Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2023

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs'ün Akrep burcuna geçişi ikili ilişkilerle ilgili gündemlerinizi mercek altına alabilir. İlişkilerin adını koymak, yaşadıklarınızı fark etmek adına iyi bir dönem olabilir. Bu, eski ilişkileri gündeme getirebilir. Dolayısıyla, bugün ne istediğinizi biliyor olmanız sizi benzer zorlukları yaşamaktan kurtaracaktır. Her şeyin önünü arkasını daha iyi biliyor olmayı, bir hırsla bütünleştirmek yerine avantaja dönüştürmelisiniz. İyi hissetmediğiniz, mutlu olamadığınız, verim alamadığınız ortamlardan ve konulardan uzaklaşmak için iyi bir dönemdesiniz. Arınıyorsunuz ve bunun size ne kadar iyi geleceğini görmezden gelmemelisiniz. Kişisel yönde bir değişiklik yapmak, takıntı ve öfke uyandıran duygulardan kurtulmak ikili ilişkilerdeki pürüzleri ortadan kaldıracaktır. Kendinizle bir restleşme içine girmemek için uyum sağlamaya çalışmanızda fayda var. Bir sonraki adımı kendinize saklamak, güven konusunu yeniden gözden geçirmek faydalı olabilir. Ticari konularda yeni ortaklıklar kurmaya açıksınız ancak bunu yeni tanışacağınız kişilerle yapmaktan ziyade daha önceden bildiğiniz, çalıştığınız kişilerle görüşerek yapabilirsiniz. Finansal konularda emeklerinizin karşılığını görebilir ve rahatlayabilirsiniz. Ödemeleri tamamlamak, parasal konular yüzünden yaşadığınız anlaşmazlıkları çözmek üzerinizdeki yükü hafifletecektir.

6 Aralık'ta Neptün'ün Balık burcunda ileri hareketine geçmesiyle geleceğiniz ve bugünün arasında yaptığınız muhasebeyi kapatabilirsiniz. Yanlış arkadaşlıklar kurduğunuzu ya da yanlış bir arkadaş olduğunuzu gördüğünüzde buna kayıtsız kalmamakla alacağınız karşılığı güçlendirdiniz. Kendinizi yalnız hissetmenize neden olan seçimlerden uzaklaşıyorsunuz. Bunun bir kayıp olmadığını, bu hafta itibariyle ve sonrasında hayatınıza girecek doğru, nitelikli, iyi niyetli insanlarla daha iyi anlayacaksınız. Niş bir alan belirlemek, bununla ilgili çalışma ve araştırmalar yapmak sizi sadece bilgi ve donanım açısından desteklemeyecektir. Aynı zamanda sizinle benzer düşüncede olan insanları ve ortamları bulmanızı da sağlayacaktır. Bu anlamda, kendinizle ya da çevrenizle olan inatlaşmalarınızı, gereksiz kurgu ve takıntılarınızı bırakmalısınız. Her şey orada başlayacak. Gerçek olamayacak kadar güzel şeyler istemenin, oldukça gerçek nedenleri vardır. Kendinizi, zamanınızı ve imkanlarınızı buna adamalısınız. Sosyal ve ticari açıdan yeni kaynaklar edinmeli, mevcut çalışmalarınızı yoğunlaştırmalısınız. Üzerinde çalıştığınız projeler, yeni işler ve teklifler konusunda şanslısınız. Geri planda durmayın ve bir şeylerin size gelmesini beklemeyin.

13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber ekonomik konularda bir toparlanma yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı doğru yönetemediğiniz durumların yarattığı pürüzler, size yeni bir yol haritası belirlemek için fırsat tanıyabilir. Masraflarınız, ödemeleriniz kadar gelirinizin de artışa geçmesi önemli olacaktır. Bu yüzden üzerinde uğraştığınız işi geliştirmek, büyütmek, farklı alanlarda yer almak adına daha büyük düşünmelisiniz. Yeni bir vizyon ve hedef belirleyin. Bunun için gereken donanıma sahip olmak adına emek verin. Destekler alabilirsiniz ancak bunun için öncelikle sizin düğmeye basmanız gerekecektir. İşleri ya da gündeminizde olan konuları zamana yaymak sizin için sorun ya da aksamalar oluşturabilir. Kendinize hem fiziksel hem de mental açıdan iyi bakmalı, bulunduğunuz koşulların farkında olarak ilerlemelisiniz.

