Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Yıllık Burç Yorumu

2019

Boğa Burcu

Ocak ayına başladığınızda evlilik ve ilişki konularınız gündemde olabilir. Partnerinizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. 6 Ocak Oğlak'taki parçalı Güneş tutulması eğitim yaşantınıza, seyahatlerinize ve yurt dışı bağlantılı işlerinize vurgu yapacaktır. Bu tarih yakınlarında yeni başlangıçlar için fırsatlar yakalayabilirsiniz. 13 Ocak tarihinde Jüpiter'in Neptün ile açısı harcamalarınız konusunda abartıya kaçtığınızda sonradan kapatmanız zor olabileceğini gösteriyor. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadar kariyer hayatınızda güçlendiğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. 21 Ocak tarihinde 0 derece Aslan burcundaki kanlı Ay tutulmasında ailenizde gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Aile bireylerinin sağlık sorunları gündeminize düşebilir. Evinizin içinde riskli işlerden kaçınmalısınız. Evden çıkarken her şeyi kapattığınızdan emin olun. 24 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 10 Şubat'a kadar devam edecek bu görünümde kariyer konularınızla ilgili gelişmeler olabilir. Yeni birteklifi alabilirsiniz.

Şubat ayına başladığınızda gelirlerinize ve giderlerinize odaklanabilirsiniz. Tam ihtiyacınız olduğu anda elinize para geçebilir. Eşinizden veya yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. 4 Şubat günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart'a kadar sürecek bu etki, akademik kariyerinizde başarılı bir dönemde olabileceğinizi gösteriyor. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa güzel gelirler elde edebilirsiniz. Seyahatleriniz gündemde olabilir. 5 Şubat tarihinde Kova burcunda 15 derecede bir yeniay oluşuyor. Kariyer hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Yeni birteklifi de kapınızı çalabilir. 10 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 17 Nisan'a kadar sürecek bu etki, sosyal ortamlarda insanlar fikirlerinize önem verebilir. Bir arkadaşınızın vasıtasıyla beklediğiniz haberi alabilirsiniz. 14 Şubat günü Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart'a kadar kendiniz için harekete geçiyorsunuz. Güzelliğinize önem verebilirsiniz. Önce ben diyeceğiniz bir dönem olacak. Uzun zamandır ertelediğiniz şeyleri yapmak için harekete geçebilirsiniz. 19 Şubat tarihinde ise Güneş Balık burcuna geçiyor. 21 Mart'a kadar bulunduğunuz ortamda güçleneceksiniz. Belki kariyer başarınız belki eğitim başarınız hiç fark etmez zirvede olacaksınız. Şansa ihtiyacım var diyorsanız 21 Mart'a kadar bu durumu iyi değerlendirin. 19 Şubat'ta ayrıca Başak burcunda 0 derecede dolunay oluşacak. Aşk hayatınıza ve çocuğunuza etki edecek bu dolunayda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızda çözemediğiniz sorunlar oluşabilir. Ani tepki vermemeye dikkat edin. Fazla detaylara takılmanız sorunu büyütebilir. Çocuğunuzla da sorunlar yaşayabilirsiniz.

