Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Cesur Ve Sorumluluk Sahibisin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 10%

Bugün kendinizi flörtöz ve eğlenceli bir ruh halinde bulabilirsiniz. Tanıştığınız her çekici insanla sohbet edebilirsiniz. Bu önemli cazibenizi kullanmak ve başkalarını kendi isteğinize göre şekillendirme isteğinde olacaksınız. Muhtemelen biraz pohpohlanmaya ve ilgiye ihtiyacınız var. Bugün tüm ışıkları üzerine toplayan bir sahne sanatçısı gibi hissediyorsunuz. İlgi odağı olmaktan zevk alacaksınız!

Her türlü yaratıcı proje için güzel bir gün. İşinize yansıtabileceğiniz bazı fikirler olabilir. Onları yazmaktan veya başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın. Aklınız mükemmel planlarla dolu. Bu enerjiyi boşa harcamak ayıp olur! Bu fikirleri yakalamaya ve tutmaya çalışın. Bu şekilde, doğru zaman geldiğinde onları kullanabilirsiniz.

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Otuz günlük yeni döngünün ilk günündeyiz. Bu yeni açının modu bağımsız ve bireyselci ruhuna biraz zıt. Gelecek aybirliği, birliktelik ve paylaşımla şekilleniyor. Bir başka deyişle, olmasını istediğinden biraz daha "içli dışlı"! Ama hala baş rollerdesin çünkü fikirler üretmekte hep başarılısın!Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz. 'Keskin düşünme ve yaratıcılık yeteneğiniz ile tanınıyorsunuz. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, tıpkı bir ayna görevi görebilir. Genellikle, alışkanlık ya da zorunluluk farketmez; gün içinde hiç düşünmeden birkaçbitirebiliyorsun. Şimdilerde ise, ailevi görevler gibi belli başlı alanlar dışında, durgunluk yaşadığını kendine dürüstçe söylemen gerek. Hevessizliğini sinir bozucu bulsan da, bil ki bu durumun da sana öğreteceği bir şey var!

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kariyer alanında konuşmalar, rekabet, inatlaşmalar sizi biraz sıkabilir. Partneriniz ile açık iletişim kurmaya özen gösterin.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailen ile ortaklaşa hareket etmen fikir birliği sağlamana sebep oluyor. Çözümü konusunda endişe duyduğun birçok konunun üstesinden gelmek cesaretini arttırıyor. Seni bu konuda örnek alan insanları fark edebilirsin. Yeni evlenmiş bir Aslan burcuysan evliliğin verdiği sorumluluklara alışıyor gibisin. Eşinle bir çocuk sahibi olma fikrini bile düşünebilirsin.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gündeminiz kariyeriniz olabilir. Hassas ve düzenli bir tutum sergilemeli, unutkanlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışmalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerden gün içinde destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya çalışın.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dinamik hissetmekle beraber işinize de pozitif bir biçimde odaklanma fırsatı bulacaksınız. Kariyer bağlamında güzel gelişmeler yaşanabilir.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn retrosu bugün başlıyor. İlişkiler, evlilik ve ortaklık konularında daha ağır ilerleyen bir süreçte bulabilirsiniz kendinizi. Sorunların çözümlenmesi daha fazla sabır, zaman, uğraş gerektirebilir. 2 Temmuz'a kadar Kova'da gerileyen Satürn bu tarihten sonra 29 Eylül'e kadar Oğlak'ta gerileyecek. 2 Temmuz itibarı ile Satürn gerilemesi günlük yaşamınız veya çalışma ortamınızla ilgili planları, aktivite ve organizasyonları yavaşlatabilir.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz farklı alanlar yaratıyorsunuz. Konuşarak, yazarak ya da çizim yaparak. Ne yaparsanız yapın içinizdeki tamamen yansıtabildiğinizden emin olun.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcunda devam eden seyahati çalışma hayatınızı ön plana çıkarıyor. İş yükünüz artabilir, bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmeyin.Satürn bugün itibariyle karşıt burcunuzda geri hareket etmeye başlayacak. İlişkilerinizde ve ortaklıklarınızda eski problemlerle tekrar uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi iyi hissetmenize yarayacak.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli Aslanlar, bugün eşinizle sıradan bir gün geçireceksiniz. Tartışmalardan uzak durun. Cildiniz hala en büyük probleminiz. Yeme ve yaşam tarzınızda bazı değişiklikler yapın. Gazlı içeceklerden uzak durun.

11 Mayıs 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün içinde bulunacağınız yaşam kesitlerinde dikkatli olmalısınız. Karşıt taraflar içinde uyum sağlamaya çalışarak, her iki tarafın da itiraz edemeyeceği yöntemleri bulmalısınız. Aile bireylerinizin sorunları sizi meşgul edebilir.

11 Mayıs 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>