Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Nisan - 6 Mayıs

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar bu hafta dış ortamlardan alınacak önemli haberlerle başlıyor. Halletmeniz gereken vize işlemleri gibi eğitimle ilgili konulara yapılacak bir ödeme varsa bunları kolaylıkla ele alacaksınız. Pazartesi Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle derin bir oh çekme zamanı gelmiş bulunuyor. Güzelleşecek, kendinize bakacak, alışveriş yapmak, sosyalleşmek isteyeceksiniz. Bu aralar kendinize olan güveniniz yüksek olacak bu da karşı cinsin ilgisini çok rahat çekmenizi sağlayabilir. Hayatınızda bir insan yoksa Venüs’ün bu geçişi ile 3 hafta boyunca aradığınız ilişkiyi bulabilirsiniz. Her türbirliği, ortaklıklar diğer insanlarla atılacak adımlar ve para ile ilgili konular, çalışma koşulları bunlardan yana da şansınız yüksek olacak. Kendinizi rahatlamış ve güzel görmek isteyeceksiniz. Uzun zamandır kafanıza taktığınız sıkıntılar sizden uzaklaşmaya başlıyor. Diğer taraftan enerjisel olarak dikkat etmeniz gerekebilir. Belki siz değil ama hayatınızı paylaştığınız insanın, eşinizin sağlığı ya da işi ile ilgili konularda koşturmalarının hızlandığını görebilirsiniz. Bu dönem yönünüzü belirlemek çok kolay olmayacak ama kendinize yatırım yapıp kendi ihtiyaçlarınıza göre hareket ederseniz çok fazla etkilenmezsiniz. Bu aralar arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize karşı karnınız fazlasıyla yumuşak. Çok sevdiğiniz, belki sosyal açıdan size yardımcı olan arkadaşlarınız varsa bu dönem onlar tarafından kandırılma ya da aldatılma ihtimali de kuvvetli olabilir. Bu süreçte tanıştığınız insanlara hemen güvenmeyin.

Mayıs ayına kariyerinizde bir sürtüşme ile girme potansiyeliniz var. Beraberyaptığınız insanlar bu dönemde üzerinizde baskı oluşturuyor olabilir. Bazı kıskançlıklar bazı anlaşmazlıklar iyice görünür olabilir. Mayıs başında böyle bir etki var ama Perşembe günü Plüton’un da bu alanlarınızda gerilemesiyle hem kendiniz hem davranışlarınız hem de kariyerinizde yaşadığınız bu önemli değişimleri düşüneceğiniz, irdeleyeceğiniz bir dönem başlıyor.

Cuma gününü iyi değerlendirin çünkü geri plandan planladığınız bazı girişimleriniz tıkır tıkır işleyebilir ve size değişik kapılar aralayabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Nisan - 6 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 40"
Ay
Kova
19° 16' 36"
Merkür
Koç
17° 39' 24"
Venüs
Boğa
03° 08' 21"
Mars
Koç
01° 03' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 46"
Satürn
Balık
16° 43' 37"
Uranüs
Boğa
22° 26' 48"
Neptün
Balık
28° 57' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 23"
Lilith
Başak
23° 31' 49"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>