Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Venüs'ün etkisiyle konuşkan yönünüz ortaya çıkıyor ama ne yazık ki ayın 20'sine kadar Merkür yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Sonrasında pozitif duygularla dolu yeni bir döneme giriyorsunuz. Şubat 2021 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2021

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar; Şubat ayı sizin için önemli ve güçlü değişimleri önünüze taşıyacak bir ay olacak. Özellikle parasal konular bu ay oldukça önem kazanıyor. Ödemeleriniz ya da hukuksal konularınız ile ilgili bir çözülmeye ilerleyeceksiniz. İş hayatınızda yüksek azminizle hareket ediyor olmanız sizi fazlasıyla güçlendirecek. Ama süreç içerisinde müşterileriniz ya da yöneticileriniz ile aranızda yanlış anlaşılmalara mahal vermemeye dikkat etmelisiniz. Kimseyi yanıltmamalı ve kandırma yoluna gitmemelisiniz. Her ne olursa olsun dürüstçe olması gerekeni söylemeniz Şubat ayının sonunda işlerinizi yoluna sokacaktır.

11 Şubat’ta Kova burcundaki yeniay ile ödemelerinizi rahatlıkla tamamlamayabilir ve kemerleri gevşeterek fırsatlara yoğunlaşabilir, parasal yatırımlara giriş yapabilirsiniz. Araba ya da ev alma gibi fikirleriniz varsa bunları yeniden gözden geçirmenizde fayda var. Ortak ilişkilerinizde ya da hukuksal konularınızda yapacağınız anlaşmalara karşı daha dikkatli olmalısınız ve resmi işlemleri mümkün oldukça 20 Şubat sonrasına bırakmalısınız. İlişkilerde bazı çıkmazlar yaşıyor olabilirsiniz. Gelgitler yaşadığınız bu dönemde özgür bir ilişki anlayışı içine çekilebilirsiniz. Sizi anlayan ve sizi kendinize özgür hissettiren bir ilişki içine çekilebilirsiniz. Bu yeni bir aşk da olabileceği gibi eski bir ilişkinin birdenbire yüzünüze bir tatlı rüzgar bırakması da olabilir.

27 Şubat’ta gerçekleşecek olan Başak dolunayı ile birlikte endişeleriniz son buluyor ama gönül rahatlığıyla karar verecek noktaya geliyorsunuz. Hayatınızı daha kaliteli bir şekilde sürdüreceğiniz gelişmelere ev sahipliği yapabilirsiniz. Hemhem aile hem özel hayatta işler tam da istediğiniz gibi bir düzene giriyor ve bunun verdiği ışıltıyla yolunuza devam edebileceksiniz. Bugünlerinizde yanınızda olan, size destek veren kişilerle özellikle bir kadın figürüyle olan iletişiminizi doğru bir şekilde korumalısınız. Sosyal çevreniz genişleyebilir ve yeni önemli dostluklar hayatınıza dahil olabilir. İnsanların size fikrinizi sorması ve yapacağınız yönlendirmelerle ışığınızı çevrenize de yayabilirsiniz.

Şubat 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 38' 43"
Ay
Akrep
17° 57' 13"
Merkür
Koç
26° 12' 33"
Venüs
Balık
20° 57' 41"
Mars
Balık
04° 33' 45"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 03"
Satürn
Balık
13° 14' 31"
Uranüs
Boğa
20° 38' 15"
Neptün
Balık
27° 47' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 03"
Chiron
Koç
18° 45' 47"
Lilith
Başak
19° 44' 19"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>