Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Bu ay özellikle arkadaş çevreniz bağlamında size bol bol neşe katacak. Aşk hayatınızda ise ayın 22'sinden itibaren Güneş, Venüs ve Ay size ateşli anlar hazırlıyor! Mart 2021 Mottosu

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2021

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, sosyal hayattan kariyerinize kadar birçok alanda pratik çözümlerle ilerleyeceğiniz ve hayatınızın ivmesini yukarıya çıkaracağınız bir Mart ayına giriş yapıyorsunuz. Mars İkizler burcuna geçerek size daha hızlı bir sosyal hayat vaat ediyor. Sorunları hızlı ve pratik yolla çözüme ulaştırmanız sizleri ön plana çıkarıyorsunuz.

11 Mart’ta Güneş ve Neptün’ün Balık burcunda buluşmasıyla korkularınızla yüzleşmenin zamanının geldiğini fark ediyorsunuz. Maddi ve manevi açıdan sizi etkileyen her şeyin kaynağına iniyorsunuz ve sorunları çözüyorsunuz. Merkür bu anlamda hassas fikirlerle size destek olmaya geliyor. Yazılı ve resmi işleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Finansal konuları çözerken dikkatsizlik yüzünden farklı bir soruna mahal vermemelisiniz.

13 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay deneyimliyorsunuz ve ikili ilişkilerinize yeni bir soluk getiriyorsunuz. Kızgınlıklarınızı, korkularınızı, kazanç ve kayıplarınızı yeniden değerlendirdiğinizde şu anki ve hayal ettiğiniz hayatınıza ilişkin planlarınız daha da sağlam temellere oturacaktır.

20 Mart’ta yönetici gezegeniniz Güneş Koç burcuna geçiyor ve günlük hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi size getiriyor. Durağanlık bitip hareketli bir döneme başlıyorsunuz, ifadelerinize ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Özgürlüğünüzü koruyarak farklı bir çevreye açılma isteğinizi gerçekleştirme adına harekete geçebilirsiniz. Venüs ve Chiron’un bu harekete eşlik etmesi, çalışma alanınızda daha uyumlu sonuçlar almanızın yolunu açacaktır. İnandığınız değer konusunda bazı iyileşmeler yaşayabilir, bunları daha sağlam bir şekilde hayatınıza dahil edecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu girişimler yarım kalan eğitim hayatınız, tamamlamak isteyip de fırsat bulamadığınız alanlarınızla ilgili olabilir.

28 Mart’ta Terazi burcundaki dolunay, iletişim ağınızda ve karar vermekte zorlandığınız ilişkileriniz konusunda izlemeniz gereken yolu görmenizi sağlayacaktır. Gereksiz yüklerden kurtuluyorsunuz. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Her şey vaktini bekler. Ne gül vaktinden önce açar, ne de güneş vaktinden erken doğar. Bekle, senin olan sana gelecektir."

Mart 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 21' 44" R
Ay
Yay
00° 33' 12"
Merkür
Koç
15° 59' 42"
Venüs
Koç
25° 50' 54"
Mars
Balık
26° 29' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 06"
Satürn
Balık
16° 11' 52"
Uranüs
Boğa
22° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 15"
Lilith
Başak
22° 52' 26"
True Node
Koç
15° 33' 18"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>