Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kalbiniz oldukça hassas durumda ve idealist duygulara sahipsiniz. Sevdiklerinizle samimi anlar geçirmek istiyorsunuz, Ailenizle ya da sevgilinizle baş başa vakit geçirmek hoşunuza gidiyor. Bekarsanız ayın ilk yarısında çevrenizden nazik yaklaşıma kavuşabilirsiniz. Haziran 2021 Mottosu

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2021

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, maddi anlamda güçlendikçe hayatınızı daha da güzelleştireceğiniz bir aya başlıyorsunuz. İkizler burcunda ilerleyen Kuzey Ay Düğümü ile Güneş’in kavuşumu, bütçenizde ekonomik iyileşmelerin habercisi olabilir. Varsa alacaklarınızın tahsili, birikimleriniz ve mevcut çalışmalarınızın getirileriyle sağlam adımlar atarak yönünüzü belirleyebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs, Yengeç burcuna geçtiğinde, yakın çevre ile iletişiminizde bazı bağların güçlendiğini ve onlara karşı daha sahiplenici olmaya başladığınızı görebilirsiniz. Bunun dozunu iyi ayarladığınız ve geçmişte yaşananların üzerinde yapıcı bir şekilde durduğunuz takdirde hem işle ilgili bağlantılarınız da hem de arkadaş ilişkileriniz de güzel günler sizi bekliyor olacaktır.

İkizler burcundaki Güneş tutulmasıyla, ikili ilişkilerinizde yeni ve bir sonuca vardığınız kararlar alıyorsunuz. Değerli hissedeceğiniz ve gelecek planlarınızı da buna göre şekillendirmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Güneş’in burada geri hareketteki Merkür ile kavuşumu, yanlış anlaşılmaları çözme noktasında size destek veriyor. Hem kendinize hem sevdiklerinize iyi yönde, maddi ve manevi kazanımlar sağlayabilirsiniz.

Mars, Aslan burcuna geçiyor ve ailenizle aranızda bazı tatsızlıklar yaşayabileceğiniz günlerin sinyalini veriyor. “Neden?” diye sormak için aceleci olmamalı, gurur ve değer konusunda sadece kendi açınızdan düşünerek hareket etmemelisiniz. Jüpiter’in Balık burcunda geri hareketine başlaması, arkadaş çevrenizde de bazı tatsızlıkları ya da yanlış anlaşılmaları göz önüne getirebilir. Kapılıp gittiğinizi düşündüğünüz ilişkilerinizden ve yaşadıklarınızdan, bu süreçte size gerçekten destek olan kişilerin varlığını daha iyi hissedebilir ve onların yardımıyla süreci en az hasarla geçirebilirsiniz.

Güneş burç değiştiriyor ve Yengeç burcundaki seyriyle, hayatınızda bazı sorunları çözmeye başladığınız, kendinizi ve fikirlerinizi daha iyi ifade ettiğiniz bir dönemi başlatıyor. Geçmişte yaşadıklarınız ve bunların etkisiyle omuzlarınızda taşıdığınız yüklerden artık kurtulabilirsiniz. Devletle ilgili konular ya da birtakım çalışmaların ortasında iseniz, bunlarla ilgili ne yapmanız veya ne yapmamanız gerektiğini daha iyi görecek, kendinden emin adımlar yürüyebileceksiniz. Merkür’ün de ileri hareketine başlıyor olması, bu enerjinizi daha da arttıracağı için bugünlerde yapacağınız girişimlerden olumlu ve kazançlı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Ayın son haftasında Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve bulunduğunuz çevre sizi iç dünyanız konusunda düşündüklerinizi uygulamaya itiyor. Koşullar elverdiğince ve gerekli tedbirler alındıkça seyahat planları yapabilirsiniz. Bu planlar kısa süreli olmamakla birlikte hayatınıza ve değerlerinize yön verecek nitelikte de olabilir. Eğer adım atamıyorsanız nasıl adım atmanız gerektiğini daha iyi anlayabilecek bir süreçtesiniz.

Neptün’ün Balık burcunda geri harekete başlaması, tüm bu düşüncelere ek olarak sizi fotoğrafın dışında kalmış hissine sürükleyebilir. Burada belki gerçekten böyle bir dışlanmışlık durumu ile karşılaşacaksınız ama vereceğiniz tepkiye, alacağınız derslere göre işleri lehinize çevirebilirsiniz. Kimi desteklediğiniz, kimden destek alacağınız konusunda gözünüzdeki perdeleri kaldırıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Venüs aynı ay içinde ikinci bir seyahat yapıyor ve Aslan burcuna geçiyor. Ayın son günlerinde çalışma koşullarınız ve aile gibi gördüğünüz kişilerle ilgili bazı güzel gelişmeler yaşanabilir. Sadece kendinizi düşünmek ya da kendi açınızdan bakmak gibi duygulara düşmediğiniz müddetçe bu oyunun kazananı siz olabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Cesaret etmek bir an dengenizi kaybettirir. Cesaret etmemek ise kendinizi kaybettirir."

Haziran 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 48' 28" R
Ay
Akrep
10° 41' 01" R
Merkür
Koç
16° 01' 30"
Venüs
Koç
23° 52' 47"
Mars
Balık
25° 15' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 56"
Satürn
Balık
16° 02' 56"
Uranüs
Boğa
22° 01' 12"
Neptün
Balık
28° 43' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 45"
Lilith
Başak
22° 41' 48"
True Node
Koç
15° 37' 24"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>