Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yılın başında pek dinlendiğiniz söylenemez ve durum değerlendirmesi yapmaya devam ediyorsunuz. Tatilden sonra eski ritminizi yakalamakta zorlanıyorsunuz. Bu hafta sonu dinlenin Kısa sürede kendinize geleceksiniz! 9 Ocak - 16 Ocak Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ocak - 16 Ocak

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, eviniz, aileniz, yuvanız ailevi konular ve burada halledilmesi gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Bu hafta önemli çünkü bu hafta Dolunaydan almış olduğunuz etkiler de var. Yani duygusal olarak iniş ve çıkışlarınız yakın çevrenizden duyacaklarınız yüzünden fazlasıyla hareketli ve fazlasıyla oynak olabilir.

Bu hafta güzel etkileşimler de söz konusu. Kariyerinizde güzel gelişmeler altında olacaksınız önemli bir para mevzusu para ile ilgili bir girişim Pazartesi günü yüzünüzü güldürebilir. Merkür sizin seyahat, eğitim, medya alanlarınızda gerilemeye devam ediyor. Bazı fikirlerinizi ortaya koyarken insanlarlabirliği yaparken yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. O yüzden bu hafta dikkatli adımlar attığınız, hayata esnek gözlerle baktığınız müddetçe bu anlamda yaşadığınız sıkıntı ve problemler geride kalmış olacak. Çarşamba ve Perşembe günleri aşk hayatınızın detayları ön planda olurken aşka, keyfe, mutluluğa, sanatsal faaliyetlere daha fazla yer vereceksiniz. Cuma sabah saatleri itibariyle Cumartesi ve Pazar günleri öğle saatlerine kadar gündelik hayatınızın ritmi, sağlıkla ilgili konular ve koşturmalarınız çok yüksek görünüyor.

Perşembe günü Mars düzeliyor, Mars sizin 30 Ekim’den bu yana para alanlarınızda gerilemekteydi. Bu konularda sıkıntılar problemlerle karşılaşmış olabilirsiniz alacak verecek dengesi, gelir giderler dengesindeki sıkıntılar ya da harcamalarınızın artmış olması bunlardan yana sıkıntı ve problemleriniz Perşembe gününden sonra geride kalmaya başlayacak. Para ile ilgili konularda daha mücadeleci ama kendi gücünüzü ortaya koyacağınız bir döngüye giriyorsunuz. Cuma günü bu anlamda hem eğitim ve seyahatlerle ilgili konular hem de sosyal çevrenizden alacağınız haberler anlamında gayet keyifli etkiler barındırırken, Pazar günü dikkat edin göz önünde olacağınızı ortamlarda sinirli, agresif ve gergin olabilir, toplumsal konulara fazlasıyla tepki verebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ocak - 16 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>