Mart ayına olumlu gelişmelerle başlıyorsunuz. Yüzünüzü güldürecek haberler alabilirsiniz. Seyahatleriniz sıklaşabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. 1 Mart tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart'a kadar kariyer hayatınızda altın döneminizi yaşayabilirsiniz. Yeniteklifleri alabilirsiniz. Mevcut işinizde terfi alabilirsiniz. Çalışmıyorsanız gelecekteki planlarınızı gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. 5 Mart itibariyle yılın ilk Merkür retrosu Balık burcunda başlıyor olacak. 5-28 Mart arası dostlarınızla paylaştığınız şeyler başkalarının kulağına gidebilir. En özel şeylerinizi kendinize saklamanız yerinde olacaktır. 6 Mart'ta 15 derece Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile hayatınızda yeniliklere yer açmak için şansınız açılıyor. Yaptığınız işle daha büyük kitlelere sesinizi duyurabilirsiniz. Retro devam ettiği için yeni şeylerde her şeyi iki kere kontrol edin. 6 Mart itibariyle Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. Sizin burcunuzda 7 sene boyunca hareketini devam ettirecek Uranüs, hayatınızın her alanında sizi değiştirmeye geliyor. Yavaş yavaş olacak ama bu değişim hayatınıza yeni bir enerji getirecek. 21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan'a kadar sağlık durumunuzun iyiye gittiğini görebilirsiniz. Psikolojik olarak da rahatlıyorsunuz. Artık geçmişi tamamen silip, önünüze bakıyorsunuz. 21 Mart'ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunay sağlığınızda negatif durumlara sebep olabilir. Kendinizi ihmal etmeyin. Ofis ortamında da gerginlikler yaşayabilirsiniz. 26 Mart'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadar şansınızın açık olduğu bir dönemdesiniz. Bazılarınız yaptığı işte üne bile kavuşabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Bir arkadaş ortamında yeni biriyle tanışabilirsiniz. 28 Mart'ta Merkür retrosu bitiyor. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar maddi konularda gelişme yaşayabilirsiniz. Fakat bu kolayca olmayabilir. Önce hak ettiğiniz para için savaşmanız gerekebilir. Siz emek verdikçe karşılıksız kalmayacaktır.

Nisan ayına kariyerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Yeni birbakmayı düşünebilirsiniz. Memnun olmadığınız şartları yöneticinizle konuşmak isteyebilirsiniz. Ayın ilk günü başvuru için uygun bir zamandır. 5 Nisan tarihinde 15 derece Koç burcunda gerçekleşecek yeniay, sağlığınızla ilgili olumlu yeni bir gelişme yaratabilir. Ruhsal olarak kafanız karışık olabilir. Bu yeniay bilinçaltınızı temizlemek, sizi aşağı çeken kişileri hayatınızdan çıkarmak için destekleyicidir. 10 Nisan'da Yay burcunda Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos'a kadar harcamalarınızda abartıya kaçmayın. Bu dönem borçlanmak için iyi bir vakit değil, sonradan kapatamayabilirsiniz. 17 Nisan'da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar geçmişteki birinden tekrardan haber alabilirsiniz. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere başlayabilirsiniz. 19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Ofiste de gergin olabilirsiniz. 20 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Sizlerin dönemi başlıyor. Sizler doğum günlerinizi kutlamaya başlarken, Güneş de destek olmaya devam ediyor. 21 Mayıs'a kadar kendinizi her konuda güçlü hissedeceksiniz. Cesaret edemediğiniz eyleme geçemediğiniz her konu için şimdi harekete geçebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. 20 Nisan'da ayrıca Venüs de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar kadar eski sevgilinizden haber alabilirsiniz. Tekrardan geri dönme sinyalleri verebilir. Kişisel gelişim çalışmalarına merak salabilirsiniz. 24 Nisan'da Oğlak burcunda Plüton retrosu başlıyor. 3 Ekim tarihine kadar akademik hayatınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde, hukuki süreçlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Fazla hırsla yola çıkarsanız güzel gidecek bir olayı tersine çevirebilirsiniz. 30 Nisan'da Oğlak burcunda Satürn retrosu başlıyor. 18 Eylül'e kadar eğitim konularınızda, seyahatlerinizde işleriniz ağır ilerleyebilir. Eğer ki bir üniversite başvurusu yapacaksınız bu tarihten önce evraklarınızı tamamlayın. Aynı şey yurt dışı işleriniz ve seyahatleriniz için de geçerlidir. Her şeyi garantilediğinizden emin olun. Son dakikaya bırakmayın. Bazen karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz. Kendinize iyi gelen aktivitelere vakit ayırmak psikolojinize iyi gelecektir.

