Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Özellikle yakınlarınıza odaklanıyorsunuz. Ama işle ilgili ilişkileriniz söz konusu olduğunda ayın 20'sinden sonra gerginliklere sebep olacak durumlara karşı dikkatli olun. Şubat 2021 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2021

Başak Burcu

Sevgili Başak burçları ve yükselen burcu Başak olanlar, Şubat ayına yönetici gezegeniniz Merkür’ün gerilemesi ile başlıyorsunuz. Bu durum sizin, gerileme bitene kadar yani 20 Şubat’a kadar eski konulara karşı gereğinden fazla bir takıntı içinde olabileceğinizi gösterir. Çok çalıştığınız ve biraz da yorulduğunuz ama keyifli işlerin peşine de düştüğünüz Ocak ayının ardından, tam istediğiniz sonuçları alamamış gibi hissetseniz de Şubat ayında bunların meyvesini almaya başlayacağınızı söyleyebiliriz. Plüton’un Oğlak burcunda ve Mars’ın da Boğa burcunda ilerlemesi de işlerinizin iyiye gitmesi açısından sizi oldukça destekliyor.

11 Şubat’ta Kova burcundaki yeni ay ile birlikte kariyer hayatınızda önemli bir dönem başlatıyorsunuz. Sadece bu dönem eskiye nazaran daha detaylı düşünmeli ve karar verirken ince eleyip sık dokumalısınız. Yeni başlangıçlara hazırlanırken ve yeni adımlar atarken sanki bu yaptıklarınızın devamlılığı olmayacak gibi hissedebilirsiniz. Merkür’ün geri hareket etmesinin de etkisiyle kendinize sürekli hata yapıp yapmadığınızı sorabilirsiniz. Böyle bir durum halinde canınızı hemen sıkmamalı ve bunun bir süreç olduğunu kendinize hatırlatmalısınız. Özellikle ortaklı işlerinizde iplerinizi elinizde tutmalı ve işlerinizi başkalarına bırakmadan yapmaya özen göstermelisiniz. Bu ay ilgi çeken bir diğer unsur da, eski ya da beklenmedik yeni romantik ilişkinizle ilgili bir sürprizler yaşama ihtimalinizin olmasıdır. Bir ilişkiyi bitirip yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da eski bir hikayenizle ilgili yeni bir adım atabilirsiniz.

27 Şubat’ta sizin burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay mali sıkıntılarınızı veya problemlerinizi çözmeniz size iyi bir zaman tanıyacaktır. Bu ay boyunca durumunuzu iyileştirecek teklifler veya yeni sözleşmeler yapabilirsiniz. Çalışanlarınız veya sizinle ilgili şaşırtıcı değişimler veya olaylar gündeme düşebilir. Bu tür olaylar size geleceğiniz konusunda iyimserlik ve güven verecektir. Tabii ki, her zaman olduğu gibi, faaliyetleriniz ve istikrarınız çok önemlidir. Manipülasyona açık olacak konuşmaların içinde kendinizi bulabilir ya da eski davalarınızdan haberler alabilirsiniz. Bu yüzden ufak tefek konularla uğraşmayın. İyileşen ve güzelleşen hayatınızın tadını çıkarın.

Şubat 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 54" R
Ay
Akrep
29° 56' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 34"
Venüs
Koç
25° 47' 19"
Mars
Balık
26° 27' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 26"
Satürn
Balık
16° 11' 36"
Uranüs
Boğa
22° 06' 25"
Neptün
Balık
28° 46' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 05"
Lilith
Başak
22° 52' 07"
True Node
Koç
15° 33' 27"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>