Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Gerçekler Ortada Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Partnerin hakkında söylenenlere inanmak yerine duyduklarını onunla paylaşıp konuşmak daha iyi olacak. Başkalarının ne dediğine önem vermektense sevdiğin insanın ne dediğini dinlemek daha iyi olacak.

Güvensizlikler taşıdığınız bir konu yakında aydınlığa kavuşacak gibi. Görüştüğünüz kişinin aranılan kişi olduğu yolundaki bazı duyumları yetersiz bulmakta haklı görünüyorsunuz.

Emeklerinin karşılığında takdir almamak canını sıkabilir. Ama çalışmaya devam etmek senin için önemli olmalı. Kendini geliştirip başka fırsatlar yaratmak için aynı şekilde çalışmaya devam etmelisin.

Seni sıkıntıya sokacak ortamlardan olabildiğince uzak durmalısın. Kendini boş yere üzmemek için sevdiğin şeyleri yapmak iyi olacak. Hava elverdiğince uzun yürüyüşlere çıkmak kafanı dağıtmak için önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim senin için çok önemli olacak. İnsanlarla direkt olarak anlaşabilmek seni yorsa da beklentilerini onlara anlatmakta başarılı olacaksın. Gereksiz tartışmalardan uzak durmak moralinin yüksek olmasının sağlayacak.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları bugün iletişiminiz sorunsuz bir şekilde akıyor. Bu durumdan yararlanın ve diğer insanlarla her zamankinden daha fazla bağlantı kurmaya çalışın. İçgüdülerinizle hareket edin ve tartışmalara girmekten çekinmeyin. Sözleriniz ve ses tonunuz çok inandırıcı. Bugün herkese istediklerinizi yaptırabilirsiniz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatında aradığını henüz bulamadıysan, hazır olmalısın. Tesadüfi karşılaşmaların aşka dönüşebileceğine tanıklık edebilirsin. İletişim kaynaklı sorunlar nedeniyleyerinde huzursuz bir ortamla karşılaşabilirsin. Ummadığın insanların senin hakkında konuştuğunu duyman söz konusu.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularda kendinizi savunmak, hakkınız olanı anlatmak için doğru bir gün olmayabilir. Bunu yapmanız gereken durumlarda avukatınızla, işin uzmanlarıyla görüşmeli ve inisiyatifi bırakabilmelisiniz. Psikolojik destek, dil eğitimi ve kişisel gelişim gibi konular bugün ön plana çıkabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteği sizi heyecanlandırabilir. Yolculuk planları yapabilir, yeni yerler keşfetmek ve özgürleşmek için sabırsızlık duyabilirsiniz. Ancak özellikle sabah saatlerinde küçük kazalara karşı dikkat olun. İşyerinizden alacağınız haberler harekete geçmenizi sağlayabilir. Akşama doğru özgüveniniz daha da artabilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda sürprizlere hazırlıklı olmalısınız. Hayatınız oldukça hareketlenebilir ve hareket sevmenize rağmen sizler bile bu durumu şaşırabilirsiniz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkesin dışarıda golf oynadığını ya da çok fazla faydalı olmayan bir şeyler yaptığını bilirken, bir şeyler başardığınızı hissedebilirsiniz. Elbette, insanlar ne kadar aktif olduğunuzu gördüğünde size biraz tuhaf bakabilirler ama aynı zamanda hem rahat hem de üretken olabilirsiniz. Bu, sizin davranışlarınızda var zaten. Arabayı onarmak, çimleri biçmek ya da raftaki deliği yamamak, aklınızı doğru bir şekilde verebilirseniz, oldukça keyif aldığınız şeyler.

17 Ekim 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fiziksel enerjiniz oldukça yüksek olacak olabilir, bu yüzden içeride kalmak istemeyebilirsiniz. Öncelikle vücudunuza iyi bakın, karşılamanız gereken bazı ihtiyaçları olabilir. Ayrıca, belki günübirlik şehir dışına çıkarak veya bir organizasyon yaparak farklı yanlarınızı keşfetmek isteyebilirsiniz. Bu enerjiyi çok sık hissetmeyebilirsiniz, bu yüzden elinizden gelen her şeyi yapmaya çalışın.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi yeniden yapılandırmak için, ruhsal yönü ağır basan düşünceler içine girebilirsiniz. Yaşamınızda yeni bir sayfa açmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz. Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün içe çekilebilir, duygularınızı göstermekte zorlanabilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapmak için güzel bir gündesiniz. Kardeşlerle, yakın çevrenizle, ilişkinizde iletişimde duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz. Eğitim ve seyahatlerde yanlış kararlar alınabilir. Maddi kaynaklar, sağlık, okült konularda ise şans sizden yana olacak. Şifalanabilirsiniz. Akşam saatlerinde sağlıkla konularda sorunlar çıkabilir. Uyku problemi gerçekleşebilir.

17 Ekim 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil görünüyor. Bugünlerde sorunsuz bir ilişki için, sabrınızı korumalısınız. Bugünyerinde kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz. Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız ve bu yüzden işlerinizi gelişigüzel yapmanız amirlerinizden uyarı almanıza neden olabilir. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Vakitsizliği bahane edip spor yapmaktan kaçmayın!

17 Ekim 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 17" R
Ay
Terazi
11° 30' 35"
Merkür
Boğa
04° 52' 09"
Venüs
Boğa
24° 31' 37"
Mars
Koç
14° 21' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 11"
Satürn
Balık
18° 02' 39"
Uranüs
Boğa
23° 27' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 40"
Lilith
Başak
25° 27' 25"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>