Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendine Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla benzerliklerini daha çok keşfedeceğin bir gün olabilir bugün. İlişkiniz derinleşip birlikte bir şeyler yapmaktan, bir şeyler paylaşmaktan daha çok zevk alabilirsiniz. Aşka daha pozitif bakacaksın.

İş bağlantılarınızda hızlı gelişmeler gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Kültürel faaliyetlere katılmak ve yeni ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İş yerinizdeki yenilikler konularında ilerlemeler kaydedebileceğiniz görülüyor.

İş konularında kesin sonuçlar görmek isteyebilirsin. Ancak bunun için kendi şansını fazla zorlamaman gereken bir gün olabilir bugün. Bazı şeylerin olgunlaşması için biraz zaman gerekebilir. Kendini zorlamaman daha iyi olabilir.

bugün temizliğe özen göstermek sana genel anlamda çok daha pozitif bir etki taşıyabilir. Enerjini artırmak ve yaşam alanını daha yaşanabilir bir ortama dönüştürmek buna bağlı olacak. Kolları sıvayıp güzel bir bahar temizliğine girişebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıların birbirini takip ettiğini görerek daha fazla motive olman mümkün. Anın tadını çıkarıp bu başarılardan keyif almak isteyebilirsin bugün. Elde ettiklerini onurlandırman, onların kıymetini bilmen daha önemli olacak.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aslan gibi doğal bir bağımsız olarak bugün parlayacaksın. Muhtemelen bir şeyleri kendi tarzında yapmaya ve yaratıcılığına izin verilmediği veya takdir edilmediği noktada kendini boğulduğunu hissederken bulacaksın. Sen bir bireycisin ve kendi yolunda yaptığın her şeyde imzanı bırakmaya çalış. Uyum sağlamaya zorlanmak bugün sana çok iyi gelmeyecektir., ancak eğer bunun üstesinden gelirsen günün geri kalanı senin istediğin gibi olacak.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merak duygusunu fazlaca hissedeceğin bir gündesin. Çünkü seninle uzun zamandır konuşmayan birisi iletişime geçmek isteyebilir. Sağlığına ve fiziksel görünümüne daha çok zaman ayırıyorsun. Çevrende bu konularda ihmalkâr davranan kişiler varsa onları da uyarmadan edemeyeceksin. Çocukların varsa, onların eğitimini yakından takip edeceksin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklemediğiniz bir anda tamamladığınız işlerin eksik olduğunu fark ediyorsunuz. Zamanı kaçırdığınız hissinden çıkmalısınız. Evinizde bazı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Taşınma ya da yer değişikliği gibi konular söz konusu olabilir. Ofiste belki de çalışma masanızın yerini değiştiriyorsunuz. Değişim her zaman iyidir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınıza daha ciddi yaklaşmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içindearkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerilmeler yaşanabilir. Ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Endişe yaratan durumlardan uzak durmalısınız. İkili ilişkilerinizde dengede kalmaya çalışın.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyacınız olan molaları verdiğinize ve tatilinizi yaptığınıza emin olun. Uzun süredir muayene olmadıysanız, detaylı bir kontrolden geçmenizde fayda var.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok değer verdiğiniz birinin iyilik meleği olmayı bırakın. Yalnızca hoş olmayan bir yüzleşmeden kaçınmak için birinin tehlikeli bir bağımlılıkla davranmasına izin veriyor olabilirsiniz. Bu tavrın kimseye bir faydası olmadığının farkına varın. Bu yalana dahil olmaya devam ettiğiniz sürece, bu işin içindeki herkes daha fazla zarar görmeye devam edecek. Endişelerinizi dürüst ve açık bir biçimde ifade edin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kovaladığınız zevkin en azından bir anlam ve amaç yanını içermesini isteyebilirsiniz ancak, diğerleri sizle karmaşık olmayan iyi bir zaman ile daha fazla ilgilenebilir. Onları sizin kadar derine çekmeye çalışmak muhtemelen çatışmaya neden olabilir. Bunun yerine, herkesin kendi tarzında paylaşılan bir deneyimin keyfini çıkarması için yeterli alana sahip olmasına izin verin. Küçük bir ayrılık bile bazen yalnız olabilirken, gelecekte değiş tokuş yapmak için yeni anlayışlarla yeniden bir araya gelebilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi, canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Aşk ve duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Güneş ile Plüton arasında pozitif etkileşim var. Günlük programınızı yeniden ele alabilir, yeni birakışı planlayabilirsiniz. Rutinlerinizi değiştirmek size iyi gelebilir. Sağlık anlamında da kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz.. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız. Bazı konularda ki güvensizliğiniz sizi durgunlaştırıyor. Gerçeklerle yüzleşmelisiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 10" R
Ay
Koç
12° 00' 52"
Merkür
Koç
19° 55' 44"
Venüs
Boğa
07° 38' 19"
Mars
Koç
03° 52' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 07"
Satürn
Balık
17° 02' 04"
Uranüs
Boğa
22° 39' 24"
Neptün
Balık
29° 03' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 32"
Lilith
Başak
23° 56' 07"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>