Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Mayıs - 20 Mayıs

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar iletişimi yüksek haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizden duyacaklarınız ya da halletmeniz gereken konular Pazartesi öğle saatlerine kadar vaktinizi alabilir sonrasındaysa Perşembe gününe kadar vaktinizi evinize, yuvanıza, ailenize ayırmak isteyebilirsiniz. Boğa burcunda bir Yeni ay vardı hayatınız değişiyor, yenileniyor. Harekete geçme enerjinizin yüksek olduğunu biliyorsunuz ama zaman zaman sizi zorlayan konular da yok değil. Şimdi bütün bunları hareketlendirecek haftalardan bir tanesi başlıyor. Pazartesi günü Güneş’in Uranüs’le kavuşumuyla hem kariyerinizde hem de ailevi konularda hem de kişisel seçimlerinizde beklenmedik olaylar altında olabilirsiniz.

Merkür'ün de Boğa burcuna geçişiyle Çarşamba’dan sonra fikirlerinizi insanlara aktarmak, konuşmalarınızı hızlandırmak anlaşmalara imza atmak ya da kendinizi daha fazla düşünmek ön plana çıkabilir. Hem aşk hayatınız hem de parasal konularda Çarşamba gününden sonra çok daha hızlı bir şekilde fırsatları yakalayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden olgun, oturaklı insanlardan göreceğiniz destek yönünüzü belirlemenize yardımcı olabilir. İnsanlardan bu hafta destek almayı ihmal etmeyin.

Cuma günü alacağınız haberler sosyal ortamlarda durma enerjisine neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızın hayatında yaşanacak sıkıntı ve problemlerin haberini alabilirsiniz. Diğer taraftan Cumartesi günü sizin için çok şanslı çünkü Güneş’in Jüpiter'le olan kavuşumu önünüzde birçok kapının açılacağını da gösteriyor. Güneş ve Jüpiter Algol’le birleşiyor. Ertelemeyin, tembellik yapmayın hayatınızla ilgili konularda biri size bir şey söylüyorsa bunun üzerine düşünün. Gerçekten kafanıza yatıyorsa da harekete geçmekten korkmayın. Bazı şüpheleriniz var bu şüpheler kariyer alanınızda daha baskıcı ve kuşkucu bir şekilde ilerlemenize neden olabilir. Cuma günü özellikle çalıştığınız yerde sürtüşmelere ya da fikir ayrılıklarına dikkat etmeye özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Mayıs - 20 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 20' 21" R
Ay
Aslan
27° 39' 14"
Merkür
Koç
29° 59' 14"
Venüs
Boğa
19° 58' 27"
Mars
Koç
11° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 47"
Satürn
Balık
17° 47' 45"
Uranüs
Boğa
23° 14' 18"
Neptün
Balık
29° 19' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 29"
Lilith
Başak
25° 02' 48"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>