Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Biraz rahatlamaya çalışın zira bedeniniz hala gergin durumda. Eğer çok sıkı bir çalışma düzenine sahipseniz çalışmalarınızın tam anlamıyla mükemmel olamayacağını kabullenmeniz gerek. 25 Ocak - 1 Şubat Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Ocak - 1 Şubat

Aslan Burcu

Sosyal çevre alanlarınızdan alacağınız hızlı haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar.

Salı ve Çarşamba günleri algınızı uzak yerlere çevireceksiniz. Daha az tanıdığınız insanlardan gelecek haberlere kendinizi verebilirsiniz. Ya da biraz kendi içinize dönüp kendinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Yabancı ortamlardan, yurt dışından duyacağınız haberler sizi şaşırtabilir. Bu iki gün kendi halinizde olmak isteyeceksiniz ancak ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda sabırsızlık etkisine karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı bir işiniz varsa göz önünde bulunacağınız ortamlarda, toplum önünde partnerinizle veya sevdiğiniz insanla gerilebilirsiniz tepkileriniz yüksek olabilir. Kendi bildiğinizi okumak isteyeceksiniz ve karşı tarafında uymadığını görünce ipler kopabilir.

Aşk hayatınız ya da çocuğunuzla ilgili konularda alınacak bazı haberler olabilir. Bu kararlar konusunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kafa karışıklığı, yönünüzü bilememe gibi durumlara karşı Salı günü önemli kararlar almamaya gayret edin.

Perşembe günü sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili alacağınız önemli kararlar bu dolunayla beraber gündeminize yerleşebilir. Girişim, cesaret, ego, kimliğinizi ön plana çıkartmak kendi hayatınızı düşünmek ve kendiniz için kararlar almak anlamında bu dolunayın hayatınızı hareketlendirdiğini görebilirsiniz. Aynı zamanda bu dolunay zamanı sırt bölgenizee, kalp bölgenize, tansiyon ve kalp ritminize dikkat etmelisiniz. Beraber çalıştığınız insanlar veya yanınızda çalıştırdığınız kişilerin  hayatını yönlendirmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız.

Cumartesi Merkür sizin ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda geri hareketine başlıyor. 22 Şubat’a kadar ilişkinizde, evliyseniz evliliğinizde bir takım iletişim sıkıntılarına ve problemlerine açık görünüyorsunuz. Bu dönemde evlenme, sözlenme, nişanlanma gibi adımlar atmayın, yeni bir girişimde bulunmayın, taşınmayın veya evliyseniz de sevdiğiniz insanla iletişiminizi gayet açık ve net tutmaya özen gösterin. Bu dönem dava açmayı düşünüyorsanız ya da size dava açılacaksa şartları ve koşulları birkaç kez gözden geçirmeyi ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Ocak - 1 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>