Mayıs ayına enerjik başlıyorsunuz. Dostlarınızla sosyal ortamlarda vakit geçirebilirsiniz. Duygusal olarak kararsız kaldığınızda onlara fikir danışabilirsiniz. 5 Mayıs'ta 14 derece Boğa burcundaki yeniay, şanslı bir gün geçirmenizi sağlayacaktır. Umudunuzu kaybettiğiniz konularda tekrardan şans size dönecek. Hayatınızda yeniliklere yer açmak için daha güzel bir zaman dilimi olamaz. Bu yeniayda dilek tutmayı da unutmayın. 6 Mayıs tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar uzun zamandır beklediğiniz bir haber size ulaşabilir. 15 Mayıs'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran'a kadar estetik, dış görünüşünüzde değişiklik yaptırmak için uygun zaman dilimidir. Venüs sizin yöneticiniz hem maddi hem manevi olarak kendinizi mutlu hissettirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. 19 Mayıs'ta 27 derece Akrep burcundaki dolunay evlilik ve ilişki hayatınızda agresif durumlara sebebiyet verebilir. O gün partnerinizle aranızdaki sorunları çözmek için iyi bir zaman olmayabilir. Güven sorunu yaşayabilirsiniz. Bunu sakin bir dille anlatmanız, gerçekleri anlamada daha faydalı olacaktır. 21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar maddi durumunuzda artış olabilir. Geliriniz beklediğinizden de çok artabilir. Yeni projeler,teklifleri önünüze gelebilir. 21 Mayıs'ta ayrıca Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran'a kadar parayla ilgili beklendiğiniz bir haber varsa size ulaşabilir. Mesela bir davanın sonuçlanması ya dayerinizden alacağınız bir tazminat gibi bir durum olabilir.

Haziran ayının başlamasıyla önceliğiniz kendiniz olmalıdır. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Ayın ilk haftası maddi durumunuza odaklanacağınız bir şekilde başlıyor. Yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Eğer ki yatırım yapmayı düşünüyorsanız, ayın başı idealdir. Saçınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir imaj sizi mutlu edecektir. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay istediğiniz maddi gelişmeleri hayatınıza sunabilir. Yeni birya da ortaklık teklifi gelirinizi arttırabilir. 4 Haziran'da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Sınavlarınız varsa güzel neticeler alabilirsiniz. 9 Haziran'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar riskli olmadıkça yeni yatırımlar yaptığınızda daha büyük getiriler elde edebilirsiniz. 17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunayda tam da bu maddi konulara vurgu yapacak. Bu sebeple riskli durumlardan kaçınmanız gereklidir. Dolunay beklenmedik bir harcama çıkartabilir. Bu sizin olmasa bile eşinizin ya da ailenizden birinin borcu olabilir. Her zaman elinizde para tutmaya özen gösterin. 21 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım'a kadar retrosuna devam ederken dostlarınız tarafından umulmadık bir davranış görebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Herkesi kendinizi gibi güvenilir sanmanız bazen yanılmanıza sebep olabilir. Samimi bulmadığınız kişileri hayatınızdan ayıklayabilirsiniz. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar iletişim kurma beceriniz sayesinde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle insan iletişiminin etkin olduğu mesleklerde çalışanlar sürpriz tekliflerle karşılaşabilirler. Kardeşinizle aranızda bir kırgınlık varsa bu dönem aranızdaki buzlar eriyebilir. 27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Ailenin içindeki uzlaşmacı tavrınızla mevcut sorunları çözebilirsiniz. Ev değişikliği düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilirsiniz. Fakat diğer ay retro sürecine gireceğimizden her şeyin garanti olduğundan emin olun.

