Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Fazla Rahatlık Seni Geriyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, bir ilişkiyi daha iyi bir hale getirmeniz için iyi bir zaman. Zihniniz açık olacak, böylece neyin düzeltilmesi gerektiğini görebileceksiniz. Sadece bunuhnla kalmayıp, pozitif enerjiyi harekete geçirecek kadar da cesur hissedeceksiniz! Aklınızdakileri paylaşın ve sevdiğiniz kişiye karşı açık olun. Paylaşılması gereken bazı düşünceler veya duyguları saklamış olabilirsiniz. Şüpheleri ortadan kaldırarak, daha uyumlu bir ilişkiye doğru yol alacaksınız.

Bugün işlerin halledilmesi için mükemmel bir gün. Gezegenlerin enerjisi, başardığınız her şeyin önemli, organize ve ustalıkla yapılmasını kolaylaştıracak. Şu anda daha güçlüsünüz, ama alçakgönüllülük ve ekip çalışması anlayışı konusunda dikkatli olun. Diğer insanlar, katkılarını takdir ettiğinize inanırlarsa sizinle birlikte çalışmak isteme konusunda daha meyilli olacaklardır.

Bugün, sanatsal bir şeyler yapmak için ilham alabilirsiniz. Belki, bilgisayarda bir web sayfası tasarlayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat veya kısa bir hikaye konusunda yaratıcı yazılar yazabilirsiniz. Şu anda, kendinizi güzel ve sıra dışı bir şekilde açıklama ihtiyacı hissedeceksiniz. Hayal gücünüze ses verin ve fikirlerinizi bastırmayın. Eğer düşüncelerinizi takip ederseniz, özel ve hatta belki kazançlı bir şeyler olabilir!

Olağan enerjin söz konusu. Son birkaç günün zirve enerjisine bağlı olaraktan, bu enerji normalleşmesi iyi bir şey olabilir. Her zaman yüksek viteste olmak iyi değildir; ne kadar olmak istesen de. Dinlenme ve rahatlama da enerji kadar önemlidir ve evren de bu gevşeme evresine girdiğini sana göstermek ister. Neden karşı koyasın? Yavaşla ve kendini dinlenerek canlandır.Hobiler ve oyunlar muhteşem, kimse sizinle bu konuda tartışmayacak. Fakat bazen başka sorumluluklarınızdan kaçmak için hobilerinizi kullandığınız oluyor. Sezgisel yanınız tüm zamanların en yüksek frekansında seyrediyor. Belki de bunu kendi faydanıza kullanmalısınız. Endişelerinizi günlük, dünyevi meselelere saklayıp yapmanız gerekenlerden niçin kaçtığınızı keşfedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vade için planladığınız şeylerden tamamlanmış olanlardan bazıları sizi bugün biraz durduracak ve bir sonraki hedef üzerine düşünmenizi sağlayacak. Öncekinden daha hırslı davranmaktan çekinmeyin, çünkü siz, sizi daha kendinden emin ve güçlü yapan ruhsal bir güce sahipsiniz. Hakettiğiniz şekilde kendinize inanmanızı sağlayan bu inanç size dağları aşma azmi bahşediyor. Önümüzdeki bir kaç ay boyunca bu dağları aşarsanız şaşırmayın ve aşacak başka engeller bulun!

11 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun zamandır sizden ilgi bekleyen birisi var. Artık o duygularını size açmak üzere. Beklediği mesajı geciktirmeyin. Hayalini kurduğunuz aşkı onunla yaşayabilirsiniz. Son zamanlarda davranışlarını onaylamadığınız kişilerle birlikte olmanızyaşantınızda sıkıntı yaratabilir. Aileden birinin sağlık sorununun sona ermesi sizi mutlu edecek. Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostlabirliği olabilir. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

01.56 - 14.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Parasal anlamda büyük gelişmeleri beraberinde getirirken, hiç aklına gelmeyecek kişilerin hakkında yaptıkları yorumlar kulağına gelebilir. İnsanların rahat tavırları gözüne batıyor. Kimseyi eskiden olduğu gibi yargılamıyorsun. Beslenme düzenini değiştirebilirsin. Fazla kilolarla aran hiç mi hiç iyi değil. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin son zamanlardaki kayıtsız davranışları seni sinirlendirebilir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınız yüzünden özel ilişkilerinizde bazı zorlanmalar yaşıyor olabilirsiniz. Kendinizi güçlü ve bir o kadar da güvenli hissediyor olmalısınız. Her zaman yaşamınızda bazı şeylerin net olmasından yana bir tavır takınmaktasınız. Bazı şeyler zaman içinde netlik kazanır.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda bitişler ve başlangıçlar yaşanabilir hepsini sakin bir şekilde karşılamaya ve geleni kabul etmeye özen göstermeniz gerekmekte.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelecek tutulma ileortamınızda büyük değişim zamanı geldiğini göstermekte. Sağlığınıza özen gösterin.ç

11 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne yaptığınızı kesinlikle biliyorsunuz. Bu yüzden bir şeyleri kontrol etmekten ve olmayan şeyleri oldurmak için çabalamaktan çekinmeyin. İnsanların üzerindeki yönetici gücünüzün de farkına varın.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatleri itibariyle Ay burcunuza geçiş yapacak. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bugün aşk ve flört konularında da şans sizden yana olacak.Kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Güneş ve Merkür kavuşumunun etkisiyle beraber çalıştığınız kişilerle olan iletişiminiz önem kazanacaktır.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sorun sıkıntı demeden tırmandığınız yokuşlar, zaman harcayıp aldığınız yollar size meyvesini vermeye başlayacaktır. Keyfiniz yerinde. Oldukça neşelisiniz. Günlük rutinlerinizi planladığınız şekilde bitirip eski dostlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Aslan; öğle saatlerinden itibaren burcunda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki birkaç gün kendini ifade etmen ve girişimlerde bulunman için fırsatlar getirebilir. Bugün aşırı bir özgüven ve cesaretle harekete geçebilir, romantik ilişkilerde ani adımlar atabilir, sevdiklerinin de seni desteklemesiyle risk alabilirsin.

11 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>