Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Meslektaşlarınızı yöntemlerinizi takdir ediyor. Aralık 2020 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2020

Akrep Burcu

Bu dönem özellikle bir şeylerden zaten zor vazgeçtiniz ve zor kabullendiniz. Şimdi bu vazgeçtiğiniz ve kabullendiğiniz şeyleri değiştirme cesaretinde bulunuyorsunuz. Elbet siz bunları bulunurken dünya koşulları da maalesef rahat durmuyor. Bu yüzden özellikle hayatınızda ilerlemek istediğiniz konuları 14 aralık sonrasına bırakıyorsanız bu bağlamda bir b planınız olması gerektiğinde unutmamalısınız. Hayatınızda bu ay vereceğiniz her türlü karar ve girişimde bir 'b' planınız olması çok işinize yarayacaktır. Değişimin sizler için zor olması yanı sıra bunu uygulamakta oldukça zordur. Düzen değiştirmek ve yeni bir oluşum içine girmek sizleri gergin biri yapabilir. Bu durum için ailenizden ya da sevdiklerinizden alacağınız destek çok önemli olacaktır. Özellikle 21 Aralık sonrası Merkür ve Güneş'in oğlak burcuna geçmesiyle tıkandığınız konularda 'b' planınızı çok rahat devreye sokabilirsiniz. Ekonomik anlamda çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Finansal işler, arsanız, alım ya da satım gibi konularınız varsa bunları doğru yönlendirmelisiniz. Bu ay kandırılmalar ya da yanılgılara dikkat edin. Bedava peynir sadece fare kapanında olur bunu hatırlayın. Herhangi bir ürün ya da ihtiyacınızı alırken de asla en ucuz fikrine yenilmeyin. Servis hizmetleri veya geri bildirim gibi konuları bu ay önemseyin. Hayatınızda zaten bir şeyleri yoluna koymaya çalışırken ayağınıza ufak tefek ipler dolamadan ilerleyin. Evliyseniz ve eşinizle ortak işler yürütüyorsanız burada bazı yol ayrımlarına gelmek zorunda kalabilirsiniz. Bu belki evliliğiniz belki dehayatınızdaki değişimler olabilir. Özellikle Yönetici gezegeniniz Mars'ın 23 Aralık'ta Plüton ile yapacağı açı çok önemli olacak sizler için bu durumda bir şeyin finaline gelmek isteyebilirsiniz.

Yüzyılın buluşması olarak adlandırdığımız 21 Aralık Kova Çağı, neyin işe yarayıp neyin yaramadığını anlamanız için ev hayatınızın, ailenizin ve çocukluğunuzun temellerini incelemenizi isteyecektir. Hatıralarınız bu ay gözünüzde canlanabilir ve eskiye dair bazı sırları çözebilirsiniz. Yine de bu sorunları çözebildiğinizde, güvenlik ve bağlantı fikrinizi yeniden inşa etmek için güzel bir şansınız olacak. Eşinizi, dostunuzu ya da ailenizi sanki yeniden seçebilir ve her zamankinden daha istikrarlı hissederek bu duygulardan çıkabilirsiniz.

Bazı başlangıçlara gireceğiniz ve artık iyi sonuçlar almaya başlayacağınız bu ay sizlerin için en önemli durum zamanlama olacak. Zamanlamaları ve fırsatları değerlendirmeniz halinde yeniimkanları veya yeni projelerin öncüsü olabilirsiniz. İhtiyacınız olan istikrarı yakalamamaktan korkmayın.  Bu ay yeni başlayacağınız birveya proje sizin aslında 2021 yılındaki konularınızı ortaya sunacak. Özellikle burada verdiğiniz emekleri 2020 Mart ayında başlatmış olabilirsiniz. Bu nokta sizin maddi kazanımlarınızı olumlu yönde etkileyebilir. Gökyüzünün konumları artık size engel olanlardan sıyrılabileceğiniz, sorumluluklarınızın sizi mutlu edeceği gelişmeler karşınıza sunuyor. Yılın son dolunayı 30 Aralık'ta gerçekleşiyor ve karşınıza bazı fırsatlar getirmeye hazırlanıyor. Endişelenmeden ve gönül rahatlığıyla vereceğiniz kararla, hayatınızı daha kaliteli hale getirebilirsiniz. Özel hayatınızda, uzun soluklu bir sevgi kalbinize uğrayabilir, sevme sevilme hissini huzurla yaşayabilirsiniz. Belki evlat sahibi olma fırsatınız olabilir. Bir kadınla olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Size katkısı ya da zararı oldukça büyük olabilir. Bu ilişki veya iletişimi doğru korumalısınız. Sosyal çevreniz genişleyebilir ve önemli dostlukların hayatınıza katılabilir. İnsanların size fikrinizi sorması ve yapacağınız yönlendirmelerle ışığınızı çevrenize de yayabilirsiniz. Hayatınızda ilk kez belki de kendinizi aradığınız bir döneme gidiyorsunuz. Bazı vaat edilenlerin tam istediğiniz gibi olmaması bunun hep böyle olacağı anlamına gelmez. Biraz sabırlı olmalı ve ilerleyen süreçte nasıl olması gerektiğini tam görmelisiniz. Eğitimsel konularda yeni bir bilginin peşine koşmalısınız. Yeni bir eğitimsel kariyer sizi bu ay çok besleyebilir. Aslında süreklilik olarak sizi yorabilir ama en azından ilk adımlarını bu ay atıp 2021 yılı için daha fazla bağlantı kurmanız doğru olabilir. Yolculuk planlarınız varsa bunları şimdiden ertelemeniz ve daha sonrasına bırakmanız uygun olabilir.  Bazı değişimleri her zaman siz başlatamayabilirsiniz. Bazen sadece kabul etmek gerekir. Yolunuzdan ayrılmadan ve mutlu adımlarla yürüyeceğiniz güzel bir ay dileriz. Seneye görüşürüz.

Aralık 2020

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 48' 48" R
Ay
Terazi
28° 14' 09" R
Merkür
Koç
16° 09' 20"
Venüs
Koç
22° 37' 16"
Mars
Balık
24° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 22' 48"
Satürn
Balık
15° 57' 08"
Uranüs
Boğa
21° 57' 47"
Neptün
Balık
28° 41' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
20° 16' 12"
Lilith
Başak
22° 35' 01"
True Node
Koç
15° 38' 53"
Son Güncelleme : 23/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>