Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İsteklerine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün kişisel yaşamınızda, işler sizin için yoluna girmeye başlayacak. Hayatınızda pek çok iniş çıkış varsa ve hangi yöne gideceğinizi bilmiyorsanız, nihayet doğru yöne gidiyormuş gibi hissetmeye başlayacaksınız. Siz ve sevgiliniz bugün alışveriş yapmak veya küçük bir gezintiye çıkmak için bir noktada iyi vakit geçirebilirsiniz. İlişkinizde de daha iyi bir huzur hissedeceksiniz!

Önemli ortaklıklar kurmak için etrafınızdaki insanlarla bağlantı kurmanız için harika bir gün. Özellikle başkalarından yardım isteyince, hedeflerinize doğru büyük bir ilerleme kaydedebilmeniz gerekir. Görevleri başkalarına devretmek gibi bir konumdaysanız, devam edin ve yapın. Tüm işlere yüklenmek zorunda değilsiniz. Ufkunuzu genişletmek için bugün sizin gününüz.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Bugün, uzun vadeli bir planının son vuruşunu gerçekleştirmek için enerjini kuvvetli bir şekilde kullanabilirsin. Cesaret ve azim seviyen yüksek ve olmadık başarılar elde etmen çok olası. Başkalarının imkansız olarak gördüğü projelerle ilgileniyorsan, bugün eyleme geçme günü. Peşinden git!Hiçbir şeyi ciddiye alamayan bir ukala damgası yemiş olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, onu bir tür şakaya çevirebiliyorsunuz. Esprili tavırlarınız çevrenizdekilerin moralini yerine getiriyor. Ama yine de bu tavrı abartmamak konusunda dikkatli olun. Sürekli şaka yapmanızdan rahatsız olan insanlar olabilir. Orada bir yerde, ciddi bir yanınızın da oldığunu bilmelerine izin verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıya doğru giden yolda bir sonraki adımınız hazmetmekte zorlanacağınız büyüklükte bir lokma olabilir. Belki de bu adım, yanında huzursuz hissettiğiniz biriyle baş etmenizi gerektirebilir. İstediğinizi elde etmek için olmadığınız biri gibi davranmak zorunda kalacağınızı biliyorsunuz. Derinlerdeki hassasiyetiniz, bu ikilemin aşırı derecede farkında ve bu yüzden tüm bu süreçle ilgili aşırı duygusal hissedeceksiniz ki bu da sizi tüm planı uygulamaktan alıkoyabilir.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sezgileriniz size farklı konularla ilgili farklı hisler çalıştırabilir. Ay sizin burcunuzda ilerlerken gün içinde sevgiyi, aşkı daha yoğun veya daha güçlü hissedebilirsiniz. Sevginizi, isteklerinizi yüksek bir cesaretle dile getirebilirsiniz. Açık konuşma zamanı.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatını şekillendirirken, başkalarının söylediklerine kulak asmıyorsun. Kendi isteklerine önem veriyorsun. Çalışma ortamındaki baskı, duygusal olarak seni daha çok etkiliyor. Duygusallığın getirdiği karışık ruh haliyle hayatını yeni bir yola sokmak isteyebilirsin. Uzun süredir düşündüğün taşınma konusu için bugün somut bir adım atacaksın. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle baş başa romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatında kendinizi bir karar aşamasında hissedebilirsiniz. Gelecek planlarınızı yaparken tereddüt yaşamanız sizleri düşünceye sevk edebilir ve kararlarınız da daha hassas bir değerlendirme içerisinde olabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgili zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda mücadele verdiğiniz konularda kendinizi daha başarılı görebilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün her şeyin kontrolünüzde olmaması hali size biraz gerginlik hissettirecek olsa da yine de kendi kişisel çıkış yollarınızı yaratabilirsiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızın ruhsal durumuyla ilgili endişeleriniz olabilir. Şüphelerininiz dinmesi için yapacağınız bir görüşme yeterli olacaktır. Yakın zamanda bir yolculuk planınız varsa, önlemler konusunda ekstra hassas olun.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal yaşamınızda oldukça romantik davranacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekecek ve katıldığınız toplantılarda öncelikle, sağduyulu davranışlarınızla karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Yeni bir proje gündemde.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün arkadaşınız olarak gördüğünüz bir kişiden şaşırtıcı bir mesaj alabilirsiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınızdan çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek, enerjinizi yenilemenin harika bir yoludur.

12 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, hak ettiğiniz ödülü almak için sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu etkiliyor. Uykunuza özen göstermelisiniz.

12 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 20' 21" R
Ay
Aslan
27° 39' 14"
Merkür
Koç
29° 59' 14"
Venüs
Boğa
19° 58' 27"
Mars
Koç
11° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 47"
Satürn
Balık
17° 47' 45"
Uranüs
Boğa
23° 14' 18"
Neptün
Balık
29° 19' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 29"
Lilith
Başak
25° 02' 48"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>