Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Önündeki Durumları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 10%

Bugün sizi yeniden canlanmış ve enerjik hissettirebilir. Kendinizle ne yapacağını bilemeyebilirsiniz ama bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Bugünün enerjisi, iç gözlem ve ilham gücünüzü arttırıyor. Hayatınızdaki bir şey hakkında kişisel bir öngörünüz olabilir ve bu sizi neşelendirebilir. Sizin için ortaya çıkan bu bilgeliği, not ederek ya da sevdiğiniz birine söyleyerek yakalamaya çalışın.

Azıcık bir gerginlikle de olsa geçireceğiniz keyifli günü dört gözle bekliyorsunuz ve bu durumyerinde bazı ilişkilerinizi güçlendirmenize yarayacak. İş konuşmaya gelince, aklı başında ve net düşüncelerinizle tanınacaksınız. Bu iltifatlar önümüzdeki birkaç hafta içinde çok umut verici tekliflerin önünü açabilir.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Bugün, dengeli ve mantığa uygun bir yaklaşımın sorunlarını çözmene yardım ettiğini görebilirsin. Başkalarının duygularıyla ilgili karışık bir durumun içinde kendini bulabilirsin. Sahip oldukları mevcut yoğun enerji seni bunaltmasın. Kalabalığın arasından sıyrıl ve biraz meditasyon yapmayı dene. Böylece bütün bu saçmalığı kesecek bir yaklaşım yakalayabilirsin!Öyleyse planını eyleme dök.Bugün bazı yeni teknolojileri kullanmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bir bilgisayar güncellemesi uygulamak isteyebilir ya da birkaç yeni bilgisayar yazılımı kullanmanın faydasını görebilirsiniz. Ayrıca internetten sonradan eklenen bazı araçları da indirebilirsiniz. En son teknolojik yeniliklerin konuşulduğu bir tartışma forumuna erişebilirsiniz. İlerici düşünün ve bu heyecan verici araçları günlük yaşamınıza dahil etmenin bir yolunu bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim, günün teması olacak ve her konuştuğunda insanların seni dikkatle dinlediğine şahit olacaksın. Fikirlerini açıklama konusunda ne kadar güçlü olursan o kadar iyi. Hatta bugün biraz kararsız da olabilirsin - daldan dala atlayabilirsin fakat bu sıkıntı teşkil etmiyor. Fakat böyle davrandığın için yorgun ve bitkin hissedebilirsin.

11 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal problemleriniz sizi büyük bir dalganın üzerindeymişsiniz gibi yukarı ve aşağı çekiyor, şaşkınlık ve düzensizlik içinde bir batıp bir çıkıyorsunuz. Artık kalbinizden değil, aklınızdan fikir almalı, ona göre yol çizmelisiniz. İş bağlantılarınızda ortaklı çalışmalarda yanılgılar yaşamamak için uzman birisinden yardım isteyin. Karlı projelerle karşılaşacağınız bir dönem. Kazancınız umduğunuzdan çok daha iyi olacak. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor, dikkatli olun

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar konusunda oldukça duyarlısın. İş arkadaşlarından birinin yaşadığı bir sorun karşısında elinden gelen tüm imkanları kullanabilirsin. Bugün ilkgünü olan bir Aslan burcuysan, heyecanını saklayamıyorsun. Bugün vermiş olduğun kararlarda sakinliğini korumak seni çok daha avantajlı bir konuma getirecektir. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan günün akşamında sevgilin ile bir araya gelmek sana çok iyi gelecek.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda bazı adaletsizlikler sizleri duygusal anlamda yorabilir. Üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirirken motivasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Birden gelen fikirleri etrafınızdaki insanlarla paylaşmak size iyi gelecektir. Bazı konularda kararsız kalabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız şeyler için zaman ayırabilirsiniz. İmajınızı yenilemek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle ilgileneceğiniz zamanlar var. Kendinizi fazla yormayın.

11 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ancak bu yeniliklerin hayrınıza olacağını ve sonrasında size büyük huzur getireceğini bilir. Ayrıca bu yenilikler aşk hayatınızda da pozitif etkiye sahip olacak.

11 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim ve yakın çevrenizle olan diyaloğunuz bugün öne çıkan konular olabilir. Kısa yolculuklar ve ziyaretler yapabilirsiniz. Sözleriniz, konuşmalarınız ve ifadenizle dikkat çekebilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi sonuç verecek planlara odaklanmanın zamanı geldi. Büyük hedeflerin peşinde koşmaya başlamalısınız. Aza kanaat etme dönemi kesinlikle bitti.

11 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Bugün kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ön planda olacaktır.Yeni eğitimlere katılabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz. Ay ile Mars arasındaki sert etkileşim birlikte çalıştığınız kişilerle yaşayabileceğiniz iletişim problemlerine işaret ediyor.

11 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdaki insanları, sadece olmalarını istediğiniz şekilde görmekten, onları idealize etmekten kaçının. Kendilerini, gerçekte olduklarından daha güçlü veya daha iyi niyetli olarak düşünürseniz, ileride bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde üçüncü bir şahsın etkisi olabilir. Eğer önlemini almazsanız umulmadık zararlarla, yara alabilirsiniz. Unutmayın iyi giden bir dönemde bile her zaman bir risk vardır. Dikkatli olun. Uzun süre aynı şeyle ilgilenmek sizi sıkıyor olabilir. Fakat yapmak zorunda olduğunuz konuları yabana atmayın. Elinizdeki bazı projeleri sonuçlandırır sonuçlandırmaz yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Elinize irili ufaklı paralar geçecek. İş yoğunluğunuz sizi gereğinden fazla yoruyor. Her konuda dinlenmeye ihtiyacınız var

11 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; bugün partnerine karşı veya arkadaş ortamında sarf ettiğin kelimeler yüzünden tepkilerle karşılaşman olası bir durum gibi görünürken; konuşmalarında dikkatli olmalı, konuya tam hakim olmadan fikir beyan etmemelisin. Kardeşlerinden veya yakın çevrenden alacağın desteklerle gerginlikleri uzatmadan sonlandırabilirsin.

11 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 41" R
Ay
Terazi
12° 25' 11"
Merkür
Boğa
04° 58' 33"
Venüs
Boğa
24° 37' 15"
Mars
Koç
14° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 16"
Satürn
Balık
18° 02' 57"
Uranüs
Boğa
23° 27' 26"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 54"
Lilith
Başak
25° 27' 56"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>