Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Mücadele Etmelisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 10%
Sağlık 10%

Bugün biraz yoğun musunuz? Sizin için çok önemli olan bir şey hakkında dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerekebilir ve bu nedenle normalden daha sessiz olabilirsiniz. Sevdikleriniz belki de hasta olduğunuzu, üzüldüğünüzü ve hatta onlara kızdığınızı düşünebilir. Aklınızdakileri onlarla paylaşmaya çalışın, neden sessiz olduğunuzu onlara da söyleyin. Bu şekilde korkularını hafifleyecek ve hatta sizi yardımcı olabilecekler.

Stres, gerginlik ve fazla çalışma bugün biraz rahatsız hissetmenize neden olabilir. Bir yerlere kaçmaya karar verebilirsiniz - ve bu tam da ihtiyacınız olan şey olabilir. Bunu yapamazsanız, yalnız gideceğiniz etkinliklere konsantre olmaya çalışın, çünkü başkalarıyla birlikte olmak şu anda iyi bir fikir olmayabilir. Sabrınız oldukça zayıf olabilir. Akşam: Dışarı çıkın ve eğlenin. Buna ihtiyacınız var!

Bazen kendi fikirleriniz konusunda eleştirel davranabiliyorsunuz. Fakat bugün, cesaret verici bazı geri dönütler alabilirsiniz. Mesela, bitirmiş olduğunuz bir proje pozitif bir tepki alabilir. Başarınız konuşulurken isminiz ağızlardan düşmeyebilir. Çabalarınız bazı önemli insanların dikkatini çekebilir. Başardığınız şey için iltifat almaktan çekinmeyin, çünkü bu size önemli kapılar açabilir.

Duyguların yüzeye yakın olabilir. Ruhsal arınma periyodundan geçmekte olabilirsin. Uzun süredir taşıdığın bazı yoğun hislerden kurtulmanın zamanı geldi. Bu enerjiyi salmak için olumlu bir yol bul. Yürüyüşe çık mesela. Bu duygusal tortuyu terleyerek dışarı at ve ardında bırak. Romantik ve profesyonel yaşamında ilerlemelere kapı aralayacak çözümler üretmeye çalış.Bugün kalkıp gitme arzusu duyabilir ancak aynı zamanda tamamen hazır değilmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Belki de dağa çıkarken bir sonraki adımı atmak için yeterince güçlü bir zeminde olmadığınızı düşünüyorsunuzdur. Dış dünyanın baskısıyla henüz hazır olmadığınız bir yere sürüklenmemeye dikkat edin. Her şeyi kendi temponuzda gerçekleştirin ve kendi tempolarında yol almayı seçenlere de anlayış gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün menüsünde gerilim var. Etkileşim ve eylemlerinde tam bağımsızlık hissedemeyebilirsin. Yoluna çıkan engelleri aşmak için biraz mücadele vermen gerekebilir. Çevrenden birilerinin seni sorumsuzlukla suçlaması sinirlerini yıpratabilir. Ufukta bir fırtına görünüyor. Kendine fırtınanın geçeceğini hatırlat ve sabret.

10 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hastane ziyaretleri, sağlıkla ilgili konular; ruhsal veya bedensel şifa arayışı gündeme gelebilir. Gün içinde bazı durumlar, size içten içe stres verebilir. Uzun bir süredir devam eden karışıklık veya dağınıklığı bitirebilir, bir krizi çözebilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müzikler uğraşan bir Aslan burcuysan, yeni bir enstrüman öğrenmek için araştırmalar yapabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan eşinin ailesi ile aranıza sebebini bilemediğin bir soğukluk girebilir. Teknolojik aletler ile sorun yaşayabilirsin. Olumsuz durumlarda fazla umutsuz olmamalısın mücadele etmesini öğrenmelisin.

10 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerde ve aşkta oldukça mükemmel bir gün olduğunu hatırlatmak isteriz. Bu güzelliğin keyfini çıkarın. İstediğiniz her türlü konu ve duruma ulaşabilirsiniz. Yeter ki harekete geçin. Bugün yeni yerler keşfetmek isterken bir yandan da kendinizi yorgun ve sakinlik arayışı içinde hissedebilirsiniz. Bu ani ruhsal değişiminize kapılmayın.

10 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Endişe ve korku duyduğunuz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konularınıza zaman ayırabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar yapabilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

10 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular, ortaklıkların maddi yönleri gündeme gelirken daha derin ve kapsamlı düşünebilir, hareket edebilirsiniz. Yüzeysellikten hoşlanmadığınız bir gündesiniz, konsantrasyon gücünüzü gizemli, kapalı görünen konulara odaklayabilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Süper star enerjiniz giderek artıyor ve çevrenizdekiler de bunun farkında. Tüm dikkatin üzerinizde olmasından faydalanarak egonuzu biraz beslemelisiniz. Her insanın zaman zaman buna ihtiyacı vardır.

10 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati finansal konuları gündeme taşıyor. Krediler, borçlar ve gelir paylaşımıyla ilgili konular ön planda olacaktır.Burs, miras veya nafaka meseleleriyle ilgilenebilirsiniz. İş ortaklarınızla veya eşinizle gelir paylaşımı üzerine konuşmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

10 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha yumuşak ve samimi davranışlar sergileyin. Aile ortamınızda yaşadığınız bazı gerginliklerden dolayı aranıza mesafeler girdi. İşleri yoluna koymak için elinizden geleni yapın, çünkü aileniz bu hayatta sahip olabileceğiniz en büyük hazinedir.

10 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde hayallerinize gitmenin yolu ve kapısı sosyal çevreniz vasıtasıyla açılacak. Yaptıklarınız sadece kendiniz için değil çevreniz için de oldukça faydalı olacak.

10 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>