Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Somutluktan Yanasın Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk konusunda kendini yeni ve güzel etkilere açman gerekebilir. Eğer seni sıkan bir ilişki içerisindeysen eğer, bu sıkıntılı durumu sonlandırmak için çekinmemelisin. Daha mutlu olmayı hak ettiğini unutmamalısın bugün.

Gerçekten öyle mi, şeklinde güvensizlikler taşıdığınız bir konu yakında aydınlığa kavuşacak gibi. Görüştüğünüz kişinin aranılan kişi olduğu yolundaki bazı duyumları yetersiz bulmakta haklı görünüyorsunuz.

Maddi konularda fikirlerini kendine saklaman daha iyi olabilir bugün. Senden fazlaca ilham alarak işine taş koyanlar olabilir. Kendine olan güveninle hareket etmek ve işini kendine saklamak daha iyi olacak.

Sana keyif veren şeylere odaklanmak ve sevdiğin yemekleri yemek enerjini toplamana vesile olacak. Sana yaramayan egzersiz programlarını değiştirmek ve diyet programında değişimlere gitmek kendini daha iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yedi aylık bir değişim sürecinin ilk anlarını hissedebilirsin bugün. Hayatında daha iyiye gidecek bir sürece başlaman seni çok mutlu edecek. Gayet olumlu bir döneme keyifle girmek sana daha iyi gelebilir.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, 19 Temmuz, aslan burcu için güçlü bir gün olabilir. İş hayatınızda daha güçlü bir duruş sergileyebilir ve liderlik yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Aşk hayatınızda da romantik bir atmosfer olabilir.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Soyut delillerden ziyade bir söylemi ciddi ye alırken somut delillere dayandırılmasını istiyorsun. Yakın bir arkadaşının sana söylediği ufak bir yalanı yakalayabilirsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan gelecek ile ilgili gerçekçi planlar ortaya koyuyorsun. Karşı tarafında fazla hayalperest olmasından rahatsız olabilirsin.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınız arttıkça yönetme kabiliyetinizi daha çok kullanmanız, kullanırken de geliştiriyor olmanız gerekecektir. Yorgunluğu bahane ederek bu fırsatı tepmemelisiniz.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken son derece keyifli ve dikkat çekici görünüyorsunuz. Hayata daha olumlu baktığınız bu süreci oldukça iyi değerlendirebilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işleriniz akıcı biçimde ilerletilebilir. Yine bu dönem işle ilgili ortak çalışmalar öne çıkıyor. Becerilerinizi geliştirmek, bir konu üzerinde yeterince emek vererek yeni kazançlar sağlanabilir.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi çok güçlü ve şanslı hissedebilirsiniz. Her konuda isteklerinizin hızlı ve pratik bir biçimde gerçekleştiğini göreceksiniz. Motivasyonunuz artacak.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz daha yaratıcı olman gerekebilir. Karşına çıkacak sorunlarla ilgilenirken klasik yöntemlerin yanında yaratıcı çözümler denemek senin için daha iyi olabilir zira. Yeni yaklaşımlar sayesinde bazı olaylara farklı açılardan bakma şansı elde edebilirsin.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi daha spontan olmaya teşvik ediyor. Şimdi hayallerinize ve fikirlerinize olan inancınızın artmasının tadını çıkarabilirsiniz. Perde arkasındaki çalışmalar şu anda sizin için özellikle iyi gidiyor ve hayatınızdaki son olayların arkasında büyük bir tasarım görmeye başlayabilirsiniz. Şimdi kişisel güç kazanmak, aşırı düşünmeyi, her şeyi kontrol etmeyi ve yönetmeyi bırakmayı içerir. Çabalarınız için dışarıdan takdir beklemekten kaçının. Bunun yerine, içten dışa sizi iyi hissettiren şeyi yapın. Sezginiz şu anda yüksek çalışıyor. Tesadüflere dikkat edin ve işaretleri kaçırmamaya çalışın.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Bazı olaylar, size her konuda ders olabilir, unutmayın.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. İş hayatınızda sorunlar gerçekleşebilir. Harcamalarınız ve ödemelerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca fevri bir tutum sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızla karşınızdaki kişiyi zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, duygusal saplantılarınızda sınırları zorlayabilirsiniz.

19 Temmuz 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>