Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
13 Mart'ta meydana gelecek Yeniay bir hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir ama 22 Mart'tan itibaren özellikle de ayın 26'sında Güneş ve Venüs size aşk hayatınızda mutluluğu ve başarıyı garanti ediyor. Mart 2021 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2021

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, doğum günü ayınız olan bu ay parlamaya ve bazı çabaların karşılığını görmeye hazır olun. Ayın ilk haftasında yönetici gezegeniniz Mars İkizler burcuna geçiyor. Zihninizin her zamankinden daha yoğun çalışacağı, hızlı düşünüp hızlı karar alacağınız bir döneme başlıyorsunuz. Aynı anda birçok işle uğraşma yetinizi bir üst seviyeye çıkarak uzun süredir beklemede olan hukuksal ya da diğer resmi işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aceleci ve kararsız olmamalısınız. Bu size hata yaptırır. Özellikle yakınlarınız bundan nasibini alabilir, çabuk değişen modunuz ve kelimeleriniz yaptıklarınızın neticesinde istenmeyen gerilimler çıkarabilir.

11 Mart Perşembe günü Balık burcundaki Güneş ve Neptün kavuşumu, size bir hassasiyet ve üstü örtülmüş konuları görme fırsatı tanıyor. Hayallerinizi ifade etmek yerine daha çok kendi içinizde yaşamayı ve planlamayı tercih edebilirsiniz. Aynı hafta Merkür’ün de Balık burcuna geçecek olması, bu inzivayı sizin için zihinsel olarak daha manidar kılabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlandığınız konular üzerinde çalışabilir, sizden gizlenen bazı konuşmaların kulağınıza gelmesiyle neler yapacağınızı düşünebilirsiniz.

13 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay hayatınızda yeni bir kitabın ilk sayfasını açıyor. Şimdiye kadar karşınıza çıkan engelleri aştınız ve bazı hazırlıklara devam ettiniz. Yeniayla birlikte hak ettiğiniz kazanımları elde edebilirsiniz.

20 Mart Cumartesi günü Güneş koca bir döngüyü tamamlayarak sizin burcunuza geçiyor. Bir şeyler yapmak ve sonuç almak konusunda tıkandığınız her ne varsa artık bunların yavaş yavaş çözüldüğüne tanıklık edebilirsiniz. Baharın da müjdecisi olan bu geçiş, gücünüzü ve enerjinizi yükseltiyor. Venüs’ün de buraya eşlik edecek olmasıyla, özellikle ikili ilişkilerinizde daha göz alıcı bir hale bürünebilirsiniz. Sevginizi ifade etmek, hayata karşı olan bakış açınızla dokunduğunuz her yeri güzelleştirmek ve oraya bir hareketlilik katmak gibi gündemleriniz olabilir. İlişkiler anlamında belirleyici ve karar alıcı günler sizi bekliyor.

Sizin için ayın en önemli konularından biri 28 Mart Pazar günü karşıt burcunuz Terazi’de gerçekleşecek dolunay olacaktır. Ortaklarınız ve ilişkileriniz konusunda, aklınızdaki soru işaretlerini noktaya dönüştürüyorsunuz. Bu bir yol ayrımı getirebilir. Bazı şeyleri daha net görüyor olmak ve aldığınız aksiyonların sonuçlarını düşünmek, size yarım olduğunu düşündüğünüz her şeyi tamamlama ve fırsatı veriyor. Birlikte yol aldığınız insanlarla aranızdaki dengeyi düşünebilirsiniz. Temanız “iş başka dostluk başka” şeklinde ilerlerseve dostluk yürüttüğünüz kişileri değiştirmeniz çok zor olmayacaktır. Burcunuzda seyreden Chiron’un da etkisiyle, tüm yaraları sarıyor ve bu aydan daha da güçlenerek çıkıyorsunuz. Şimdi Mart düşünsün! Güzel bir ay dileriz. 

Motivasyon Sözü: Nasip dalda duran çiçektir, solsa da yine açar.

Mart 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 29' 50" R
Ay
Boğa
24° 55' 44" R
Merkür
Koç
22° 20' 41"
Venüs
Boğa
11° 15' 21"
Mars
Koç
06° 07' 45"
Jüpiter
Boğa
25° 54' 34"
Satürn
Balık
17° 16' 14"
Uranüs
Boğa
22° 49' 36"
Neptün
Balık
29° 08' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 07"
Lilith
Başak
24° 15' 40"
True Node
Koç
15° 19' 15"
Son Güncelleme : 08/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>