Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmemelisiniz. Canlı, hayat dolu kişiliğiniz, fazla planlı, programlı ilişkilere uygun düşmüyor.

Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var. İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek.

Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış. Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor.

Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler ağı içinde yaşadığınız bir sorun, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek. Bazı problemleri tepkisiz kalıp zamana bırakmak yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gönlünüzün zenginliğini görenler, sizden kolay, kolay kopamıyorlar. Bu kazanım, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışmalısınız. Bugünlerde geniş yürekli olmanızda yarar var. Etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 07:35 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi, iç dünyanızdaki hassasiyet, verimli düşünmenize ve çalışmanıza mani olabilir. Ailevi, duygusal meseleler yüzünden kendinizi kıskaç altına hissedebilirsiniz. Oysaki böyle durumlarda tartışmak yerine, buna neden olan şartları bilinçli bir şekilde ele almakta yarar vardır. Mecbur olmadığınız şeylere evet demeyiniz. Gereksiz yüklerin altına girip sonra da şikayetçi olmanız yanlıştır. Kendinize dikkat ediniz. Yormayınız ve yaşamınızı daha düzgün bir şekilde geçirmeye özen gösteriniz. Saat 08:35 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, bizden farklı düşünen kişilere karşı anlayışlı olmamızın önüne geçiyor. Uyum göstermek istemiyoruz. Mümkün olduğunca karşı karşıya gelmemeye çalışacağız. Onlar da bizi rahatsız eden bir şeyler olduğunu düşüneceğiz. Haksız da sayılmayız. Ancak şunu da bilelim ki, ne kadar uzak dursak da, günlük tempoda iletişimde bulunmak zorunda kalabiliriz. Onlar inatlaştıkça, biz de aynı şekilde baskın oluruz. Benim tavsiyem elden geldiğince mantıklı, tarafsız ve akıllıca davranmaktır. Saat 21:03 Ay-Venüs olumlu görünümü, sizin hedeflerinizle partnerinizin istekleri arasındaki farklılığın sizi tedirgin etmesi anlamına gelebilir. Siz düşüncelerinizi söylemek istemezsiniz. Çünkü bunu söylediğinizde karşı tarafın anlamayacağını bilirsiniz. Hafta boyunca her işinizde kolaylıklar dileğimle,

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerin konusunda kendini göstermen gereken bir gün. Kariyerin için yeni fırsatlar yakalayabilirsin.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün alacağınız bir haberden etkileneceksiniz. Ancak, moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek olduğu için haber üzerinde durmayacak ve dikkatinizi çalışmalarınıza yönelteceksiniz.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda yeni gündemler yaratabilirsiniz. Bugün ortaklı konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın. Duygusal konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde ve işlerinizde olgunlaşacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözlerinizi dört açın, çevrenizde elinizdeki paraya göz dikenler var. Saygın kişiler ile bir araya gelerek paranızı değerlendirin.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızın, çalışma verutininizin zorluklarını daha güçlü şekilde hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Gelecek ve vizyonunuz yönündeki kararlılığınız, motivasyonunuz yüksek olsa da içinde bulunduğunuz ortamın detaylarını hesaba katmalısınız.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda olup biten olaylar sizi zorluyor. Her şeyi kafanızda çok fazla büyütmeniz hem işinizi ve hem de sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meydana gelecek Dolunay size bugüne kadar ektiklerinizin hasat dönemini yaşatacak. Gündelik hayatınız ve çevrenizle ilişkilerde değiştirmeniz gereken temaları önünüze serer. Bu değişimi kabullenin! Aksi takdirde sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalırsınız.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

10 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 02" R
Ay
Terazi
07° 32' 49"
Merkür
Boğa
04° 24' 23"
Venüs
Boğa
24° 07' 01"
Mars
Koç
14° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 28"
Satürn
Balık
18° 01' 22"
Uranüs
Boğa
23° 26' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 41"
Lilith
Başak
25° 25' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>