Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Satürn cesaretinizi kırıyor, Merkür yaşamınızda gecikmelere sebep oluyor. Mars ise size sırtını dönüyor. İdeal bir çalışma haftasında olmadığınız kesin. Sıkıcı görevlerle uğramak zorunda olsanız da odaklanmaya çalışın! 17 Ocak - 24 Ocak Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Ocak - 24 Ocak

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, yakın çevrenizle iletişimsel işlerinizle olan konu ve olaylar bu hafta hayatınızda fazlasıyla görünür olacak. Bu alanda da bir Dolunay yaşayacaksınız. Akrabalarınız, küçüklükten beri bir arada olduğunuz çok samimi arkadaşlarınız ya da şu anki samimi dostlarınızla ilgili alanda önemli bir Dolunay sizleri bekliyor. Algınızı daha çok yakın çevrenizdeki insanlara çevireceksiniz. Onların hayatındaki bir aile meselesi, duygusal bir mesele sizi de üzebilir ya da onlara yardım etmenize neden olabilir. Siz başka işlerle uğraşmak isterken kendinizi küçük işler peşinde koştururken görebilirsiniz.

İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar, network, dijital platformlar, eğitim konularında da hassas bir Dolunay geçireceksiniz ve birkaç gün boyunca ilginiz algınız daha çok bu alanlarda olacak.

Salı günü itibariyle Kuzey ve Güney ay düğümleri yer değiştiriyor. Siz bu etkiyi bir buçuk yıl boyunca kişisel hayatınız ve ilişkiler alanında yaşayacaksınız. İlişkiler, ortaklı işler atılması gereken önemli adımlardan yana krizler yaşayabilirsiniz. Bu bir buçuk yıl boyunca kendinize, fiziki sağlığınıza önem vermeyi ihmal etmeyin. İstikrar sağlamak önemli olacak. Hayatınıza değişimleri geçirin ve bu değişimlerden de mümkün olduğunca keyif almaya özen gösterin. Kendinize yatırım yapın, güvenin, ön plana çıkın.

Bu hafta Güneş Kova burcuna geçiyor. Kariyer ve meslek alanlarınızda atılacak önemli adımlar devreye girebilir. Artık kendinizi mesleğinizde ve yapacaklarınızda göstereceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Toplum önünde olmak, diğer insanlara yol göstermek yüksek statüdeki insanlardan destek ve fayda görmek anlamında Güneş sizi destekleyecek. Merkür de burada geriliyor. Demek ki bu alanda birtakım sıkıntı ve problemlerle de karşılaşma ihtimaliniz var. Her şeyden öte doğru iletişimle yolunuzda ilerlemeniz gereken bir dönem olacak.

Hafta sonu göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde, ailenizle ya dahayatınızdaki insanlarla olan iletişiminizde kendinizi şifalandırabilir aynı zamanda sıkıntı ve problemleriniz varsa bunları çözüme ulaştırabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Ocak - 24 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 34" R
Ay
Akrep
27° 55' 56"
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
25° 35' 30"
Mars
Balık
26° 20' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 13"
Satürn
Balık
16° 10' 43"
Uranüs
Boğa
22° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 46' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 32"
Lilith
Başak
22° 51' 03"
True Node
Koç
15° 33' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>