Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2023

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 4 Kasım'da Satürn'ün Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla imkanları değerlendirmek, çalışmak ve kendinize yeni bir hedef belirleyebilmek daha mümkün hale gelecektir. Hayal etmekten öteye götüremediğiniz çalışmalar, yatırımlar, projeler ve toplumsal konularla ilgili yeni çevrelere girebilir, mevcut durumu daha iyi hale getirecek adımlar atabilirsiniz. Emin olduğunuz, madalyonun iki yüzünü de iyi öğrendiğiniz konularda önünüzün açık olduğunu görebilirsiniz. Hayatınızı ne yönde şekillendireceğinizi, hangi değerleri öncelikli hale getireceğinizi bilmek özgüveninizi arttırıyor. Dersler çıkarmış olmak, bunları uygulanabilir hale getirmek, hem kendi sınırlarınızı hem de çevrenizdeki insanların sınırlarını bilerek hareket etmek size büyük getiriler sağlayacaktır. Bu noktada hayatınızdaki önemli insanlardan önemli tecrübeler öğrenebilir, eksik hissettiğiniz ya da potansiyelinizi gösteremediğiniz durumları avantaja dönüştürebilirsiniz. Özellikle ekonomik koşullar, parasal yatırımlar noktasında şansınız iyi yönde dönebilir. Hiçbir şeyin boşu boşuna yaşanmayacağından emin oluyorsunuz. Bu da sizin kesin ve garanti olarak gördüğünüz bazı durumları ve kriterleri değiştirebilir. Sosyal çevrenizin de bu değişimden etkilenmesi söz konusu olabilir. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, mevcut arkadaşlarınızla aranızdaki mesafe ve paylaşımlar değişebilir. İnsanlara karşı yüzde yüz güvenle başlamak yerine daha makul oranlarla iletişim kurmanın önemli olduğunu tecrübe edebilirsiniz.

8 Kasım'da yönetici gezegeniniz Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber özellikle çalışma hayatınızı iyileştirmek, maddi ve manevi kazanımlar elde etmek adına bazı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Emeklerinizin ödendiği, hakkınızı alabildiğiniz, huzurlu bir ortamda verimli işler yapabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Yeni çevrelere dahil olabilir,ve statü değişikliğiyle karşılaşabilir, teklifler ve görüşmelere zaman ayırabilirsiniz. Yaptıklarınızın dikkat çekiyor olması, sizi daha fazlası için motive edecektir. Sosyal ve yoğun bir döneme giriyor olmanız sebebiyle özellikle fiziksel görüntünüze fazlaca yatırım yapabilirsiniz. Hayatınızı düzenlemek, sağlığınıza ve yediklerinize dikkat etmek, dış görünüşünüze önem vermek isteyebilirsiniz. Bunları başka zamanlarda da yapıyorsanız, bu dönem daha iyi sonuçlar alabilir veya uyguladığınız yöntemleri geliştirebilirsiniz. Estetik operasyonları, bakım, detoks, güzellik ve kilo kontrolü uygulamaları beklediğiniz iyi sonuçları verebilir.

Merkür'ün 10 Kasım'da Yay burcuna geçecek olmasıyla ekonomik konulara getireceğiniz çözümler söz konusu olabilir. Ekçalışmaları, işi büyütmek ya da anahaline getirmek, yaptığınız bir işi ön plana çıkarmak, ortaklı hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinize bir çizgi belirleyebilirsiniz. Daha çok okuyup araştırabilir, bu donanımla cesaretinizin da arttığını fark edebilirsiniz. Böylece "yapamam" sandığınız her şeye bakış açınız değişebilir. Ailenizin, çevrenizin bu değişiminizden etkilenmesi, sizden yardım talep etmesi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yardımsever, paylaşımcı ve iyimser yönünüzün ağırlıkta olacağız bir dönemdesiniz. Dolayısıyla sorunlarınıza çözüm bulmaktan ziyade iyi olanı geliştirmeye daha çok zaman ayırabilirsiniz. Bu da, sorunları ya da sorun zannettiğiniz şeyleri ortadan kaldırmaya yetecektir.

13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay ile bir sonun getirdiği başlangıçlara gidebilirsiniz. Her şeyin bittiği, durulduğunu düşünebilirsiniz ancak her şey asıl şimdi başlıyor. Bu iyi yönde olacaktır. Olumsuzluklardan, kalıp yargılardan arındığınız her konu bu şekilde sonuçlanacaktır. Özellikle ikili ilişkiler açısından önemli kararlar alabileceğiniz bir süreçtesiniz. Yaşananların ve söylenenlerin özgürlüğünüz, istekleriniz, hayatı yaşama biçiminizi ne derece etkileyeceğini görebilirsiniz. Gördüklerinizin bir kısmı hoşunuza gitmediğinde buna sırt çevirmeyin, işlerin seyri tam olarak burada değişebilir. Duygusal başlangıçlar, yeni adımlar güven ve sağlıklı sevgilerle mümkün olacaktır. Kendinizi bu konuda geliştireceğiniz ilişki fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. İşbirlikleri, ticari konular ve çevrenizle olan iletişiminizin de etkileneceği durumlar söz konusu olabilir. Kiminle ne paylaşacağınıza, yeniyapacağınıza dikkatle karar vermelisiniz. Yanıltıcı ya da manipüle edici olduğunu hissettiğiniz konuşmaların sizi etki altında bırakmasına müsaade etmeyin.

