Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Yıllık Burç Yorumu

2007

Aslan Burcu

Kişiliği

Sıcak romantik, ateşli aşıklardır. Birlikte olduğu insanı ayaklarını yerden keser. İyi bir konuşmacı olduğu içinde, güzel aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur.Bulundukları her ortamda sevgi krallıklarını ilan etmeye hazırdırlar.Karşı cins çekici ve toplum içinde kendilerini belli eden kişilerdir.Cinsel açıdan yoğun yaşadıkları duygularını zor idare ederler.Aslan burcu kişisi partnerinden sürekli olumlu sözler duymaktan hoşlandıkları için, en küçük bir ilgisizlik karşısında tüm dengelerini yitirirler. Yaşamın karizmatik oyuncularıdır.Aslanlar kuralları uygularken, başkalarının ilgi alanlarına girmelerine izin vermez. Güçlü insanlardır. Her sosyal ortamda dikkat çekerler. Hemen göze çarparlar. Yşamda girdikleri alanlarda yıldız gibi parlayan insanlardır.Yönetmek için dünyaya gelmişlerdir. İyi zamanlarında etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan'lar sevimli ve iyimser kişilerdir. Ona karşı hatalı davransanız bile, size olgun bir şekilde tepki verir. Fakat; Sabrı taştıktan sonra, dürüst ve mert, gerektiğinde sert bir şekilde tavır gösterir. Zor günlerinde şansları onlara her zaman yardım eder. Yönetici gezegenleri Güneş onları en karanlık günlerinde aydınlığa çıkarır. Eğitimsiz ve gelişmemiş Aslan tipleri çekilmez olurlar. Her konuda sahip olduklarından daha fazlası varmış gibi davranırlar.

2007 yılı falı

Son iki yıldır zor günler geçirdiniz. Satürn sizi çok daha sıkı bir disipline aldı. Soğuk ve ciddi görüntü verdiğiniz için, çevrenizdeki bir çok kişi sizin kişiliğinizin değiştiğini zannetmeye başladı.Oysa aldığınız önemli sorumluluklar, ketum olmaya zorladı. Eski neşenizi bulmaya çalışırken, bazen çelişkiler yaşadınız. Bu yıl Satürn, 2 Eylülden sonra burcunuzdan çıkacaktır. Yavaş yavaş rahatladığınızı hissedeceksiniz. Fakat Satürn'ün size eşlik etmesi sonucunda kendinizi artık çok daha güçlü hissediyor ve karakterinizde önemli gelişmeler olduğunu gördünüz. Artık çok daha bilinçlendiniz. İyimser ve anlayışlı oldunuz. Siz Aslanlar eğlenceyi çok sevdiniz. Fkat bu geçtğimiz yıllarda bu konularda arzuladığınız gibi değildiniz. Artık olgun ve önemli bir kişi haline geldiğinizi çevrenizde yansıtacak ve eğlencede zaman ayıracaksınız.5.Evinizde yer alan Jüpiter, sizin sosyal açılardan eğlenceli ortamlarda bulunacağınızı gösteriyor. 2 eylülden sonra Satürn madde evinize geçecek, ve sizi olumlu şekilde destekleyecek. Çalışkanlığınızın karşılığında elde edeceğiniz maddi olnaklarınızı doğru yerlerde değerlendirmesini öğreneceksiniz.Eğer Satürn kurallarına uymazsanız, maddi krizler yaşamanız da, olabilecek unsurlar arsında. Siz eğer değerlerinizi doğru kullanırsanız, kazançlarınızı istediğiniz kadar biriktireceksiniz.

İş Hayatı

Maddi konularda uzun süredir herhangi bir değişiklik yaşamadınız. Çünkü kazançlarınızla parelel yaşamaya çalıştınız. Belki böylesi sizi tamin etmişti. İlgi alanlarınızı başka alanlara kaydırmayı başaracaksınız. Bu yıl para evinizde 2 tutulma gerçekleşecek. 3 Mart Ay tutlması, 11 Eylül Güneş tutulması. Bu yüzden kritik günler geçirebilirsiniz.Özellikle ikinci tutulma Satün para evinize girdikten sonra gerçekleşecek. Bu tutulmalar sayesinde biraz zorlanacaksınız.Paranın değerini bileceksiniz. Bütçenizi ve yatırımlarınızı iyi belirlemelisiniz. Ayrıca siz kumar oynamaktan büyük bir zevk alırsınız. Bu yıl Jüpiter 5. şans oyunları evinizde olacağı için, eğlenceli ortamlarda buluncak ve kumar ve benzeri alanlarda şansınızı denemek isteyeceksiniz.Fakat dikkatli olmanız gerektirdiğini hatırlatırız. Çünkü Satürn para evinizde size sıkıntı vereceği için, bu tür olaylardan uzak kalmalısınız. 2 Eylüden sonra daha çok çalışmanız gerekecektir. Böyleceahlakınız ve sabrınız çoğalacak ve arzulağınız yere daha iyi geleceksiniz. Artık üretkenliğinizin karşılığını göreceksiniz.Bu yıl finans evinizin karşıt evi çok güçlü. Eşiniz ve patrnenerinizden maddesel destek alacak ve onların maddi olanaklarından yaralanacaksınız.Buyıl büyük paralar geldiği zaman, dikkatli olmalı ve birikimlerinizin çoğalmasına izin vermelisiniz. Buyıl miras alma ihtimalinizde oldukça yüksek.

