Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Eleştiriye Tahammülün Yok Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün tekneniz batıyor, siz ve eşyalarınız alabora olabilir. Kıyıda yüzmeye hazır olun. Özellikle de sürekli değişen duygularınız söz konusu olduğunda, gerçekçi ve istikrarlı olmak, sağlıklı bir kafa için anahtar kelimeler. Ev ve mülkiyetle ilgili meseleler beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Cevaplar için kalbinize kulak verin.

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Fiziksel sağlığına dikkat et. Tükenmiş ve yorgun hissediyorsan kendini zorlama. Her şeyden uzaklaşabileceğin bir gün ayarla ve kendini dinlendir. Bunu yapmak, virüslerle savaşmanı sağlayan bağışıklık sistemini destekleyecektir. Eğer bir gün ayarlayamıyorsan ya da izin alamıyorsan da, hastalığını da göz önüne alarak nasıl bir yol izleyebileceğini düşün.İnsanlar senin istediğin şekilde bir işbirliği yapmaya yanaşmadığından dolayı bugün tavırların biraz zoraki olabilir. Şu aralar işleri yoluna koymak çok kolay olmayacak çünkü sürekli birileri yolunu tıkayacak. Sinirlenmemeye ve olayı şiddetlendirmemeye çalışmalısın. Belki de küçük bir molaya ihtiyacın vardır. Sen üstüne gittikçe, daha fazla direnişle karşılaşırsın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşmak konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Maalesef sizin için bugün de farklı bir gün olmayacak. Şu anda hayatınızın nereye doğru gittiği konusunda biraz kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Hayat amaçlarınız hakkında kendinize bir takım sorular sormak isteyebilirsiniz: Kişisel yaşantınızda bu amaçlara ulaştınız mı ve bu mükemmel yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyabildiniz mi?

15 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok kolay bir şekilde başarmak için doğal bir yeteneğiniz var ama bugün projelerle kar yağmış hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki şeyler hızlı bir şekilde hareket ediyor olabilir ve belki de hepsiyle uğraşmakta zorluk çekiyorsunuzdur. Biraz gevşeyin ve bazı işleri akışına bırakın.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün eleştiri almaktan hiç mi hiç hoşlanmıyorsun. Eleştirilere açık birisi olsan da sana yapılan eleştirileri objektif bulmuyorsun. Bazı kişilere mesafeli yaklaşıyorsun. Eleştirileri sevmiyorsan üzerine düşen sorumlulukları boşlamamalısın. Aklının karışık olduğunu hissediyorsun. Biraz meditasyon iyi gelecektir.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerin gündem de olduğu bugün kendinizi duygusal anlamda tahammülsüz hissedebilir ve bu yüzden insanlara karşı biraz mesafeli olabilirsiniz. İmkanınız varsa çok iletişim kurma çabasında olmayın. Bugün iç dünyanızda yaşadığınız gelgitler sonrasında kendinizi yeni kararlar aldığınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Bugün yeni kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akışa kendinizi bırakmak isteyebilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni projelere atılabilir. Alternatif konularda eğitim alabilirsiniz. İnandığınız düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için kendinizi hevesli hissedeceğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde ufak tefek kazalar yaşanabilir.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk ilişkilerinizde kendinizi tam adapte hissedemeyebilirsiniz. Kendinizi centilmen ad edebleceğiniz bir süreçten geçmektesiniz.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kibir ve küstahlık içinde olan birisine bugün tahammül etmeniz için hiçbir neden yok, bu kim olursa olsun fark etmez. Bu nedenle, bu kişiye gerçek değerinizin ne olduğunu göstermelisiniz.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek. Bugün odağınızda hayat görüşünüz ve inançlarınızla ilgili konular olacaktır.Uzak akrabalarınızla iletişime geçebilir, uzun süredir görmediğiniz dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Hukuk ve eğitim konularıyla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanıyorsanız, bir arkadaşınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Gayrimenkul yatırımı yapmak için uygun bir zaman dilimindesiniz. Yakın zamanda ilginç birteklifi alabilirsiniz.

15 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi ifade ederken, ketum davrandığınız için, çevrenizde bir giz oluşturuyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, parasal konulara daha fazla ağırlık verdiğinizi gösteriyor. Kazançlarınız konusunda duygusal tatminler sağlayacağınız işler yapmak istiyor, taviz vermek istemiyorsunuz.

15 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>