Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ayın 14'ünden itibaren Balık burcuna yerleşen Jüpiter ailenize de aşk hayatınıza da huzur ve sükûnet bahşedecek. 26 Mayıs'tan itibaren, Merkür, Venüs ve Neptün dostluklarınızla ilgili bir hayal kırıklığı yaşama ihtimaliniz var. Durumu net bir şekilde anlamaya çalışın: Ya bir yanlış anlaşılma söz konusu ya da artık bir yakınınıza güvenmeniz mümkün değil. Mayıs 2021 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2021

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Burcu Boğa olanlar, Mayıs ayına özgüveninizi kelimelerinizle destekleyerek başlıyorsunuz. Merkür’ün burcunuzdan ayrılıp İkizler burcuna geçmesi ve 9 Mayıs’ta bu geçişe yönetici gezegeniniz Venüs’ün de dahil olmasıyla, maddi gelirlerinizin ile ilgili gündemlerin yer kaplayacak ve oldukça kazançlı çıkacaksınız. Planlarınız ve geleceğe dönük adımlarınız, yatırım fikirlerinizle daha da güçlenebilir.

Bu ayın sizin için en önemli hadiselerinden biri 11 Mayıs’ta burcunuzda bir yeniayın gerçekleşecek olmasıdır. Hayatınızdaki bazı koşulları ve standartlarınızı yenileyebilir hem görüntü hem de fikir itibariyle kendinize yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yeni ve farklı bir olgunluğa eriştiğinizi gördüğünüzde bazı süreçleri yönetmek ve ilişkileri başlatmak konusunda daha hızlı olabileceksiniz.

Mayıs ayının ortalarında Jüpiter Balık burcuna geçiyor ve bu da size arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ve bu alanda yaptıklarınızla ilgili hareketli bir dönem başlatıyor. Sosyal mecralarda proje geliştirebilir, toplumun fayda ve beğenisine sunabilir, kampanyalar yürütebilirsiniz.

20 Mayıs’ta Güneş burcunuzdaki seyahatini sonlandırıyor ve İkizler burcuna geçiyor. Değerleriniz, kazanımlarınız, bu kazanımlara giden yollarınız konusunda aydınlık günler görebilirsiniz. Önünüzün açıldığını ve ne yapacağınıza dair fikir üretmeye başladığınız bu geçiş süreci iyi değerlendirmek ayın ve yılın ilerleyen günlerinde size fazlasıyla geri dönecektir.

Satürn Kova burcunda geri hareketine başladığında, yani 23 Mayıs itibariyle kendinizi karşınıza alıp konuşmanız, sorgulamanız gereken bir süreci de başlatmış olacak. Neyi nasıl yönettiniz ya da yönetemediniz? sorusuna cevap arayacak, hedeflerinize giden yolda bu cevapların sizi ne kadar desteklediğini görebileceksiniz. Aksaklıklar yaşayabilir,hayatınızla ilgili beklentileriniz ve sorumluluklarınız noktasında engellerle karşılaşabilirsiniz. Strese girmek yerine çözüm odaklı düşündüğünüz zaman durumu lehinize çevirebilirsiniz.

Yılın en önemli gökyüzü olaylarından biri olan Yay burcundaki ay tutulması, 26 Mayıs’ta gerçekleşiyor ve size yüzeyde kalanların derine indiği derinde kalanın yüzeye çıktığı bazı gelişmeleri getiriyor. Bunun iyi ve bereketli bir süreç olduğunu, göreceklerinizin korkuları yenme bileti olduğunu anlamalısınız. Miras veya kısa vadeli gelir akışı konusu gündeminiz olabilir, karara varabilirsiniz. Derinlere doğru inmeye çalışırken, derinlerde birikmiş duyguların da yüzeye çıkmak isteyeceği bir etkiye sahip olacaktır. Korkularınızı yeneceksiniz.

Merkür 30 Mayıs’ta yılın ikinci geri hareketine başlıyor. Finansal varlıklarınız ve kazançlarınızla ilgili gözden geçirmeniz gereken konuları daha fazla aksatmamalısınız. İşlerinizi yarım kalmayacak şekilde yönetmek ileri hareket başladığında size hız ve ivme kazandıracaktır. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Yokuş aşağı gitmek, yukarı gitmekten daha kolaydır ama manzara her zaman yükseklerden seyredilir."

Mayıs 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 59' 22" R
Ay
Akrep
00° 25' 29" R
Merkür
Koç
16° 07' 34"
Venüs
Koç
22° 50' 38"
Mars
Balık
24° 36' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 18"
Satürn
Balık
15° 58' 10"
Uranüs
Boğa
21° 58' 23"
Neptün
Balık
28° 42' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 50"
Lilith
Başak
22° 36' 13"
True Node
Koç
15° 38' 42"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>