Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla daha çok şey paylaşmak isteyebilirsin bugün. Birlikte aynı eve çıkmak gibi planlar gündeme gelebilir. Atacağınız büyük adımlar için her iki tarafın da hazır olduğundan emin olman gerekebilir.

Bugün sıradan bir gün gibi görünse de, içinde barındırdığı sürprizleri beklenmedik şekilde ortaya çıkartabilir, hazırlıklı olun. İsteksiz katılacağınız bir görüşme size beklenmedik kazanımlar sunacak.

Bugün paranı nasıl kazandığın değil nasıl harcadığın ön plana çıkabilir. Eğer büyük masraflar yapacaksan dikkati elden bırakmamak iyi olacak o yüzden. Taşınma veya yolculuk gibi planlar için kendine bir esneklik alanı bırakmalısın.

Bugün kendini duygusal olarak biraz daha zorlayıcı ortamlarda bulabilirsin. Duygularının tepkilerini etkilemesine izin vermemen gerekecek o yüzden. Meditasyon ve yoga dingin halini korumana yardımcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır eğlenceden uzak kaldığının farkında mısın? Alıştığın düzeni bozup biraz eğlence katmak sana iyi gelebilir bugün. Keyfinin yerine gelmesi uzun vadede işlerine daha iyi konsantre olmanı sağlayacak. Hayattan zevk alman gerek bugün.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İtibarınızı tehlikeye atmaktan korktuğunuz için yakın zamanda iyi bir şeyi kaçırmış olmanız oldukça muhtemeldir, ancak önümüzdeki 48 saat içinde bu hatayı düzeltme şansınız olacak. Hırslı olun ve gerçekten bunun için gidin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Koşullar seni bazı kararlar almaya itse de geleceğine dair yapacağın çalışmalar seni motive edecek. El işleri ile uğraşan bir Aslan burcuysan, ürettiklerinden kazanç sağlamak için harekete geçeceksin. Akşam saatlerinde katılacağın organizasyona yönelik hazırlıkların olabilir. Bulunduğun ortamlarda dikkat çekmeyi başaracaksın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir haftanın ardından bugünü evde geçirebilirsiniz. Hem ev işlerinizle ilgilenmek hem de ailenize zaman ayırmak, size farklı bir gündem getirecektir. Bu da zihninizi daha iyi toplamanıza yardımcı olabilir. Çalışma saatlerinizi evinizde daha çok vakit geçireceğiniz şekilde yeniden planlayabilirsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka burcunda Satürn ile birleşiyor. Bugün aşkta ve karşılıklı konularda biraz daha esnek olmaya bakın. Evlilikte sorumluluklar dikkat çekebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güvenebileceğiniz birine olan ihtiyacınız sizi mevcut ilişkinize daha sadık hale getirebilir. Kalbinizin sesini dinleyerek ilerleyebileceksiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yüzeyde kalmayıp derinlere inin. Şu an elinizde bulunanla pekala yetinebilirsiniz, ancak unutmayın ki işleri bir nebze hızlandırmazsanız önümüzdeki günlerde ilerleme kaydetmeniz mümkün değil. Bunu siz yapmazsanız sizin yerinize bir başkası yapar ve bir de bakmışsınız debelenerek destek arıyorsunuz. Avantajlı durumunuzu korumaya bakın!

18 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın ilişkilerin şu anda biraz ilgiye ihtiyacı olabilir. Gün, en önemli bağlantılarınıza odaklanıyor. Kendinize 'bu nereye gidiyor?' diye sorduğunuz konularda cevabı bugün alabilirsiniz. Ayrıca, bu soruları kendi başınıza sormak zorunda kalmamalısınız. Gerçek bir partner, netlik bulma yolculuğunuzu da destekleyecektir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün partner, ortak ya da yakın arkadaşınızla hareket edebilirsiniz. Ama sevginizi aktarırken zorlanabilirsiniz. Ayrıca kariyer hayatınızdan bir kadınla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ben-sen dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz. Düşündüklerinizin anında gerçekleşmesini isterken, gergin ve sinirli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>