Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güneş, Ay, Venüs ve Koç burcundaki Merkür size iz bırakan tanışıklıklar vadediyor. İlişkiniz varsa kafanızda evlilik fikirleri dolaşıyor. Ayın 14'üne kadar şehvetli ve sarhoş edici bir tutkunun etkisi altındasınız. 23 Nisan'a doğru birisi uğruna tüm alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz. Nisan 2021 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2021

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür’ün Koç burcuna geçişiyle yetenekleriniz ve gönül meseleleriniz konusunda daha hızlı bir akış içine giriyorsunuz ve burada bir şeyleri başlatacak fikirler üretiyorsunuz. 12 Nisan’da burada gerçekleşecek yeniay ile çevrenizi şaşırtabilir, açıklıkla ifade edeceğiniz her düşüncenizle hayatınızı farklı bir etki altına çekebilirsiniz.

14 Nisan’da Venüs Boğa burcuna geçiyor. Çalışma temponuz hafifleyebilir hatta bazı iyileştirmelerle ödüllendirilebilirsiniz. Güneş ve Merkür’ün Boğa burcunda buluşacağı 20 Nisan itibariyle, çalışma alanınızdan da alacağınız destekle fiziksel ve ruhsal olarak oldukça rahat günler görebilirsiniz. Üstleriniz ve çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki iletişimin dengesini kurduğunuzda hem verimliliğiniz daha da artacak hem de herkes için güvenli bir alan oluşturabilirsiniz.

23 Nisan’da Mars karşıt burcunuz İkizler ’den ayrılıyor ve Yengeç burcuna geçiyor. Bazı korkularınızın tetiklendiğini düşünebilirsiniz. Bunları örtbas etmek yerine üzerine gitmeli ve sürekli tekrarlanan bir durum haline gelmesini önlemelisiniz. Güvendiğiniz birinden veya işin uzmanından destek almanız faydanıza olabilir. Finansal konularınız daha fazla gündeminizde olabilir. Bitcoin, altın veya dolar gibi parametrelere ilginiz daha fazla artıp burada kısa vadede kazançlar sağlamayı düşünebilirsiniz. Bu riskli hareketlere karşı dikkatli olun.

Akrep burcunda 27 Nisan’da gerçekleşecek dolunay, eskiye dair olan konuları toparlamanızı ve içinizde bir “yenilik yürüyüşü” başlatmanızı sağlayacaktır. Özgüveniniz zedelenebilir. Aynı gün Plüton’un da geri hareketine başlaması, size bir huzursuzluk hali verse de sonrasında gelen büyük sürpriz hissettiklerinizi tamamen unutturacak. Bazı gizli konuların gün yüzüne çıkmasına şahitlik edeceğiniz gibi bu ay ilahi adaleti de görebileceğinizi söyleyebiliriz. Eğer geri gidiyorsanız ve durum canınızı sıkıyorsa, çıkmazda geri gitmenin bir çıkış yolu bulmak olduğunu hatırlayın.

30 Nisan’da Güneş ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor ve bu size özellikle sağlığınızla ilgili bazı sinyaller olarak etki ediyor. Sizi yoran ve sağlığınızı tehdit eden konularla ilgili ani girişimleriniz söz konusu olabilir. Özellikle çalışma alanınızı da etkileyecek köklü değişikler yaşayabilirsiniz. Mümkün oldukça taşıyamayacağınız yükleri veya sorumlulukları üzerinize almayın. İlişki içinde siz fedakarlık yapıyorsanız karşı tarafta yapabilir. İzin verin. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Elimizden gelenin en iyisini yaptığımızda, hangi mucizelerin bizleri beklediğini asla bilemeyiz." Helen Keller

Nisan 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 42' 24" R
Ay
Akrep
22° 06' 39" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 01' 05"
Mars
Balık
25° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 45"
Satürn
Balık
16° 08' 07"
Uranüs
Boğa
22° 04' 19"
Neptün
Balık
28° 45' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 56"
Lilith
Başak
22° 47' 57"
True Node
Koç
15° 35' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>