Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2023

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, bir süredir Balık burcunda geri harekette olan Satürn'ün 4 Kasım itibariyle ileri hareketine başlamasıyla kayıplara ve kalanlara olan bakış açınız değişmeye başlıyor. Hayal kırıklıkları, yanıltan ve aldatan insanlar, arkanızdan dönen oyunların ortaya çıkışı ve bunlara karşı geliştirdiğiniz tutumlar konusunda uzun bir yol kat etmiş olmalısınız. Zira bu size yaşadıklarınızın karşılığını fırsata dönüştürme şansı tanıyacaktır. Güvenmek, insanlara yardım etmek ve değer vermekle ilgili yeni öğretileriniz olabilir. Bunları uygulama noktasında zorlandığınızı düşünüyorsanız, artık bu düşüncelerin bir hükmünün kalmadığı zamanlara giriyorsunuz. Size ayak bağı olan ya da manipülasyonlarıyla, kurban psikolojileriyle iyi niyetinizi suiistimal eden kişilerle yollarınızı ayırabilir, retro sürecinde ayırdıysanız şimdi bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu görebilirsiniz. İş hayatınız, gündelik sisteminiz ve sağlık koşullarınız için yeni planlarınız varsa bunları uygulamaya geçebilirsiniz. Feda etmekten korkmadığınız gibi hayatınızda doğru ve gerçek ilişkilerin, konuların kalmasına da müsaade etmeyi öğreniyorsunuz. Başkalarına yardım edebildiğiniz gibi kendiniz için de yardım isteyebilmek bu kişiler sayesinde kolaylaşabilir. Sınırlarınızı yeni bir kalemle, yeni bir deftere çiziyorsunuz.

8 Kasım'da Venüs'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber son günlerde gündeminizde sıkça yer bulan ikili ilişkilerinizle ilgili pürüzleri ortadan kaldırabilirsiniz. Dingin, sakin ve anlayışlı bir tutum sergileyebilir, kendinizi daha kolay ifade edebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi ve hissettiklerini anlama, bunları hayatınızda bir yere koyma noktasında yeni tecrübeler elde edebilirsiniz. Bir karar verme aşamasındaysanız bunu resmileştireceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Bireysel çalışmalarınızı iyi yürütebileceğiniz gibi farklı insanlarla da çalışabileceğiniz, bunun gereklilik ve önemini fark edeceğiniz bir dönemdesiniz. Duygusal ve ticari ortaklıklara, tekliflere ve görüşmelere açıksınız. Danışmanlık işleri, yeni çevreler ve sektörler gündeminize gelebilir. Kadın yöneticiler, ailenin kadın üyelerinden önemli yardımlar alabilirsiniz. Bir zıtlaşmanın, rekabetin içinde olmaktansa herkesin kendi alanında kendini geliştireceği bir düzeneği destekleyebilirsiniz. Bu da özellikle hukuki boyuta ulaşan sorunlarınızı çözme konusunda size fırsatlar sunabilir, hakkınızı teslim alacağınız ve yolunuza rahatlıkla devam edebileceğiniz sonuçlar getirebilir.

Merkür'ün 10 Kasım'da Yay burcuna geçecek olması, hem çalışma koşulları hem de hayattan beklentileriniz noktasında sizi rahatlatabilir. İşinizi büyütmek, sosyal mecralar veya farklı ortaklıklarla sınır dışına ulaşmak gibi gündemleriniz olabilir. Yazılı işler, danışmanlıklar, eğitim alma ya da bilginizi paylaşacağınız platformlar üzerine çalışabilirsiniz. Taşınma,ya da evlilik nedeniyle yer değişikliği, seyahat işlemleri ya da başvuruları hız kazanabilir ya da bu konuda bir adım atmak için uygun bir zemin oluşturabilirsiniz. Her şeyin bir vizyonla başladığını, bu vizyonu kullanarak ilerlediğini görebileceğiniz gibi abartılı ya da fanatik düşüncelerin, tavırların olumsuz sonuçlarını da görebilirsiniz. Heyecan, öfke, inanç, teslimiyet gibi duygularınızı kontrol altında tutmak ve dozunda yaşamak, size iyi niyetinizin ve isteklerinizin sonucunu olumlu bir şekilde getirecektir.

13 Kasım'daki Akrep Yeniayı hayatınızdaki sır ve gerçeklik kavramınızı etkileyebilir. Sakladığınız, sizden saklanan, içsel olarak huzursuz hissettiren konuların olumsuz yansımalarıyla yüzleşebilirsiniz. Zorlayıcı görüp kaçmak isteyebilirsiniz ama bu durumla bir daha karşılaşmamak için kesin kararlar almalısınız. Başka insanlardan maddi ve manevi beklentileriniz olabilir, devam edebilir ancak bu noktada sizin de elinizi taşın altına sokmanız gerekecektir. Kendinizi başka bir insanın ya da konunun umuduna bırakmamalısınız. Bu konunun sizde bırakacağı baskıcı ve takıntılı tutumları da bu sayede terk edebilirsiniz. Vazgeçmek, olması gerekene direnmek, güvenilir kişilerle yola devam etmek noktasında büyük farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda aldığınız kararlar,yapma ve kazanç elde etme şeklinizde etkili olan Boğa burcundaki Ay tutulmasının ardından şimdi daha temiz bir başlangıç yapabilirsiniz. Buna hazır olduğunuzu görmek için kalp gözünüz size yardımcı olacaktır.  Gelir gider dengenizin şaştığı durumları toparlayacak fırsatlar elde edebilir, önceden yaptığınız işlerin ya da gündeminiz olan konuların geri dönüşleriyle bir plan yapabilirsiniz.

