Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ayın ilk haftası arkadaşlarınızla keyif zamanlar geçirmek için epey elverişli olacak Ocak 2021 Mottosu

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2021

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, yeni bir dönemin kapısını aralıyorsunuz.

Gökyüzünün iki önemli gezegenini burcunuzda ağırladığınız bir yıla başlıyorsunuz. Satürn ve Jüpiter'in bu kavuşumu dünya için olduğu kadar sizin için de önemli ve daha marjinal bir sürecin başladığını anlatıyor.

İlişkiler anlamında bir yol ayrımına varıyorsunuz. Hayat içinde güçlü nedenler kurmak isteyebilirsiniz. Hedefler, inançlar, yaşama duyduğunuz bağlılıklarınızda bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Savaş gücünüzü göstereceğiniz bir yer olabilir ama aynı zamanda hasar alacağınız yerin ta kendisidir. Ay sonunda Merkür'ün sizin burcunuzda gerileyecek olmasını düşünürsek, bu yol ayrımının sizi bir rekabete ve güç savaşına sürüklememesine dikkat etmeli, sakin ve makul şekilde hareket etmelisiniz.

6 Ocak'ta Mars'ın Boğa burcuna geçişi ile değişime zorlanacağınızı düşündüğünüz zamanlar başlayabilir. Ve 8 Ocak'ta Merkür'ün de Kova'ya geçmesi buradaki hareketliliği fazlasıyla arttıracaktır. Kariyeriniz ile ilgili vereceğiniz kararlar daha görünür hale gelebilir. Var olan işinizi geliştirebilir ve farklı çalışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Zihninizi açık tutun.

Kendinizi ekonomik konularda köşeye sıkışmış hissediyorsanız 14 Ocak'ta Uranüs'ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte sosyal arkadaşlık ilişkilerinizde yaşadığınız gerginlikler son bulabilir. Bu süreci kolaylaştıracak olan da, kardeşleriniz ve yakın çevreniz olan ilişkilerinizde biraz sabırlı ve anlayışlı olmanız gerektiğidir.

Yöneticileriniz, babanız ve hayatınızdaki önemli erkek figürleriyle aranızda önemli diyaloglar geçebilir. İlişkilerinizde alacağınız ciddi kararlar ya dahayatınızdaki farklı sorumluluklarla baş etmeye çalışmanız gerekebilir. 28 Ocak'taki Aslan dolunayı bu durumu tamamlayacak ve hızlandıracaktır. Sağlıklı ve güzel bir ay dileriz.

Motivasyon sözü: 'Başınıza gelen tüm olayları kontrol edemeyebilirsiniz, ancak bunlardan etkilenmemeye karar verebilirsiniz. Başkasının bulutunda gökkuşağı olmaya çalışın.' Maya Angelou

 

Ocak 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 53' 06" R
Ay
Başak
10° 20' 38"
Merkür
Koç
17° 29' 53"
Venüs
Koç
17° 39' 16"
Mars
Balık
21° 21' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 20"
Satürn
Balık
15° 33' 42"
Uranüs
Boğa
21° 44' 25"
Neptün
Balık
28° 33' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 10"
Lilith
Başak
22° 08' 13"
True Node
Koç
15° 36' 43"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>