Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dikkat çekiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün biraz alavere dalavere işinde olabilirsiniz. Belki kendiniz için daha yüksek bir maaş veya komisyon pazarlığı yapabileceğiniz bir durumda olacaksınız. Hak ettiğinizi düşündüğünüz miktarı istemekten çekinmeyin. Ya da yeni bir kişinin ilgisini çekebilirsiniz. Bu kişiyi güzel konuşmanız ve yaratıcı ifade tarzınızla etkileyebilirsiniz. Cazibesini kullanan bir Aslan kadar etkileyici kimse olamaz!

İnsanlar örnek vermeniz için sizi bekliyorlar. Verdiğiniz örnekleri uygulamadıkları zaman bu sinir bozucu olabilir! Tüm işi yapan kişi olduğunuzu hissediyorsanız, bunu tartışma zamanı gelmiş olabilir. Liderlik yetenekleriniz yetki verme becerinizden çok daha yüksek. Her ikisi de, herkesin beklentilerini sıfırladığınız anda kullanışlı olacaktır. "Takım" kelimesini yeniden tanımlamak isteyebilirsiniz. Grubunuzdan bazıları bu basit kelimenin anlamını unutmuş görünüyor.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Özellikle öğleden sonra ve akşam saatlerinde insanları biraz mesafeli bulacaksın. İnsanlar senin onlara yaklaştığın gibi sana yaklaşmazsa bu durumu üstüne alınma. Sen yanlarına sokulup sıkı sıkı sarılmak istiyor olabilirsin ama onlar özgürlük isteyebilir. Belki sen de bugünlük daha bağımsız bir tavır takınmalısın. Bu seni potansiyel kayıplardan ve uzun süreli soğukluklardan koruyacaktır.Özellikle faydalı etkileri olan teknolojik atılımlar ve yenilenmeler konusu bugün oldukça ilgini çekiyor. Ayrıca sosyal olaylar ve konularda kendinle ilgilenecek, bir psikolog ya da ruh terapisti gibi bu alanlardaki gelişmelerin gelecekte hayatında ne kadar önemli olacağını ve kendinin de bu gelişmelerin neresinde olacağını fark edeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hukuki meseleleri inceliyor olabilirsiniz. Belki eski bir krediye ait borçları kapatmaya çalışıyorsunuz. Ya da belki devam eden bir hukuk davasının içindesiniz. Hızlı bir çözüm bekliyor olabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın. Bugün biraz araştırma yapmanın tam zamanı. Bu meseleyle ilgili daha fazla bilgi toplayın. Gerçeklerle, rakamlarla ve raporlarla iyi bir şekilde donanmış olduğunuzdan emin olun. Böylece gelecekte meydana gelebilecek hataları önleyebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 04:30 itibariyle Ay, tüm gün boşlukta kalıyor. Aşk hayatınızda ortada kalan çözümlenemeyen durumlar yaşayabilirsiniz. Bu durumun uzun sürmesi sizi agresif yapabilir. Çocuğunuzla da iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Akşama gelirken Güneş ve Plüton arasındaki karşıtlık nedeniyle sağlığınıza dikkat etmenizde yarar var. Güçlü olduğunuzu düşündüğünüz anda vücudunuz alarm verebilir.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkat çekiyorsun!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Bugün dış görünüşünle dikkatleri üzerine çekeceğin bir gün seni bekliyor. Katılacağın organizasyonlarda, fikirlerinle öne çıkacaksın. Adeta kendine olan özgüvenin tazelenecek. Abartmak senin işin. Ay'ın konumu etrafındaki insanlara yönelik savunmalarını arttıracağına işaret ediyor. Bugün sana karşı yapılan her hareketi biraz yanlış anlamlandırabilirsin. Kısa mesafeli geziler düzenlemek adına günü değerlendirmek, düşüncelerinin de aydınlanmasını sağlayabilir. Arkadaşlarınla bir araya gelerek, keyifli bir zaman geçirebilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, nedenini bilmediğin sabırsızlığın, değer verdiğin kişiye de yansıyacak. Günün akışıyla kendini yorgun hissedebilirsin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızın veya ilişkilerinizin bir arada ilerlediği konularınız var ise sizlere kafa karışıklıkları yaratabilecek olaylarla karşı karşıya getirebilir. Süreci iyi analiz etmelisiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda iken son derece şanslısınız ve önünüze gelen şartları iyi değerlendirmelisiniz. Aşk ve yaratıcılık içeren konular öne çıkıyor.

14 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda radikal kararlar alarak yolunuza devam edebilirsiniz. Gemileri yakmadan önce düşünerek karar vermenizde fayda var.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızdaki olaylar gündeminize damga vurabilir, heyecan ve tutkularınız öne çıkabilir, heveslerinizin, istek ve beklentilerinizin peşinde olabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı daha hassas bir tutum sergileyebilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam ödül almak için harcadığınız çabayı ortaya koyabildiğiniz, şu anda çok kolay akan bir dönemdesiniz. İşler size daha çabuk geliyor ve insanlar programınızla uyumlu çalışıyor.

14 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda ikili ilişkileri dengelemelisiniz. Partnerinize vakit ayırmak, ortaklık kararları almak, ortak projeler başlatmak için harika fırsatlar karşınıza çıkabilir. Diğer yandan çalışma arkadaşlarınızın manipülatif tutumlarıyla baş etmeniz pek kolay olmayacaktır.

14 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aslan burcu sular biraz bulandıktan sonra güzel haberler de gelmeye başladı. Şimdi daha heyecanlı ama daha mutlusunuz. Bazen biraz içsel diyalog tüm problemlere son verebilir. Hayat tarzınızın ve düzeninizin hatta birçok alışkanlığınızın tamamen değişmesi mümkün olabilir. Güne özel değil, döneme özel.

14 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aslan; yeni ilişkiler veya var olan ilişkin için atağa kalktığın ve çabaladığın birçok her şey hayal kırıklığı yaşaman olasılığı var. Partnerinin üzerinde ilgi yoksunluğundan kaynaklı baskılar oluşturabilirsin. Günlük yapman gereken işleri bir kenara bırakmalı ve haftanın sıkıcı enerjisini atacak şekilde bir gün planlamalısın.

14 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 00' 40" R
Ay
Aslan
23° 34' 08" R
Merkür
Koç
29° 34' 02"
Venüs
Boğa
19° 33' 20"
Mars
Koç
11° 17' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 58"
Satürn
Balık
17° 46' 20"
Uranüs
Boğa
23° 13' 06"
Neptün
Balık
29° 19' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 26"
Lilith
Başak
25° 00' 33"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>