Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Arabulucu Rolü Üstleniyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2023, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiye vakit ayırmak ve o kişiye nasıl hissettiğini belli etmek için zaman ayırmalısın bugün. Karşındaki insanın senin sevginden emin olması için biraz daha fazla iletişim kurmanız gerekebilir.

Bugün bazı şeyleri olduğu gibi bırakmayı düşünmelisiniz. Başladığınız projeler üzerinde çalışmak sizin için çok çalışmaktan ziyade daha faydalı olacaktır çünkü doğru şeyi yapmadığınız için endişeleniyorsunuz. Sebepsiz yere kendinizi yormanın zamanı değil. Şüphelerinizi kendinize saklayın!

Maddi konularda şans senden yana olacak. Daha fazla para kazanmak için yeni fikirlerin varsa bu fikirleri eyleme dökebilecek güzel fırsatlar elde edebileceksin. Kazanç konularında daha rahat olacaksın bugün.

Sağlığın konusunda etrafındaki insanlarla daha fazla konuşman gerekecek. Nasıl hissettiğini ve neleri değiştirmek istediğini çevrendekilerle paylaşabilir ve onların desteğini alabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bulunduğun ortamlara uyum sağlayacaksın. Etrafını gözlemlemek ve gerektiği yerde hareket etmek gibi konular senin için zor olmayacak. Çevreni dikkatle inceleyerek birçok konuda öne geçecek güzel ayrıntılar yakalayabilirsin.

14 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugünün sosyal anlamda alacağınız haberlerle birlikte kendinizi yeni bir sürecin içinde bulacaksınız. Değişim ve dönüşüm rüzgarları hayatınızın her alanında etkisini gösterecek. Bir sonraki projelerinizi hayata geçirmek için adım adım ilerlemek arzusundasınız. Yolunuz açık olsun!

14 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle iletişim kurma konusunda işler istediğin gibi gitmeyebilir. Durumu toparlamak beklediğinden fazla uzun sürecek. Yapamam dediğin birçok konunun üstesinden geldiğini göreceksin. Bu özgüveninin artmasını da sağlayacak. İki yakın arkadaşın arasındaki küslüğe son vermek için arabuluculuk yapabilirsin.

14 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haklı olmanın yetmeyeceğini, bunun peşine düşme cesareti ve sorumluluğu almanız gerektiğini hatırlayabilirsiniz. Bugünü hayatınıza bir milat olarak koyun. Şüpheden, eleştiriden ziyade hayatınıza gerçekçi ve planlı gündemler getirmelisiniz.

14 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda farklı konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi, yeteneklerinizi dikkatli biçimde ortaya koymalısınız. Gün içindeki değişiklikler sizi yorabilir. Aşkta önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları fazla zorlamamanızda fayda var. Zevk aldığınız işlere zaman ayırabilirsiniz.

14 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı görerek öz eleştiride bulunabilir, böylelikle kendinizi daha başarılı bir konuma getirebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler gerçekleşebilir.

14 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evde fazla zaman geçiremeyebilirsin. Sürekli yapman gereken şeyler olabilir. Dışarıda vakit geçirmek iyi gelebilir. Alışveriş yapabilir, sevdiğin bir etkinliğe katılabilir ve insanlarla zaman geçirebilirsin.

14 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi çevreniz ne kadar geniş olursa, o kadar faydalı olabilir! Gün, size dünyanın neler sunabileceğini gösteriyor ve bazı fırsatlara ulaşmanıza yardımcı olabilecek diğer insanlarla bağlantı kurmanıza yardımcı oluyor. Bir sonraki büyük maceranız için yurt dışına bakmanın zamanı gelmiş olabilir ve muhtemelen ortak bir bağlantı oraya çok daha hızlı gitmenize yardımcı olacaktır.

14 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Durum değerlendirmesi yaparken, kendi mantığınızı savunan ve olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşan bir yapınız var.

14 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

14 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili seyahat kararı alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Harcamalarınız artabilir. Güzel bir gün dilerim.

14 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgi ve ilgi çekmek için hiç yeri ve aslı olmadığı halde kıskançlık yaratmanız tehlikeli bir oyun! Son bir damla, bardağı taşırabilir. İş yerinde bir konu hakkında yanlış bilgilendirildiniz. Bir an önce doğruyu arayıp bulmazsanız, prestijiniz sarsılacak gibi! Kazancınız yerinde, ama büyük ödemeleriniz yüzünden paraya çok ihtiyacınız var. Evinize almak istediğiniz bir eşyayı ertelemeniz gerekebilir. Uzun saatler masa başında bilgisayar kullanmak göz sağlığınızı bozuyor.

14 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>