18 Kasım'da Güneş ve Mars'ın Akrep burcunda bir araya gelmesi sabrınızı test edebilir. Mantığınıza ve stratejilerinize sığınmalısınız. Bu sizi olumsuz konuşmalardan, yanlış anlaşılmalardan ve ilişkilerin gölge kalmasından koruyacaktır. Finansal açıdan önemli adımlar atabilirsiniz, motivasyonunuzu bu yöne aktarın. İş arayışları,kurma ya da mevcut çalışmaları büyütme noktasında fırsatlar elde edebilirsiniz. Yaklaşımlarınızı ve size olan yaklaşımları kontrol edebildiğinizde, doğru anlama ve değerlendirme şansınız da yükselecektir. İsteklerinin bir takıntı ya da inat konusuna dönüşmemesine dikkat etmelisiniz.

22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçmesiyle beraber ekonomik konularda yüzünüz gülebilir. Ödemelerinizi tamamlamak, haklarınızı almak, yeni işler ve konularla ilgilenmek, hayatınızı zora sokan alışkanlık ve sorunlarla ilgilenmek size iyi gelecektir. Bazı konular resmiyet kazanabilir, özellikle gelir beklentisi noktasında elde edeceğiniz yeni kazanımlar size farklı planlar yaptırabilir. Kendinize yeni meşguliyetler bulmak, kafaya taktığınız sorunları aşmanızı, bunların sorun olmadığını fark etmenizi, enerjinizi farklı alanlara yönlendirmenizi sağlayabilir. Bu da önemli bir eşikten geçmek için iyi bir adım olabilir. Hayatın telaşlı yanlarından ziyade yaşadığınız bu telaşın getirilerine, size kattığı avantajlara odaklanabilirsiniz. Daha önce sakladığınız ya da göremediğiniz bu avantajlar size daha sonra karşılaşacağınız bir olumsuzlukla nasıl baş edeceğinizi gösterebilir. Şansınız dönüyor, bunu iyi karşılayın. Sağlık sorunlarınızda büyük oranda iyileşmeler olabilir, ailenizden de bu yönde iyi haberler alabilirsiniz.

24 Kasım'da Mars'ın Yay burcuna geçmesiyle beraber artık kırgınlıklara, endişelere, akışına bırakmaya mahal vermeyeceksiniz. Aklınızı başınıza getirecek, farkındalığınızı arttıracak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ekonomik sorunlar, aileyle ilgili uğraşlar, mali gündemler sizi ne yapmanız gerektiği konusunda uyarabilir. Fevri ve isyankar bir duruş sergilemediğiniz zaman her şeyin üstesinden gelebileceğinizi göreceksiniz. Çünkü bunun ya da inatlaşmanın size bir katkısının olmadığıyla yüzleştiniz. Yeni bir hayal kırıklığıyla karşılaşmamak adına, bir adım atmadan önce bunu tüm detaylarıyla hazırlamalı ve altı dolu bir heyecanla hareket etmelisiniz. Özellikle kazanç getirisi olacak işler ve yatırımlar, bunlarla ilgili ortaklıklar noktasındaki şansınızı iyi değerlendirmelisiniz. Ne hissettiğinizi, kendinizi nereye koyduğunuzu ve insanların sizi koydukları yeri iyi anlamanızda fayda var. 27 Kasım'daki İkizler dolunayı ile beraber girişimlerinizin vebecerilerinizin yönünü netleştirebilirseniz. Birçok fikirden yalnızca birini kullanmanız gerektiği görebilirsiniz. Size neyin iyi geldiğini görmek, öfkenizi bir enerjiye dönüştürerek hamle yapmanızı kolaylaştıracaktır. Gelir gider hesabınızı iyi tutmalısınız. Yaptığınız harcamaların nereye gittiğini, size ne kattığını ve kaybettirdiğini fark ettiğinizde bu hesabı tutmak daha rahat olabilir. Araba sahibi olmak, bir fikre yatırım yapmak, kullandığınız araç gereçleri yenilemek isteyebilirsiniz. Bugüne kadar yaptığınız ancak size yeteri kadar faydası olmayan her şeyle yüzleşiyorsunuz. Başınızı daha fazla çevirerek bu süreci zorlaştırmayın. Hem fiziksel hem de ekonomik açıdan yeni kararlar almak, yeni tutumlar sergilemek durumdasınız. Operasyonlar, tedaviler gündeminize gelebilir. Beslenmenize dikkat ederken sadece bedeninizi değil ruhunuzu da neyle doyurduğunuzu önemsemelisiniz. İnsanların olumsuz ve asılsız düşünceleri, iddia ve söylentileri arasında gerçeklikten uzak kalabilirsiniz. Emin olmadığınız konularda fikir beyan etmemeli ya da ani bir çıkış yapmamalısınız. Değerlerinizin ve önceliklerinizin farkında olarak hareket edin.

Motivasyon Sözü: “Bir kimsenin boyun eğmez bir irade ile arzu ettiği hiçbir şey imkansız değildir.”

 

Kasım 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 39" R
Ay
Balık
07° 49' 53"
Merkür
Koç
18° 22' 08"
Venüs
Boğa
04° 44' 51"
Mars
Koç
02° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 06"
Satürn
Balık
16° 50' 19"
Uranüs
Boğa
22° 31' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Başak
23° 40' 31"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>