Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mayıs - 27 Mayıs

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor yakın çevrenizden alacağınız önemli haberler var ve bu hafta bu haberlere göre haftanızı da belirleyecek, günlerinizi daha verimli kılmaya çalışacaksınız. Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle sosyal çevre konularınız hız kazanıyor. Arkadaşlarınızla daha fazla bir araya gelebilir yeni ortamlara girebilir, gönüllü yardım kuruluşları ya da sizin içerisinde olmak istediğiniz önemli aktiviteler, davetler, organizasyonlar, takım çalışması hız kazanmaya başlıyor.

Pazartesi ve Çarşamba günleri özellikle kariyer alanınızda önemli güçlü insanlardan güzel destekleriniz var. Bu dönem özel hayatınızda da desteklendiğinizi hissediyorsunuz. Geçtiğimiz haftalarda ufak tefek kıskançlıklar, yönlendirmeler baskılar devreye girmiş olsa bile bu hafta bütün bunları toparlama enerjisi devrede olacak. Sevdiğiniz insanın kariyerinizde size destek olduğunu da fark edebilirsiniz.

Perşembe günü Yay burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor, bu dolunay aşk evinizde oluşacak. Aşka keyfe duygularınıza kendinizi bırakmaya ihtiyacınız var. Bu Dolunay zamanı spor yapmak, uzun yürüyüşler doğada vakit geçirme ya da çocuğunuzla beraber girişilecek aktiviteler sizi fazlasıyla mutlu edecek. Çocuğunuz bir sınava hazırlanıyorsa ona yardım etmek de öne çıkabilir. Evli değilseniz babanızla yaşıyorsanız Dolunay zamanı babanızın parasal konularda iniş çıkışlar yaşadığını fark edebilirsiniz ya da tam tersi eline bir para geçebilir bu parayı sizinle paylaşabilir.

Venüs ve Jüpiter kavuşumu kariyer alanınızda. Bu dönem ne yaparsanız yapın şanslı bir dönem. Çok uzun zamandır işinize yatırım yaptınız ve artık bunun bir sonucunu bekliyorsanız Perşembe günü Dolunay zamanı Venüs'ün Jüpiter'le kavuşumu önünüze güzel fırsatların açılmasını sağlayacak. Kendinizi fazlasıyla, iyimser, şanslı ve mutlu görebilirsiniz. Özel hayatınızda da bu böyle olabilir eğer aşık bir Aslansanız sevdiğiniz kişinin işiyle ilgili konularda bir sıçrama yaptığını ya da size uzun zamandan sonra beklediğiniz o haberi verdiğini görebilirsiniz. Perşembe günü bu etkilerle çok ama çok mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz kendinizi.

Pazar günü Jüpiter İkizler burcuna geçiyor önünüzdeki bir yıl boyunca sosyal çevreniz yenilenecek yeni insanlar, yeni ortamlar, yeni gruplar, yeni partiler, yeni şanslar karşınıza gelebilir. Var olan arkadaşlarınız, var olan ilişkilerde güzel bir gelişme devrede olacak. Her tür çevre değişikliği işten elde edilen gelirlerin artması bu dönem karşınıza gelebilir. Yeniliklerden korkmayın yeni ortamlara girip çıkmaktan kendinizi alıkoymayın. Farklı bir dünyaya doğru gidiyorsunuz ama bu farklı dünya önünüze çok büyük kapılar aralayabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mayıs - 27 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>