hareket etme şansımız olabilir. Gelecek plan ve hedeflerimizi gözden geçirebilir; inançla adımlar atabiliriz. Yurtdışıyla alakalı işler, eğitim, akademik çalışmalar, yolculuklarla ilgili konular da bu süreçte önem kazanabilir.
Günün ikinci bölümünden sonra Ay’ın Satürn ve Mars ile kuracağı açılarla enerjilerin rengi değişebilir. Otorite konumundaki kişi ve kurumlarla olan işlerde sorunlar yaşayabiliriz. Kendi yetkinliğimizi sorgulayabilir, sorumluluk almak zor gelebilir.
Ancak olumlu yanıyla gerçekleri göz ardı etmeden hareket etmek işe yarayabilir. Satürn bazı kısıtlamalar ve blokajlara neden olsa da önümüze çıkan engellere rağmen yılmadan yolumuzdan ilerlemek için çaba gösterebiliriz.
Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar
31 Aralık'taki Oğlak Yeni Ayı bir yenilenme dönemi başlatabilir. İş hayatınızda ye...
Devamını Oku >>