Temmuz ayına başladığınızda sosyal yanınızı ortaya çıkartıyorsunuz. Yakınlarınızla kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Gideceğiniz tatili bile tarihi önemine göre belirlemiş olabilirsiniz. Eğitime, araştırmaya merakınız fazlasıyla artacaktır. 2
Temmuz tarihinde Mars Aslan burcunda geçiyor. 18 Ağustos' kadar enerjinizi evinize ve ailenize harcayabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınıza ziyaret edebilirsiniz. Aile bağlarınızı güçlendirecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ev değişikliği için Merkür retrosunun bitmenizi beklemeniz daha iyi olacaktır. 2 Temmuz 10 derece Yengeç burcundaki Güneş tutulması eğitim hayatınızda yeni bir sayfa açmanıza destek olabilir. Çalıştığınız sektörde yükselebilirsiniz. 3 Temmuz'da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar iletişim kurduğunuz insanlar sayesinde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kardeşiniz veya akrabalarınızla ilgili bir evlilik durumu olabilir.8 Temmuz Aslan burcundaki Merkür retrosu ailenizle ilgili konularda aksilikler yaşatabilir. Ailecek düşündüğünüz bir plan ertelenebilir. Evinizdeki teknolojik aletleri kapatarak evden çıktığınızdan emin olun. Tadilat gerektirebilecek küçük aksiliklerde oluşabilir. Riskli hareketlerden kaçının. 17 Temmuz 24 derece Oğlak burcundaki parçalı Ay tutulması esnasında seyahatlerinizde çok dikkatli olmalısınız. Bavul, pasaport gibi eşyalarınızı yanınızdan ayırmayın. Rötarlar yaşanabilir. Ruhen biraz daha karamsar düşündüğünüz zamanlardan geçebilirsiniz. Yurt dışı başvurusu yapacaksınız iki kere her şeyi kontrol etmelisiniz. 19 Temmuz itibariyle retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. Elektronik aletlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. İnsanlarla iletişim kurarken yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar hiç tahmin etmediğiniz yerlere gidebilir. Bazen susmak yeni iyi iletişim tercihi olabilir. 23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos'a kadar ailenizde sağlık problemi olan biri varsa durumu iyiye gidebilir. Ailecek bir şeyler yapmak aranızda bağı güçlendirecektir. 28 Temmuz tarihinde Venüs Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos'a kadar hanenizle ilgili bereketli bir dönem yaşayabilirsiniz. Yeni bir birey aileye katılabilir.

Ağustos'un başında 1 Ağustos'ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Aile yaşantınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Bu bir yeni eve taşınma olabilir. Ailenizden birinin sevinçli haberi de tüm herkesi mutlu edebilir. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. Maddi konularda şansınız açılmaya başlıyor. 11 Ağustos'ta retro esnasında Yengeç'e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos'ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar hayatınızda alacağınız kararlarda iki kere düşünmeniz gerekmektedir. Ani bir değişim yerine belki yavaş yavaş bunu denemelisiniz. 15 Ağustos'ta 22 derecede Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. Kariyer hayatınızda gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Özellikle yöneticinize karşı takındığınız tavır ileride sizi sıkıntıya sokabilir. Böyle zamanlarda alttan almayı denemelisiniz. 18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim'e kadar aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Karşı tarafla aranızdaki elektriğe karşı koyamayabilirsiniz. Eğer seviyorsanız artık söyleme vakti gelmiştir. 21 Ağustos'ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül'e kadar aşk hayatınızda ummadığınız güzellikler yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk ayaklarınızı yerden kesebilir. Çocuğunuzla ilgili problemler varsa da artık her şeyin iyiye gittiğini görebilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir süreçtesiniz kesinlikle yapmak istedikleriniz için eyleme geçmelisiniz. 23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül'e kadar çocuğunuz veya partnerinizle beraber daha mutlu günler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Yeni bir hobiye başlamayı düşünebilirsiniz. 29 Ağustos tarihinde Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar detaycı ve sorgulayıcı bir yapıda olabilirsiniz. Özellikle güzel giden aşk hayatınızdaki bu tavrınız karşı tarafı sıkabilir. Merak ettiklerinizi bizzat partnerinize sormanız daha iyi olacaktır. 30 Ağustos'ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana gelecek. Çocuğunuzla ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz olmuyorsa bu yeniay size bir bebek müjdesi getirebilir. Aşk hayatınızda artık geleceğe odaklanma vakti, bu enerjiyi iyi kullanın.

