Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kapasiteni Belirliyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişi ile aranda bazı konuşmalar seni gerebilir. Ancak içinizi sıkan mevzuları dile getirmeniz birbirinizi daha iyi anlamanızı sağlayacak. O yüzden bu tür konuşmalardan çekinmemelisin.

Kendinizi biraz da, sizi değerlendirmesi gerekenlerin gözüyle izleyebilmelisiniz. Yetkililerinizin sizden beklentileri sandığınızın oldukça ötesinde.

Bugün maddi konulardaki hedeflerin etrafındaki insanlarınki ile uyuşmayabilir. Kendi önceliklerini belirlemek ve kendi parana sahip çıkmak bugün senin için önemli olacak. Etrafındaki insanların kendi isteklerini sana yaptırmamasına dikkat etmelisin.

Bugün sağlığını en çok etkileyecek olan şey hislerin olabilir. Öfke ve gerginlikler kaslarında kötü bir etki yaratabilir. Bu öfkeyi atmak için daha fazla egzersiz yapman ve kafanı toparlamak için kendine zaman tanıman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fikir birliği yapabileceğin yeni insanlarla iletişime geçebilirsin. Veya yeni kitaplar okuyarak farklı düşüncerelere önem verebilirsin. Hem sosyal olarak hem de kültürel olarak kendini geliştirebileceğin bir gündesin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Neden kazanmayacağınızı bildiğiniz bir savaşı sürdüresiniz? Neden kendinizi ve diğer insanları aslında bildiğiniz sadece buz dağının görünen ucu olduğu halde bütün cevapların elinizde olduğuna inandırmaya çalışasınız? Bilgi kütlesi bu aralar yüzeyin altında konumlanmış durumda. Savaşmak yerine teslim olmayı deneyin. Şu anda diğerleri durumun aslına duyduğunuz susuzluğu gidermek için çok daha istekli olacak. Yapmanız gereken karşınızdakine kulak vermek.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hedeflerinin başka insanlara zıt geldiğini görüyorsun. Ancak bildiğini okumak istemen aynı zamanda yakın çevrenle ters düşmene neden olabilir. İş ortamında senin dışında kalacağın gerilimler yaşanabilir. Geçmişte yaptığın iyiliklerin bugün iyilikle sana geri bunca tersliğin yanında çiçek gibi gelecek. Ailenin keyfini getiren haberlere eşlik edebilirsin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçen zamana üzülmeyi bırakmalısınız. Bugün, yapabildiklerinize ve bunlarla elde ettiklerinize odaklanın. Yeni çevreler edindiğiniz, bu sayede geliştiğiniz, sevme sevilme duygusu tattığınız hiçbir şeyden vazgeçmemeniz gerektiğini bir kez daha hatırlıyorsunuz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sizi strese sokan koşullar tarafından kısıtlanabilirsiniz. Olayları kontrol etmek sizin için zor olabilir. Yaşayacağınız değişiklikler sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz işleri geleceğe taşımak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi daha dinamik hissedebilir, çevrenizdekilerle fikirlerinizi paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğuz bölgeyi terk etmek, tatil odaklı seyahat gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bu konuda atacağınız adımlar hususunda da başarılı olacaksınız

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatındaki bütün olayları kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçmen gerekebilir bugün. Elinden geleni yaptıktan sonra işleri akışına bırakmak senin daha iyi olacak. Kendini zorlayacak davranışlardan uzak durmalısın.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için mümkün olan her şeyi düşünün ve kendinizi kısıtlamadığınızdan emin olun. Hayatınızda belirli bir şekilde bir şey yaratmaya çalışıyor olabilirsiniz ancak yakında hikayenize başka bir şey dokunabilir. Bu, hayatınızda kimin ve neyin hala dimdik ayakta durduğuna odaklanmanız ve bunun için büyük bir şükran duymanızı gerektiren bir durum olabilir. Buraya getirildiniz çünkü ileriye doğru adım atmaya tamamen hazırsınız. Hayatınızda şimdiye kadar bir şeyler istediğiniz gibi gerçekleşmemiş olabilir veya içinizde yerleşmiş olan kendinden şüphe duyma duygusu olayları olduğundan daha olumsuz gösteriyor olabilir. İnsanlarla kurduğunuz ilişkilere odaklanın, onların size verebileceklerine değil. Çok yakın zamanda sizi yolculuğunuzda ilerleten daha fazla insanı kendinize çektiğinizi fark edeceksiniz.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsten arkadaşlarınızın yanında, kendinizle ilgili özel konularınızı uluorta konuşmayın. Gerçekte bu konuda katı denecek kadar dikkatlisiniz fakat bazen öyle ortamlar oluyor ki farkında olmadan birçok şey konuşuluyor.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün finans, para, sağlık veya özel hayatınızla ilgili önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızda veya dışarıya karşı tepkilerinizde takıntılı bir tutum sergileyebilirsiniz. Söyledikleriniz kaderinizi belirleyebilir. Gününüz harika geçsin.

15 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz. Bugün araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız. Duygusal ilişkinizde, endişelere kapılmadan, onunla birlikte en doğru yolu bulmalısınız.

15 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>