Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlgiye Cevap Veriyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 20%

Bugün, etrafınızdaki atmosfer oldukça ağır. Kaygısız doğanız, günlük yaşamın gerçekleriyle doğrudan yüzleşiyor (Faturalar, hesaplar, ev işleri, vb.). Kendinize bir program yapmayı ve her gün biraz çalışmayı deneyin, böylece haftanın sonunda sizi bekleyen işler dağ gibi birikmiş olmayacak. Küçük bir organizasyon size çok iyi gelecek.

Para problemleri tırmanıyor gibi görünebilir ve şu an onlarla başa çıkmanın bir yolunu bulmak için baskı altında kalabilirsiniz. Ancak bu durum geçicidir. Tüm evrak işlerini bir kenara koyun. Eğer biraz daha az stresli hissedene kadar bir gün daha beklerseniz, durumu daha iyi ele alabilir ve bütçenizi biraz daha sarsmamaya çalışabilirsiniz. Dayanın!

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Kendini başkalarına nasıl sunuyorsun? Bugün kendine sorman gereken soru budur. Son dönemlerde girdiğin sosyal ortamları düşün. Çok mu fazla konuştun? Yoksa konuşmadın mı? Eğer konuşmadan önce düşünürsen, hem enerji hem nefes tasarrufu yapmış olursun. Kimse üçkağıtçıları sevmez. Olduğun kişi ol, insanların senden olmanı beklediği kişi değil.Son birkaç gündür kendinizi kaybolmuş gibi mi hissediyorsunuz? Bugün bu sis bulutu muhtemelen aralanacak ve kendinizi daha iyi keşfedeceksiniz. Zihninizde dönüp duran sorulara cevap vermek ve yargılarınızı değerlendirmek için adım atacaksınız ancak yine de biraz sabırlı olmanızda fayda var; özellikle de bu konular duygusal konular ise. Doğrudan eyleme geçmeden önce anlamaya çalışın. Yarına uyandığınızda daha nesnel olduğunuzu göreceksiniz...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişim iyidir, ama aniden geldiğinde korkutucu olabilir. Bugün hissettiğiniz şey budur, çünkü maiyetinizdeki bir kişi herhangi bir uyarı olmaksızın büyük bir değişikliği açıklayacak. Ok yaydan fırlamadan önce ufak bir uyarı yapmak bir nezaket kuralı değil midir? Haberlere nasıl tepki vereceğinizden emin değilsiniz ve sizi nasıl etkilediğine dair bir fikriniz yok. Artık yapabileceğiniz tek şey beklemek. Ama panik olmamaya çalışın. Sonunda, bu değişikliklerin sizin de dahil olmak üzere herkese fayda sağlayacağını göreceksiniz!

2 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi, iç dünyanızı veya isteklerinizi sorgulayabilirsiniz. Hatalarınızı görebilir, bir iç yüzleşme yaşayarak yaşamda daha doğru ve sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Finansal konularda planlar değişebilir. Plan dışı kazanç veya harcamalar gündeme gelebilir.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin de çevrendekileri ihmal ettiğini fark etmenle beraber, sosyal hayatına yoğunlaştığın bir gün olacak. Baskın karakterin su burcunda gerçekleşen Dolunay ile beraber artacak, daha güçlü ve hırslı hissedebilirsin. Beraber yaşadığın bir ev arkadaşın varsa, yaşam alanınızı ferahlatmak için temizliğe girişebilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularınızla ilgili size yüklenmiş olan görevler sizleri biraz fazla bunaltmış olabilir. Bununla ilgili kendinizi koruma altına almanız ve sınırlarınızda çizmeniz gerekmektedir. Kariyer hayatınızda rekabet temaları ön plana çıkabilir. Haksız rekabetlerden dolayı sert çıkışlar gösterebilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygu derinliği yaşayabilir, güven duyma ihtiyacı içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu, bu sizi kabullenmeye itebilir. Parasal konularda daha fazla dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Dalgınlığınız nedeniyle işlerinizde kriz yaratan durumlar oluşabilir. Yenilenme ihtiyacına girebilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konularında çalışmak istemeyebilirsiniz ancak kariyer planları motivasyonunuz olabilir. Aşk hayatınızda sorunları çözmek için alttan almayı denemelisiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir bilirkişiden ders almak için en doğru günlerden biri. Uzmanlaşmak istediğiniz bir konu hakkında çalışmalar yapmak için de büyük bir fırsat olacak.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda gerçekleşen Dolunay finansal konulara dikkat çekiyor.Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular gündemde olacaktır. Bütçenizi aşacak harcamalar yapmamaya özen gösterin. Eşinizin finansal durumunda değişikliklerle karşılaşabilirsiniz.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Buhayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın. Sevdiğinizden yardım isteyin.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayallerinizdeki gibi bir eş adayıyla karşılaşmanıza çok az kaldı. Geleceğiniz ile ilgili ufak planlamalar yapmaya başlamalısınız. Bugün büyük kararlar vermeden önce, iyice düşündüğünüzden emin olun.

2 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi siz arayın. Hep onun aramasını beklemeyin. Ona küçük hediyeler verip gönlünü alın, şımartın. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Her şeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli. Parayı elde etmek için çok çalışmanız gerekebilir. Harcamalarınızı dikkatli yapın, yoksa zararını siz görürsünüz. Sürekli değişen havalara dikkat edin!

2 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 31' 32" R
Ay
Yengeç
08° 12' 57" R
Merkür
Koç
25° 25' 44"
Venüs
Boğa
15° 06' 42"
Mars
Koç
08° 31' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 38' 51"
Satürn
Balık
17° 30' 38"
Uranüs
Boğa
23° 00' 31"
Neptün
Balık
29° 13' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
21° 17' 09"
Lilith
Başak
24° 36' 31"
True Node
Koç
15° 02' 51"
Son Güncelleme : 11/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>