Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İyimsersin Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün sevgilinizle biraz sessiz zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. Muhtemelen son zamanlarda o kadar meşguldünüz ki onunla çok ilgilenemediniz. Birlikte takılmaya ve rahatlamaya zaman ayırın. Hayatlarınızda olup bitenleri bibirinizle paylaşın. Hayallerinizi ve korkularınızı dile getirin. Hem kendiniz hem de ona zaman ayırırsanız, daha güçlü bir ilişki hissedeceksiniz. Öyleyse sarılın ve yakınlaşın!

Bugün için endişelenecek bir şey olmamalı. Sadece sahip olduğunuz tüm enerjiden yararlanmanız gerekiyor. İş yerinde, başkasına yardım etme şansı elde edebilir veya belki de ummadığınız bir duruma tepki vermeye zorlanabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, bugün vücudunuzda akan çok güçlü bir enerji var. Bu da elinizden gelenin en iyisini yapmanıza olanak sağlayan bir enerji türüdür!

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Zihinsel açıdan bir engelle karşılaşabileceğin bir gün. Her nedense işleri istediğin gibi kolay şekilde ilerletemediğini düşünebilirsin. Kilit nokta ise, geleneksel olmayan yöntemler benimsemek ve biraz ağırdan almak. Adeta diken üstündesin. Direkt ayağa kalkıp harekete geçmen senin için en iyisi olacaktır. Ne kadar uzun süre oturursan o kadar çok acı çekersin.Ne zaman bir hedef belirleseniz daha uygulanabilir planlar izlemek yerine gözünüzü fazla yükseklere dikiyorsunuz. Bugün hedef belirlemek için iyi bir gün, ancak keyfinizden ve eğlencenizden çok fazla ödün vermeden birtakım değişiklikler yapmaya çalışmalısınız. Daha iyi bir hayata yönelik planlarınızı bozmadan arada bir kırmızı et yiyip şarap içebilirsiniz. Gerçekçi olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin dışarıda golf oynadığını ya da çok fazla faydalı olmayan bir şeyler yaptığını bilirken, bir şeyler başardığınızı hissedebilirsiniz. Elbette, insanlar ne kadar aktif olduğunuzu gördüğünde size biraz tuhaf bakabilirler ama aynı zamanda hem rahat hem de üretken olabilirsiniz. Bu, sizin davranışlarınızda var zaten. Arabayı onarmak, çimleri biçmek ya da raftaki deliği yamamak, aklınızı doğru bir şekilde verebilirseniz, oldukça keyif aldığınız şeyler.

17 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde spiritüel konularla ilgilenebilir, geçmişi affetme ve geçmişi serbest bırakma çalışmaları yapabilirsiniz. Korkular ve travmalarla ilgili gündemler hatırlanabilir, konuşulabilir, destekler alınabilir.

17 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyimser ve dışa dönük halin bugün kendini ifade etmende sana yardımcı olabilir. Ailen ile yaptığın konuşmalarda sorumluluklarının eskisinden daha fazla olduğunu fark edeceksin. Evinde yalnız vakit geçirme planlarını, beklemediğin anda gelen bir telefonla ertelemek durumunda kalabilirsin. Kültürel anlamda hissettiğin boşluğu doldurmak için yeni sergi deneyimlerini araştırıyorsun.

17 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı yoğun yaşamak istediğiniz için bir anlık heyecanla abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. Heyecanınızı davranışlarınızda değil yeteneklerinizden kullanmalısınız. Böylece hem sevdiğiniz işi yapacak hemde sevdiğiniz alanda kendinizi göstereceksiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştırıcı nedenler ve kimi zaman sizi bağlayan, endişe yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal açıdan kabullenici olmaya bakın.

17 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendinizi ön plana çıkartmak hususunda tereddüt etmediğiniz taktirde rahatça istediğinizi alabileceksiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genellikle rasyonel bir kişi olduğunuz halde, bugün yüksek olasılıkla içinize yönelmeyi, kendi psişik yeteneklerinizi denemeyi ya da spiritüel kavramları incelemeyi isteyeceksiniz. Ayrıca sanatla da normalde olduğunuzdan daha ilgili olabilir; özellikle de başka kültürlerden gelenlerle ilgilenebilirsiniz. Bugün her zaman olduğunuzdan çok daha düşünceli olacaksınız. Düşüncelerinizi not almak aydınlatıcı olabilir.

17 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşama dair heveslerinizi tazeleyen bir şey sizi daha verimli ve neşeli birine dönüştürüyor. Pratik zekânız ve iletişim yeteneklerinizi kullanarak çözdüğünüz krizler, insanlara adeta işlerin nasıl yapılması gerektiği hakkında bir ders oluyor. Sizin de hoş bulduğunuz biri, sizinle vakit geçirmek için ortamlar yaratmaya çalışıyor.

17 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel yoğunluk yaşadığınız bildiğini halde, sorumluluk almaya devam ediyorsunuz. İş potansiyelinizin mükemmel olduğunu görüyor ve son günlerden gereğinden fazla kendinize yükleniyorsunuz. Hata yapma olasılığınız yüksek.

17 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yüksek tempo içerisinde hareket edeceksiniz. Etrafınızdaki insanlarla aranıza mesafe koyabileceğiniz bir gündesiniz. Daha anlaşılabilir adımlar atmanızın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. Sorunları ve sıkıntıları geride bırakmak istiyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

17 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil görünüyor. Bugünlerde sorunsuz bir ilişki için, sabrınızı korumalısınız. Bugünyerinde kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz. Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız ve bu yüzden işlerinizi gelişigüzel yapmanız amirlerinizden uyarı almanıza neden olabilir. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Vakitsizliği bahane edip spor yapmaktan kaçmayın!

17 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 27' 49" R
Ay
Başak
11° 31' 44"
Merkür
Boğa
01° 27' 52"
Venüs
Boğa
21° 24' 34"
Mars
Koç
12° 26' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 19"
Satürn
Balık
17° 52' 34"
Uranüs
Boğa
23° 18' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 28"
Chiron
Koç
21° 33' 03"
Lilith
Başak
25° 10' 34"
True Node
Koç
14° 53' 29"
Son Güncelleme : 16/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>