Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde alacağınız kararlarda cesur olun. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir. Her tür duygusallıktan arınıp mantıklı kararlar gerekiyor.

Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Bir sistem oluşturmaya, belli düzenler içinde çalışmaya ihtiyacınız var. Bu çabalar içindesiniz, karşılığını göreceksiniz.

Önümüzdeki günler içinde para konulu bir yolculuğunuz var, bu yolculukta sıkı tartışmalar söz konusu. Çok küçük umutlarla beklediğiniz bir miktar para, değişik bir kanaldan elinize geçebilir.

Taraf olmaya epeyce zorlanacağınız bir konudan, hızla uzaklaşmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beyninizdeki içtenlik, yapmacıklık tartışmalarında doğru sonuçlara varmanız bugünlerde pek mümkün görünmüyor. Tartışmaları yaşadığınız alan, sağduyuya çok uygun değil gibi. Bilgi alışverişlerinizde kopukluklar söz konusu. Görünürde sevindirici haberler var, ama kuşkuculuğunuz haberlerin bir kısmını endişeli karşılamanıza yol açacak.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:55 Ay-Satürn görünümü, sağlığımızla ilgili konularda yapılacak tetkiklerin işaretçisidir. Ayrıca bir işin en doğru, en verimli şekilde halledilmesi için gösterilen çabanın göstergesidir. Parasal anlamda gelir getiren işlere yönelirsiniz. Dişlerinizi mutlaka doktora gösteriniz. Bakım, tamirat getiren araç ve gereçlerinizi kontrol ettiriniz. Saat 07:35 Ay-Venüs kavuşumu, insanlara yardımcı olma, hizmette bulunma, düzenleme çalışmaları için gayet uygundur. Maddi konularda analizlerde bulunabilir, ilişkilerimizi gözden geçirebiliriz. Bazı işler için, kredi alımı ve borçlanma yoluna gidebiliriz. Hangi işin size ne kazandıracağını gayet iyi hesaplayabilirsiniz. Kusursuz bir şekilde hareket etme arzunuz bugün ön plandadır. Ancak fazla titiz düşündüğünüz için hiçbir şeyden pek memnun kalmayabilirsiniz. Saat 18:35 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde para hesabınızı iyi yaparsınız. Gereksiz harcamalardan kaçınırsınız. Saat 23:24 Ay-Neptün karşıtlığında, bütçe dışı harcamalar veya evdeki hesabın çarşıya uymaması gibi durumlar görülebilir. Aldığınız ile verdiğinize dikkat ediniz. Mutlu, başarılı, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğine ve karakterine aykırı davranmak sana göre değil. Başkalarının söylediklerine ve hareketlerine göre davranamazsın. Seni kırmış olsalar da sağduyulu davranıp sakin olursan, hatalarını anlayabilirler. Eğer ilişkisi olan biriysen, ilişkinde ileriye dönük, ciddi bir atım atabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarını daha geniş bir alana yaymak adına kendine kişisel blog ya da sayfa açabilirsin. Akşam saatlerini tamamen kendine ayırabilir, evde rahat ve sakin bir zaman geçirebilirsin.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatında yeni bir ün kazanmak ve başarılarla adından söz ettirmek isteyenlerin başlangıç yapması için son derece önemli bir gün. Zira böyle bir kararsızlık yaşayanlar bugün mutlaka harekete geçmeli ve kendinizi göstermelisiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir. Yapmış olduğunuz programlarda aksamalar ya da iptaller olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hırs yapabilir, daha çok çalışmak ve kazanmak isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda krizler yaşanması mümkün. Özel hayatınızla ilgili eskiye dair konular ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza yönelirsiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL açıdan kendinizi mutlu hissetmeniz sizin elinizde. İlişkisi olan Aslanlar partnerleriyle anlaşma yoluna gidebilirler. Güçlü bir aşk ilişkisi süreci ile karşı karşıyasınız.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken ikili ilişkilerinize damganızı vurabilirsiniz. Cesur, girişken, iddialı yönlerinizle dikkat çekeceksiniz. Ay burcunuzu parlatırken cazibenizi de artıracak.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı harekete geçirecek olaylar olabilir. Biraz huzursuz ve tedirgin olabilirsiniz. Ancak, duygusal geriliminizi aklınızla kontrol edebilirsiniz. Kararlı ve yapıcı bir tutum içinde bulunarak çevrenizi etkileyeceksiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

16 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 35" R
Ay
Koç
14° 23' 35"
Merkür
Koç
20° 02' 57"
Venüs
Boğa
07° 50' 16"
Mars
Koç
03° 59' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 24"
Satürn
Balık
17° 02' 52"
Uranüs
Boğa
22° 39' 58"
Neptün
Balık
29° 04' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 04"
Lilith
Başak
23° 57' 12"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:13

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>