Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Araya çoktandır bir soğukluk girdi, şeklindeki düşünceleriniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor. Birtakım yargılara varmak için henüz erken. Genel sorunların etkilerini görmezden gelmemelisiniz.

Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı. Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak.

Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz.

Hayati önem taşıdığını düşündüğünüz birtakım projeleriniz, yeniden gözden geçirilmeyi gerektiriyor. Parasal sıkışıklıklara elverişli bazı yenilenme niyetlerinizi ertelemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda bazı olumlu değişiklikler olabilir. Ama bu değişikliklerin gerçekleşmesi için, gözünüzü karartıp risk almanız gerekiyor. Sizi şaşırtacak biraz da kızdıracak bir haber söz konusu. Siz yine de kendinizi tutmalı ve vereceğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz. Son günlerdeki kırıcı tavırlarınız, haklı görülse de yanlış bir tarz olarak değerlendirilebilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 12:40 Ay-Venüs görünümü sizleri rahatlatıcıdır. Moraliniz yerine gelir. Hayatla bağınız güçlüdür. Cesaret ve kararlılıkla hareket edersiniz. Aşkta şanslı bir zaman dilimidir. Yeni bir tanışma veya sevdiğinizle birlikte olmak için uygundur. Yeni tanışanlar, özellikle partnerinizi iyi gözlemleyiniz. Hemen karar vermeyiniz. Saat 13:19 Mars-Jüpiter görünümü, fikirlerinizi, planlarınızı, görüşmelerinizi gayet aktif ve olumlu şekilde sunabilmenizi, halledebilmenizi sağlayıcıdır. Amacınız ne ise, ona göre etkin bir yol izlemenizde bu görünüm size destek verecektir. Eğitimden,hayatına kadar özellikle yeni bir girişim için enerjiniz gayet yüksektir. Bilinçli şekilde ne yapacağınızı belirlerseniz doğru bir sonuç almanız mümkündür. Arzu ettiğiniz adımları atabilmeniz, istediğiniz sonucu elde edebilmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün,ve özel hayatının üzerine kurduğu baskıdan kurtulup arkadaşlarınla vakit geçirmek isteyebilirsin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var. Her zamanki uzlaşmacı kimliğinizi ortaya koyun.

12 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz insanlara program yapabilirsiniz. Çocuklarınızın yaptığı aktiviteler ilgili işler çıkabilir. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almanız beklenebilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat iki tatlı söze de kanmayın.

12 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığınızı, sanatçı yönünüzü ortaya koyabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Sevdikleriniz ve aşk hayatınız önceliğiniz olurken yüreğinizin sesini dinlemek isteyebilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,ortamınızdan veyaarkadaşlarınızdan gereken desteği alacaksınız. Topluluklarla olan işlerinizde, iletişiminize herkes hayran kalabilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız konularında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz. Macera içeren spor dallarına yönelebilir, gezme ve dünyayı keşfetme amaçlı kültür videoları izleyebilirsiniz. Çocuklarınızın spor aktivitelerine destek olabilirsiniz. Hizmet alanınız ve ortaklaşa kazanımlar arasındaki fikir yaratıcılığı şansına sahip bulunuyorsunuz. Çılgın fikirlerinizin kabul gördüğü ve otoriteler tarafından onaylandığı bir etkiye sahipsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

12 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 29" R
Ay
Terazi
11° 20' 39"
Merkür
Boğa
04° 50' 59"
Venüs
Boğa
24° 30' 35"
Mars
Koç
14° 21' 12"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 59"
Satürn
Balık
18° 02' 36"
Uranüs
Boğa
23° 27' 07"
Neptün
Balık
29° 25' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 38"
Lilith
Başak
25° 27' 20"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>