Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Güzel bir yıl sonu sizi bekliyor: Tutku ve cazibe dolusunuz! Aralık 2020 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2020

Aslan Burcu

Özellikle 14 Aralık'ta gerçekleşecek olan Yay burcundaki ay tutulması ile birçok şeyin değişime ilerlediğini göreceksiniz. Yüzyılın kavuşumu olarak nitelendirdiğimiz ve yeni bir çağın başlangıcı olarak gördüğümüz Satürn ve Jüpiter kavuşumu sizleri ilişkiler konusunda yepyeni biri yapacak. Son 1 yıldırhayatınızda adeta bir köle gibi çalıştınız ve onurlandırılmadınız. Tüm saçma işleri siz çözdünüz ama başarı başkalarının oldu. Şimdi bu devir kapanıyor. Emeklerinizin karşılığını aldığınızın bir süreç başlıyor. Özellikle kendinizi 14 Aralık sonrasına hazırlamalısınız. Bu değişim sizlerin daha başarılı ilerlemesi adına büyük yardımda bulunacak. Bu ay sizler için unutulmaz bir ay olacaktır. Bir şeylere başlıyorsunuz ama içinize sinmiyor gibi hissedebilirsiniz. Satürn ve Jüpiter kavuşumu sonrası yani 17 aralıktan sonra kimin ne dediğini çok umursamıyor olabilirsiniz. Aslında uzun zamandır savaşınız verdiğiniz konular karşısındaki yorgunluğunuzun bitip bunun ödüllerini alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Hak ettiğinizi düşündüğünüz, hayalini kurduğunuz iş, evlilik, çocuk veya projeleriniz, sürprizlerle yüzünüzü güldürebilir. Kişisel özgürlüklerinizi gerçekleştirmek adına radikal kararlar alabilirsiniz ve sizi bu yola iten önemli gelişmeler meydana gelebilir. Kariyer hayatınızı olumlu açıdan destekleyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

21 Aralık sonrası Merkür ve Güneş'in oğlak burcunda ilerlemesi sizleri uluslararasıbağlantıları ya da sosyal medya ile ilgili konularda yeni çalışmalar yapmaya ya dahayatınızda yeni değerlendirmelerde bulunmanıza neden olabilir. Finansal konularınızla ilgili sorunların üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızda parlamalar yaşarken aynı zamanda bazı rekabetler ve can sıkıcı durumlar getirebilir. Bu ayın ilk yarısı sanki gelgitler ile önünüze gelirken ikinci yarısı daha net bir şekilde ilerleyecektir. Sakin ve mantıklı hamlelerle bu durumun etkisini azaltabilirsiniz.

Ters gittiğini düşündüğünüz işler varsa, ayın ikinci yarısında bu konu fazlasıyla gündeminiz olabilir. Bazı gizli bilgiler, yalanlamalar ve ithamların sakinliğinizi bozmasına müsaade etmemelisiniz. Gökyüzü,hayatınızı iyileştireceği gibi duygusal yaşantınıza da sihirli dokunuşlar yapabilir. 23 Aralık Mars ve Plüton arasındaki kare açı sizleri sağlık vealanınızda daha özenli olmanız gerektiği mesajını veriyor. Yılın en önemli ve son noktayı koyacağınız gökyüzü transiti 30 Aralık Yengeç burcunda dolunay olarak gerçekleşecek. Bu süreçte bir alım satım yapmak ya da bir karar vermeniz gerekmesi halinde, tüm açılarıyla düşünerek hareket etmelisiniz. Banka kartlarınız, kimliğiniz veya önemli belgelerinize dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunları çaldırma veya kaybetme gibi durumlara karşı daha öngörülü olmalısınız. Bu ay çok fazla mahkeme ve dava gibi konular içerisine girmemelisiniz. Aile içinde yaşanan huzursuzluklara çözümler bulmak isterken baskıcı davranışlarınızla tüm okları kendi üzerinize çekmemelisiniz. Özellikle akraba veya yakın ilişkilerinizde üzerinize vazife olmayan hiçbir bağlantıya dahil olmamalısınız. Parasal olarak aşırı harcamalardan kaçınmalısınız. İlişkilerde daha kararlı ve güçlü ilerliyorsunuz. Hayatınıza sürpriz bir şekilde yeni bir ilişki girebilir. Doğru kararların doğru ve mutlu eden sonuçları getireceği güzel bir ay dileriz.

Aralık 2020

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 07" R
Ay
Yay
03° 26' 50"
Merkür
Koç
16° 00' 28"
Venüs
Koç
26° 07' 51"
Mars
Balık
26° 40' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 18"
Satürn
Balık
16° 13' 08"
Uranüs
Boğa
22° 07' 22"
Neptün
Balık
28° 47' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 03"
Lilith
Başak
22° 53' 58"
True Node
Koç
15° 32' 35"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>