18 Kasım’da Güneş'in ve yönetici gezegeniniz Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumu yeniayın getirdiği etkileri kullanmak ve hayatınızı düzene koymak konusunda size yardımcı olabilir. Tutkunuz, enerjiniz her zaman güncel ve yüksek olsa da bunu ne şekilde kullanacağınızı da düşünmelisiniz. Rekabet ve hırsın sizin için risk oluşturmayacak seviyede olmasına dikkat etmelisiniz. Beklettiğiniz, sakladığınız bilgileri kullanmanın geri dönüşlerini iyi hesaplamalısınız. Özellikle fiziksel açıdan sorun yaşama ya da ailenin sağlık problemleriyle ilgilenmek gibi gündemleriniz olabilir. Dolayısıyla önce psikolojik olarak iyi ve sakin kalmaya özen gösterin ki süreci en profesyonel şekilde yönetecek fırsatınız olsun.

22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber üzerinizdeki ağırlığı atmaya başlıyorsunuz. Durağan, problemle geçen, bir nihayete eremeyen ya da istediğiniz etkiyi vermeyen konuların nasıl dönüştüğüne şahit olabilirsiniz. Yoğun ve hareketli bir dönem olabilir. Bu süreç içerisinde eksiklerinizi görmek kadar yaptıklarınızın ya da önünüze sunulanların asıl nedenini anlamanız da söz konusu olabilir. Tabiri caizse büyük resmi göreceksiniz. Yabancı ülkelerle olan işbirlikleriniz, yurtdışı bağlantılı işler, haberleşme sektörü veya topluma hitap edecek araçlar üzerinden yaptığınız çalışmalar sonuçlanabilir. Hangi aşamada olduğunuzu bildiğinizde, bunu tamamlamak kolaylaşacaktır. Sık sık seyahat etmeniz gerekebilir. Bu yüzden seyahat için gerekli olan evrak ve eşyalarınızı hazır bulundurmanızda fayda var. Ulaşımla ilgili konularda büyük aksaklıklar yaşamamak adına işinizi sağlama almanız, gerekli yerde araç ve ortak değişikliği yapmanız önemli olabilir. Yabancı dilde yayınlayacağınız çalışmaların ses getirmesi, dikkat çekmesi gündeminize düşebilir. Bu size emeklerinizin, iyi niyetle yaptığınız her şeyin bir gün kesinlikle geri döneceğini gösterecektir. Motivasyonunuz kadar motivasyon kaynaklarınız da büyüyüp gelişiyor.

24 Kasım'da yönetici gezegeniniz Mars'ın Yay burcunda hareket etmeye başlaması planladığınız, gündeme aldığınız her şeyi hakkıyla yapabilmek ve geliştirebilmek adına önemli gelişmeler getirebilir. Sınırlarınızın farkına varıyorsunuz. Bunu genişletmenizi engelleyen durumların da farkına varmanız, daha iyi ilerlemenizi sağlayacaktır. Kafa yorduğunuz konular kadar kafa yorma şekliniz de büyük oranda değişebilir. Bulunduğunuz konumdan uzak olan kişiler ya da işler ilginizi çekebilir, bu konuda bir adım atarak yeni bir hedefin girişimini başlatabilirsiniz. Davranışlarınızın bir sınırının olması, abartılı tutumlarınızın kavgaya ya da hukuki sorunlara dönüşmesini engelleyecektir.

27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber neyi düşünüp, neyi kararlaştırdıysanız onun hayatınıza dahil olduğunu görebilirsiniz. Hızlı ve yoğun bir zaman gibi gözükse de, hayatınızın gidişatını ve ilişkilerin sizde bıraktığı etkiyi görmek için sakin kalmaya çalışmalısınız. Tartışmakla, terk etmekle, görmezden gelmekle çözülmeyecek konular için enerjinizi harcamamalısınız. Baş ağrısı, dikkatinizi toplayamama, tahammülsüz hissetme gibi durumlarla ilgilenebilirsiniz. Tüm bu sancıların, hayatınıza insan dahil etme ve bir konuda kendini geliştirme noktasında size önemli getirileri olacaktır. İmkanlarınıza odaklanın, eğitimlerinizi ve görüşmelerinizi tamamlayın, uğraştığınız konu her ne ise hazırlıklarınızı tam yapın ve arkanıza yaslanarak hayatın şovunu izleyin. Hayal ettiğiniz gibi olmadığı için gerildiğiniz her şeyin, size yeni fikirler ve çıkış kapıları getireceğini unutmayın. Taşınma, yer değiştirme, farklı alandayapma ya da çevresel değişimlere gitmek gibi kararlar alabilirsiniz. Aniden gelişti gibi görünse de, yaşadıklarınızın sizi buna hazırladığını görebilirsiniz. Ulaşım tercihiniz her ne olursa olsun, trafikte dikkatli ve uyanık olmanız sizi olumsuz sürprizlerden koruyacaktır.

Motivasyon Sözü: “Sen merakını takip etme cesaretine sahipsin.”

Kasım 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>