Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ne kadar iradeli ve dinamik olursanız olun, Merkür ilerleme kaydetmenize engel oluyor. Cuma gününden itibaren gecikmeler yüzünden işlerinizin ilerleyişinde sorunlar çıkabilir.  10 Ocak - 17 Ocak Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Ocak - 17 Ocak

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, dış ortamlardan alınacak önemli haberlerle, cesur kararlarla ve başınıza buyruk etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi akşam üstü saatleri, Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizde kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Çalışmıyorsanız bile bu dönem daha fazla ön planda olmak isteyecek, toplumsal konularla daha fazla ilgili olacaksınız. Annenize ilgi göstermek hafta ortasına kadar hayatınızın merkezine yerleşebilir.

Merkür Cuma günü gerileyecek ama bu etkileri tüm hafta boyunca hayatınızda hissedeceksiniz. Merkür sizin evlilik ve ilişkiler alanında gerileyecek. 26 Ocak’a kadar ilişkilerde dikkatli olmanız gerekiyor. Yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Eski sıkıntı ve problemlerin bu dönemde gün yüzüne çıktığını çok net bir şekilde görebilirsiniz. Eski davalar ya da eski davaları aratacak birtakım konu ve olaylar Merkür gerilemesinde karşınıza gelebilir. Taşınmayı düşünüyorsanız da bu dönem taşımak uygun olmayacak. Ortaklıklar,birlikleri, evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak, yer değiştirmek, hukuki meseleler dikkat etmeniz gereken konuların başında geliyor.

İşle ilgili konularda güzel gelişmeler var. Salı günü işinizle ilgili bir konuda kendinizi çok yaratıcı göreceksiniz. Halledilmesi gereken işlerinizi çok rahat bir şekilde halledecek, parasal yönden kendinizi sağlama almak isteyeceksiniz. Diğer taraftan Mars ve Neptün dik açısı Çarşamba günü devrede, spekülatif alanda dikkatli olmanız gerekebilir. Para ile ilgili bağlantılarınız, yatırımlarınız varsa, bir yerden para alacak ve bu parayı bir yerlere yatırmak istiyorsanız işte bu noktada yanılma ihtimaliniz de yüksek olabilir. Özel hayatınızda ilişkilerinizde ve çocuğunuzla ilgili konularda hayal kırıklıklarına, sıkıntı ve problemlere açık olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa Çarşamba günü, öncesine birkaç gün, sonrasında birkaç gün olmak üzere onun sağlığı ile ilgili ya da aile hayatı ile ilgili düzene dikkat edin, bağışıklık sistemi düşük çalışabilir.

Genel anlamda ilişkilere dikkat etmeniz gereken haftalardan bir tanesi olacak aynı zamanda hem çocuğunuzla ilgili konulara hem sportif faaliyetlere de dikkat etmeniz gerekecek. Çünkü gücünü istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Ama hafta sonu gündelik hayatınızda ve düzeninizde kendi gücünüzü çok net bir şekilde görecek sağlığınızla ilgili konularda önemli kararlar alacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Ocak - 17 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>