Eylül ayı demek aşk demek sizler için. Aşk hayatınız odak noktanız olabilir. Hem iyi hem kötü duyguları aynı anda yaşayabilirsiniz. Hem kavga edip sonrasında hiçbir şey olmamış gibi birbirinize sarılabilirsiniz. Tutkuyla sevmenizin ara sıra böyle iniş çıkışları olabilir. Çocuğunuza da bu ay oldukça vaktinizi harcayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek haberlerini alabilirsiniz. 14 Eylül'de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Öğrendiğiniz şeyler hayal kırıklığı yaşatabilir. 14 Eylül'de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar sağlığınızla ilgili bir haber alabilirsiniz. Daha önce yaptırdığınız bir tahlil sonucunu öğrenebilirsiniz. Yeniteklifleri alabilirsiniz. 14 Eylül tarihinde Venüs de yöneticisi olduğu Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar yaptığınız işlerde hem maddi hem manevi başarılar elde edebilirsiniz. Ofiste başarılarınız konuşulabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa iyileşmeye başlayacağınız bir dönem sizi bekliyor. 18 Eylül'de Satürn retrosu sona eriyor. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde, seyahatlerinizde işleriniz daha olumlu işlemeye başlıyor. 23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar çalışma ortamınızdaki gücünüz gittikçe artabilir. Terfi alıp yönetici pozisyonu gibi görevlere atanabilirsiniz. 28 Eylül'de 5 derece Terazi burcunda yeniay oluşacak. Eylül ayı biterken bu yeniay adeta size tüm ay yaşadığınız her şey için tekrardan temiz bir sayfa açma fırsatı verecek. Sağlıksa, sağlığınız iyiye gidecek. Kariyerse kariyer… Siz sadece içinizdeki güce inanın, Eylül size çok iyi gelecek.

Ekim ayına başladığınızda ilişki ve evlilik konularınız gündemde olacak. Eşinizle veya sevgilinizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. Partnerinizin size daha fazla sevgisini gösterdiği günler geçirebilirsiniz. Romantik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. 3 Ekim tarihinde Plüton retro hareketini bitiriyor. 3 Ekim'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık'a kadar sevgiliniz veya eşinizle alakalı bir haber alabilirsiniz. Bu uzun zamandır beklenen bir haber de olabilir. 4 Ekim'de Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım'a kadar sağlığınızda ilgili konulara enerjinizi harcayabilirsiniz. İhmal ettiğiniz bir sağlık problemi bu dönem nüks edebilir. Ofis ortamındaki hırslı ve mücadeleci yapınız bu zaman zarfında sizi diğerlerinden bir adım daha öne çıkarabilir. 8 Ekim'de Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım'a kadar ilişkinizde beklenmeyene hazır olun. İlişkisi olanlar evlilik tekliflerine hazır olsun. Evliliğinde sorun olanlar tam bitti derken daha büyük bir aşkla birbirlerine bağlanabilirler. Ortaklıklakurmuş kişiler bu dönem güzel getirileri olan işlere imza atabilirler. 14 Ekim'de 20 derece Koç burcunda bir dolunay oluşacak. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken günlerde olacaksınız. Riskli işlerden kaçınmalısınız. Hastanelerde vakit geçirmek istemiyorsanız kendinizi ihmal etmeyin. Duygusal olarak da melankolik bir ruh halinde olabilirsiniz. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 22 Kasım'a kadar partnerinizle birbirinize daha da bağlanacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. 28 Ekim'de 4 derecede Akrep burcunda yeniay meydana gelecek. Yalnızlar bu yeniayı not alsın. Yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. İlişkinizde de yeni adımlar atılabilir. 31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım'a kadar güzel etikler aldığınız ilişki ve evlilik konularınızda bilmediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Partnerinizin sizden sakladığı şeyler olabilir. Özellikle size 3. Şahıslar bir şeyler anlatmışsa hemen inanmayın. Gerçekliğini partnerinize sorun. Çünkü Merkür retroyken yalan haberler de getirebilir.

