Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Satürn abartıya kaçmanıza engel olsa bile, ilerlemek için enerji veya moral konusunda hiçbir eksiğiniz yok. Dört nala ilerleyin! 9 Ocak - 16 Ocak Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ocak - 16 Ocak

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar haftanıza kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak, kendinizi düşünerek, kendiniz için bir şeyler yaparak başlamak isteyeceksiniz ama Pazartesi ve Salı duruş bozuklukları, sırt ağrısı, skolyoz gibi sıkıntı ve problemler ya da bel ağrıları, boyun ağrıları, tansiyon iniş çıkışlarına da açık olabilirsiniz. Burada alacağınız haberler de önemli olabilir ama haftanın geneline baktığımızda Venüs'ün Mars’la olumlu açısı ikili ilişkiler ve özel hayatınızda uzun zamandan sonra istediğiniz o etkileşimi ya da aradığınız o mutluluğu bulacağınızla gösteriyor. Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekte o yüzdenhayatınızda inişler çıkışlar, problemler, aksiliklerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Bu dönem içinizdenyapmak ya da işleri teker teker ele almak da gelmiyor olabilir neyse ki Pazartesi günü alacağınız önemli haberler sizi daha da motive edecek.

Perşembe günü Mars gezegeni düzeliyor, Mars sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerilemekteydi. Bazı arkadaşlarınızla aranızda zaman zaman sıkıntılar problemler, anlaşmazlıklar devreye girmiş olabilir. Sosyal ortamlarda, davetlerde bazı organizasyonların iptal edilmesi, bazı konuları gerektiği gibi ele alamamanız arkadaş ortamlarınızda bazı streslere neden olmuş olabilir. Perşembe itibariyle çok daha rahat hareket edeceğiniz, arkadaşlarınızı çok rahat organize edeceğiniz, planlar yapacağınız, organizasyonlara yer vereceğiniz ve hayatınızda hızlanmaların olduğu bir döngüye merhaba diyeceksiniz.

Cuma günü işle ilgili konularda güzel bir haber, para bağlantılı bir haber devreye girerken, Pazar günü dikkatli olun çünkü bu kadar keyif bu kadar mutluluk her şeyin yavaş yavaş rayına oturması sıkılganlıklarınızı artıracak. Ya sevdiğiniz insanın size ya sizin ona vereceğiniz tepkiler Pazar günü önemli olabilir. Göz önünde olduğunuz ortamlarda aile ortamlarında dikkatli olmayı ihmal etmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ocak - 16 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>