Aşk Hayatı

Aşk ve romantizm evinizde yıllardır güçlü rüzgarlar esiyor. Aşk hayatınızaktif heyecanlı ve değişken olacak. Neptün bu yılda 7. evinizde olacak. Kutsal bir aşk özlemi içinde olacaksınız. Siz tutkular ve duygularla bütünleşen aşkları seversiniz. İdeal aşklar için yaratılmışsınız. Derin duygu duyduğunuz kişinin ailesi ve statüsü çok önemlidir. Aşkta bile satandartlarınız çok yüksek. İşte bu yüzden son yıllarda aradığınız aşkı bulmanız çok zordu. Bu yüzden evrenin sizi ödüllendireceği günler yaklaştı. Siz daima aşkı çok fazla gözünüde yücelttiniz. Belki aşk adına bu olması gereken bir düşünce tarzı. Fakat evren aşkın uzaklarda değil de, yakınınızda olduğunu gösterecek bir tavırla karşınıza çıkıyor. İşte karşınıza çıkacak kişiler sizin beklediğiniz tarzda kişiler olacaktır. Hayatınıza idelist kişiler girecektir. Bu dansçılar, aktrisler, müzisyenler, medyumlar, astrologlar ve piskologlar olacaktır. Sizin aşk hayatınız oldukça renkli bir şekilde başlıyor.Olayların ve bol serüvenlerin yaşandığı bir ilişki oluyor. Aşk gezegeni Venüs, bu yıl her zamankinden daha fazla tam üç ay gibi uzun bir süre burcunuzda kalacak. Bu size harika ve mutlu günler yaşatacak. Aşk fırsatları adeta kapınıza geçecek. Venüs 5 Haziran - 14 Temmuz ve 9 Ağustos - 8 Ekim arasında burcunuzda olacak. Bu dönemler aşk yıldızınızın en yüksek olduğu dönemler olduğunu unutmamalısınız.

Sağlık

Sağlık açısından son iki yıldır zor günler yaşadınız. Burcunuzda bulunan Satürn, sınırlarınızı koşulsuz kullanmannın zor olacağını size gösterdi. Çünkü yıllardır sınırsız enerji ile yaşadınız. Artık sağlık konusunda organize edilmeye ihtiyacınız olacak. Sağlıkla ilgili en büyük sorununuz enerjiniz eksildiği zaman, kendinizi mutsuz ve sağlıksız hissetmeniz. Bağışıklık sisteminiz zayıfliyor ve direnciniz düşüyor. Hastalıklara karşı daha dayanıksız oluyorsunuz. Birçoğunuz bu disiplinli hareket ettiniz ve bir çoğunuz sıkı bir rejime girdiniz. İstediğiniz kiloya düştünüz veya rejime devam ediyorsunuz.Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman çevrenize dha olumlu görünüyorsunuz. Çünkü sağlık gezegeniniz bu yılın büyük bir bölümünde burcunuzda kalacak ve sizi mutluluk duygunuzu fiziksel özelliğinizle bütünleşmenizi sağlayacaktır. Sağlıklı olduğunuz zaman çok daha çekici ve hoş görüneceksiniz. Bu yıl sağlık konusunda kendinizi güçlü hissedecek ve her zamnkinden çok daha bakımlı ve özenli görüneceksiniz.2 Eylülden sonra Sağlık gezgeniniz Başak burcuna geçecek ve sağlığınız çok daha önemli olacak. Beslenme konusunda titiz davranacaksınız. Artık bu yıl sağlık konusunda gösterdiğiniz çabaların karşılığını alacaksınız.Son yıllarda yaptığınız rejimlerin karşılığını artık göreceksiniz.

2007
Aslan Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>