Kasım ayının başında maddi konularınıza odaklanabilirsiniz. Kredi başvurusu yapabilirsiniz. İlerleyen günlerde
seyahatleriniz sıklaşabilir. 1 Kasım tarihinde Venüs Yay burcuna giriyor. 26 Kasım'a kadar ekonomik anlamda derin bir nefes alıyorsunuz. Beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Uzun zamandır kapatamadığınız borçlarınızı artık sıfırlayabilirsiniz. Hiç haberinizin olmadığı bir miras konusu gündeme gelebilir. Bir anda kendinizi bolluk içinde bulabilirsiniz. 12 Kasım'da 19 derece Boğa burcunda dolunay meydana gelecek. Sizlerin burcunda gerçekleştiği için bugün içerisinde çok agresif olabilirsiniz. Gerekgerek gönül ilişkilerinizde takındığınız sert tavır ileride size sorun olabilir. Aklınıza ilk geleni söylemek iyi olmayabilir. 19 Kasım'da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020 tarihine kadar partnerinizle birbirinize tutkuyla bağlanabilirsiniz. Bir an kendinizi tartışırken bulsanız bile devamında birbirinize daha da tutkulu bağlanmış olduğunuzu hissedeceksiniz. 20 Kasım'da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar finansal olarak güçlendiğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. 26 Kasım'da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık'a kadar yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik konularınız ile ilgili şanslı bir döneme giriyorsunuz. 26 Kasım'da 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor olacak. Maddi anlamda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Hayata ve insanlara hak ettiği kadar değer vermeyi öğrenmiş olarak hayatınıza devam ediyor olacaksınız.

Aralık ayına kariyer konularınıza önem vererek başlıyorsunuz. Yeni birteklifi kapınızı çalabilir. 2 Aralık tarihinde Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020'ye kadar akademik hayatınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde şansınız açık olacak. Bir sene sürecek bu görünüm hayata bakış açınızı değiştirecek. Olumlu düşündükçe ne kadar güzel etkileri kendinize çektiğinizi fark edeceksiniz. Negatif olmanın bir yararını görmediğinizi anlayacak ve artık ne olursa olsun hayatın pozitif yanlarına odaklanacaksınız. Astroloji, felsefe gibi konulara merakınız artabilir. Bu konularla ilgili araştırma yapabilir, eğitimlere başlayabilirsiniz. 9 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık'a kadar maddi bir beklentiniz varsa olumlu haber ulaşabilir. 12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda dolunay oluşacak. Değerli eşyalarınıza dikkat edin. Telefon, cüzdan, mücevher gibi eşyalarınızı her yerde bırakmayın. İnternetten üzerinden finans işlemleri yaparken iki kere kontrol edin. 20 Aralık'ta Venüs Kova burcuna geçiyor. 13 Ocak 2020'ye kadar kariyer hayatınızda pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maaşı daha yüksek birteklifi ya da terfi alabilirsiniz. 22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak 2020 tarihine kadar olumlu haberler alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda beklediğinizden güzel başarılar elde edebilirsiniz. Seyahatlerinizde edindiğiniz tecrübeler hayata bakış açınınızı değiştirebilir. 26 Aralık 4 derece Oğlak'taki halkalı Güneş tutulması meydana gelecek. Yeni bir sayfa açmak için yaşamınızda güzel bir enerjiye sahip olacaksınız. 29 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine kadar yurt dışı, eğitim ve seyahatlerinizle ilgili bir başvuru yaptıysanız beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

Boğa burçları 2019 yılını bu şekilde kapatıyorsunuz . Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız.

2019
Boğa Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 53' 21" R
Ay
Yay
07° 24' 44"
Merkür
Koç
16° 01' 58"
Venüs
Koç
26° 30' 58"
Mars
Balık
26° 55' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 38"
Satürn
Balık
16° 14' 52"
Uranüs
Boğa
22° 08' 25"
Neptün
Balık
28° 47' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 07"
Lilith
Başak
22° 56' 03"
True Node
Koç
15° 31' 33"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>