Oğlak burcundaki Merkür'ün 13 Aralık'ta geri hareketine başlayacak olması bazı insanlarla aranıza mesafe koyabilir. Uzakta olan, sık görüşmediğiniz ya da iyi ilişkilerinizin olmadığı kişilerle yapacağınız konuşmalara dikkat etmenizde fayda var. Bitireceğiniz, hayatınızdan uğurlayacağınız bir şeyler olsa da retro bitiminde bunların bir faturasıyla karşılaşmamak adına ne yaptığınızdan, ne söylediğinizden emin olmalısınız. Bakış açınızı bu yönde geliştirmeyi deneyin. Parasal konulardaki şansınızı yükseltmek adına yeni çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle sosyal medya alanına yönelmek, buradaki faaliyetleri incelemek ilginizi çekebilir. Oyunu kuralına göre oynadığınız sürece bir sorun olmayacaktır. Kendinizi bu kurallara adapte etmeye çalışın, aceleci olmayın. Her şeyin zamanla ve emekle ilgili olduğunu unutmadan ilerlediğinizde yaptığınız her işin, aldığınız her eğitimin bir anlamı olduğunu görebilirsiniz. Bu süreçte yapacaklarınız konusunda özenli ve dikkatli olmalı, zamanı ve maddi kaynaklarınızı dikkatli kullanmalısınız. Farkında olmadığınız, üzerinde durmadığınız her detay size bir aksama getirebilir. Özellikle bilet işlemleri, başvurular, yazılı işler ve bunları yürüttüğünüz cihazlarınız konusunda gerekli tedbiri alarak ilerlemenizde fayda var.

22 Aralık'ta Güneş'in Oğlak burcuna geçişi ile beraber inanmak ve üzerine inşa etmek kavramlarını düşünebilirsiniz. Neye dokunduysanız istediğiniz etkiyi vermeyen her şeyden sıyrılarak asıl ihtiyaçlarınızı fark ediyorsunuz. Kendinizi geliştirmeye, yarım kalan eğitimlerinizi tamamlamaya, kazanç getirici faaliyetlerinizi ilerletmeye çalışmalısınız. Hayata karşı bir çabanızın olması sizi her zaman kazançlı çıkarır. Bu sayede istediğiniz standartlara erişebilirsiniz. Hırsınıza, tutkularınıza ve hayal kırıklıklarınızın getirdiği öfkeye kapılmayın. Elle tutulur olmayan, bir yere varmayan hiçbir şey için kendi yolunuzdan sapmamalısınız. Bunu deneyimleyeceğiniz konular, haberler, insanlar gündeminize gelebilir. Farklı görüşlere ve kurallara açık olun. Güven duygunuzu geliştirmek, kendinizi iyi hissedeceğiniz yeni yerler keşfetmek adına önemli bir dönemdesiniz. Taşınma, bulunduğunuz yerden daha uzak bir yere seyahat isteği ya da gerekliliği söz konusu olabilir. Resmi işlemlerinizi tamamlamaya gayret gösterin. Güneş'in geri hareketteki Merkür ile kavuşumu bu gayretin önemini ortaya çıkarabilir. Maddi açıdan güvencede olmak isteyebilir, harcamalarınızı daha dengeli tutmaya çalışabilirsiniz. Yatırım, seyahat, eğitim,gibi konulardaki ödemelerinizi ve işlerinizi aceleye getirmeden tamamlamanızda fayda var. Sözleriniz, ortaya sunduğunuzve ürünleriniz çokça dikkat çekebilir. Bu dikkati iyi yönde çekmek zorlayıcı olsa da zoru başarmak adına da fırsatlarınız olacaktır. Bu fırsatları da yaşadığınız sorunların arasında bulabilirsiniz. Dikkatli bakmayı deneyin. Hukuki konularda beklentilerinize göre sonuç alamayabilir, zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Her şeyin usulüne uygun olup olmadığından emin olun.

