Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Konsantrasyonun Dağılıyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sağlam adımlar atmaya çalışın. Duygularınız ve düşünceleriniz arasında sıkışıp kaldığınızı düşünebilirsiniz. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

Düşündüklerinizi uygulama konusunda pek sorun yaşanmayacak. Başarıya adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Beklentilerinize uygun hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Verdiğiniz emeğin karşılığını alabilmek bir motivasyondur. Dolayısıyla emek verdiğiniz, alıştığınız için size bir faydası dokunmayan ya da artık eskisi gibi kazandırmayan işlerle vedalaşmaksınız. Yaşamak istedikleriniz, kişisel başarınız ve hedefleriniz doğrultusunda bir adım atmanız gerektiğinde bundan geri durmamalısınız.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşam enerjinizin yüksek olacağı bir dönemdesiniz. Kendinizi daha cesaretli ve kararlı hissedeceksiniz. İş hayatında önemli adımlar atmak için uygun bir gün. İletişim becerilerinizi kullanarak,ilişkilerinizde başarılı olabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçireceğiniz bir gün olacak. Sağlığınıza dikkat etmeye özen göstermelisiniz.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arkadaşlarının konsantrasyonunun dağıldığını fark ediyor. İş ve özel hayatın arasındaki dengeyi daha iyi kurman gerekebilir. İşlerini baştan savma yapman yöneticilerinin dikkatini çekerse aranızda gerginlikler yaşanabilir. Gün içerisinde az su tüketmen baş ağrısına neden olabilir.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanların sizi yalnız bıraktığını düşünebilirsiniz. Açık bir şekilde bu konuyu konuşmadan bir karar vermemelisiniz. Hukuksal konularla ilgilenebilir, işlemlerinizin neticelerini nasıl yöneteceğinizi düşünebilirsiniz.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmek iyi olabilir. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilir. Sakin kalıp, yeni yön belirlemek için kendinize fırsat tanıyın.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olmayı tercih etmeyeceğiniz içe dönük bir gün geçirebilirsiniz. Partnerinize gösterdiğiniz ilgisizlik dikkat çekebilir geçici bazı problemler baş gösterebilir.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün üstünden büyük bir yük kalkmış gibi hissedebilirsin. Son zamanlarda üstüne ağırlık olan ve duygusal olarak yoran bazı mevzular varsa bugün bunları sonlandırabilecek ve rahatına bakabileceksin. Daha fazla hareket etmek de sana güzel etkiler katacak bugün.

10 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, şimdi daha organize olmak ve kendinize daha iyi bakmak için motive olabilirsiniz. Artık hayati ayrıntıları gözden kaçırmayı veya geçmişteki ertelemeleri telafi etmenin zamanı geldi. En iyi sonuçları elde etmek için, sorunları çözmeye, planlarda hata ayıklamaya ve sorunları olgunluk gözden geçirmeye çalışabilirsiniz. Enerjinizi adım adım çözebileceğiniz sorunlara odaklamak en iyisidir. Bu etki altında, geleneksel yöntemlerin en iyi sonucu vermesi muhtemeldir. Kişisel yaşamınızda bazı sorunlar mümkündür ancak enerjinizi daha yapıcı bir şekilde kullanabileceğinizi bilin ve bir çekişmeye kapılmaktan kaçının.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir. Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Eski sorunları konuşma fırsatı doğuyor.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz. Duygularınız inişli çıkışlı olabilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bu aralar fikir ayrılığına düşebilirsiniz. İnsanlar aranızı gerebilirler. İyimser düşünerek yapıcı davranmaya çalışın. Birbirinizin düşüncelerine saygı göstermelisiniz. İşle ilgili duygularınızı bu kadar abartmayın. Birdenbire karşılaşacağınız olaylar düşüncelerinizde değişikliğe neden olabilirler. Hemen karar vermemeniz sizin yararınıza olacak. Yakın bir arkadaşınızla para konulu gerginlikler yaşayabilirsiniz, hazırlıklı olun. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat edin

10 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 49' 18" R
Ay
Başak
28° 10' 32"
Merkür
Boğa
03° 19' 32"
Venüs
Boğa
23° 08' 36"
Mars
Koç
13° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 58' 15"
Uranüs
Boğa
23° 23' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 18"
Lilith
Başak
25° 19' 57"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>