27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri hareketine başlamasıyla yeni yıla biraz nefes alarak giriyorsunuz. Kendinizin farkında olduğunuz bir dönemi sonlandırdınız. Şimdi bu fark ettiklerinizi unutmadan bir hayat sürmelisiniz. Katı, zorlayıcı ve sabit düşüncelerinizin dışına çıkmanın korkutucu bir tarafı olmadığını görebilirsiniz. Bunu sizden gizlenen ya da kendinizden gizlediğiniz konuların gerçek yüzünü görerek fark etmiş olabilirsiniz. İçe dönük zamanlarınızı daha hareketli, verimli, üretken geçirebilirsiniz. Planlarınızı yürürlüğe koyabilir, başka insanların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Baş edemediğiniz, çözüm bulamadığınız durumlarda bu tecrübeler size rehberlik edebilir. Alışkanlıklarınızın dışına çıkmaktan daha az korkuyorsunuz, bunun yerini alan cesaretle hayatınıza yeni bir düzen getirebilirsiniz. Rahatsızlıklarınızı, zaman yönetimine dair sorunlarınızı aşabilirsiniz. Her manada iyileşiyorsunuz.

27 Aralık'ta Yengeç burcuna gerçekleşecek dolunay ile artık kapanan defterlere değil açılacak olanlara odaklanmayı öğreniyorsunuz. Üzerinde uğraştığınız konuları neticelendirebilir, eğitimlerinizi tamamlayabilir, hangi alanlarda uzmanlaşacağınızı seçebilirsiniz. Emek verip karşınıza geçip seyredeceğiniz bir süreç olabilir. Bu sadece bir işin, bir planın değil bir arkadaşlığın seyredilmesi şeklinde de yaşanabilir. Fedakarlık yaptığınız, sizin kurtarıcı olduğunuz bazı arkadaşlıkların artık son bulması gerekebilir. Bir süre görüşmemeyi, eskisi ilgilenmemeyi tercih ettiğiniz arkadaşlıklarınızın üzerinde bıraktığı etkiyi daha net görebilirsiniz. Manipüle edildiğiniz, toksikleştiğini düşündüğünüz konuları sonlandırıyorsunuz. Zamanınızı neye harcayacağınıza dair yeni kararlar alabilirsiniz. Resmi işlemleriniz sonuçlanabilir, aile dostlarınızdan destekler göreceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir.

29 Aralık'ta yönetici gezegeniniz Venüs'ün Yay burcuna geçişi ile beraber parasal konularda şansınız dönmeye başlıyor. Aksaklık yaşadığınız, beklemede kalan, üzerinde çokça durmanız gereken konuların geri dönüşlerini alabilirsiniz. Ek iş, hukuki konular, miras gibi alanlardan alacaklarınız olabilir. Bunları büyütmenin, devamlı hale getirmenin yollarını aramalısınız. Her zaman şanslı fırsatlar bulabilirsiniz ama her bunları uygulayacak kadar bu şansı kullanamayabilirsiniz. Şimdi hazırken değerlendirin, ertelemeyin. Hayatınızda maddi ve manevi açıkların kapanması, yaşadığınız zorlu psikolojik sorunları da sonlandırabilir. Kimseye belli etmeden kendi çabalarınızla çözmeye çalıştığınız durumlarda destek isteyebilirsiniz, gizlemenin ya da bastırmanın iyi bir seçenek olmadığını kabullenin. İyimser olun. Bu his, tehlikeleri önlemez ya da etkisiz hale getirmez ama sizi ne kadar, ne yönde etkileyeceğini bilmenize yardımcı olur; bu inancı oturtmaya çalışın.

Motivasyon Sözü: “Hayat, bir sahip olma ve elde etme değil; bir olma ve var olma sürecidir.”

Aralık 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 52" R
Ay
Balık
08° 07' 50"
Merkür
Koç
18° 22' 52"
Venüs
Boğa
04° 46' 23"
Mars
Koç
02° 05' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 23"
Satürn
Balık
16° 50' 25"
Uranüs
Boğa
22° 31' 22"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 49"
Lilith
Başak
23° 40' 39"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>