Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman kendini sizin yanınızda güvensiz hissediyor. Onu neden tercih ettiğinizi sorgulayıp duruyor. Bunu sizinle açık açık paylaştığı için bir sorun yaşamıyorsunuz ama bu güvensizliği pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Bugün bir kez daha işinizdeki başarınızı kanıtlama fırsatı bulabilirsiniz. Rutin işlerinize eklenen birbugün sizi biraz telaşlandıracak ama altından kalkmayı becereceksiniz.

Daha az parayla yaşama kararınızı başarıyla uyguluyorsunuz. Rahatınızdan ve konforunuzdan kesmeniz uzun zamandır düşlediğiniz birikimi yapmanıza neden oluyor.

Bazen karşınızdakini anlamakta zorlanıyorsunuz. Belki de yeterince dinlemeyi bilmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakınlarınızdan biriyle yaşadığınız bir kırgınlık hala sürüyor. Onun sizden bekledikleri çok fazla. Sizin başka bir insan olmanızı ve onun istediği gibi yaşamınızı istiyor. Siz ona çok bağlısınız ama taviz vermeye niyetiniz yok. Bu tatsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı. Bugün ondan bir haber alabilirsiniz.

20 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:30 Mars-Jüpiter görünümü, bugün başkalarıyla her türlü ilişkide fazla iyimserliğin, değer vermenin, taviz göstermenin yanlış olabileceğini işaret ediyor. Hayatın güzelliklerini yaşamak isteğiniz öylesine yüksek ki, hesaba hiç katmadan sözler verebilir, sırf birileri mutlu olsun diye kendinizi zor duruma sokabilirsiniz. Sözgelimi çocuklarınızla ilgili harcamalar, sevgiliniz veya eşinizi memnun etmek, kredi kartınıza yüklenmek, borç vermek almak gibi konularda lütfen dikkatli olunuz. Günün güzel bir yanı var. Yaratıcı düşünmenizi sağlamasıdır. Yeni fikirler uyanır zihninizde. Ne olursa olsun bunları uygulamak istersiniz. Fakat zaman ve şartları göz önüne almalısınız. Bunlar olacaktır. Ancak sabırlı olunuz, aceleci davranmayınız. Saat 07:22 Ay-Pluto görünümü, planlarınızı, uzun vadeli düşünmek gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. Saat 13:56 Güneş-Chiron arasındaki görünüm eşiniz veyayaptığınız kişilerle karşı iyi niyetli hareket etmeye çalıştığınızı gösterir. Ancak bu kişiler sizi desteklemiyorsa ve sürekli bir şeyleri kabul etmeniz için baskıda bulunuyorlarsa, doğal olarak kendinizi güvende hissetmeniz kolay değildir. Saat 18:45 Ay-Venüs karşıtlığı, görüşlerimizi ateşli bir şekilde ifade etmemizi sağlarken, yeri geldiğinde adil ve uzlaşıya açık bir şekilde olmanın ilişkilerinizde faydalı olacağını gösteriyor. Bu karşıtlık önümüzdeki süreçte çevre değişimi, eğitim,ve ticari konularda seyahatlerin, yerleşimin işaretçisi olarak olumlu gelişmeleri işaret ediyor.

20 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayatını baştan uca sorgulayacağın bir gün. Kendim için neler yaptık, eksik olan ne, neler yapmalıyım? türünden soruların peşine düşeceksin. Rekabete dayalı bir alanda çalışıyorsan, herkesin hırsına yenik düştüğünü ve yaşamın tadını kaçırdıklarını gözlemleyeceksin. Geleceğin ile ilgili planlarında aile bireylerinin söylediklerinden etkilenip kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Bunun için biraz kendine zaman tanımalı ve hızlı kararlar almamalısın. Eğer evli bir Aslan burcuysan ailenize yeni bir üye katılacağının haberini alabilirsin. Kilon ya da saç rengin bu gün hiç olmadığı kadar kafana takılabilir. Aslında genel anlamda sağlığınla ilgili önemli bir döngü bu. Eğer gerekli olduğunu düşündüğün doktor randevuların varsa bu gün mutlaka gerçekleştir.

20 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız veya gündelik yaşamınızdaki konularda ani gelişen bazı durumlarla uğraşmanız gerekebilir. Geçmişten gelen bu yarım kalmış sorunları titizlikle sonuca ulaştırmayı denemelisiniz.

20 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konularda bütünü görmeniz daha kolay olacak. İnandığınız konuları daha güçlü savunabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmekten keyif alacağını zamanlardasınız. Sorumlu olduğunuzu konularda eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz. İlerleyen saatlerde annenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

20 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni gelenteklifleri sizin için çok önemli, iyi değerlerdirin. Aceleci davranıp yanlış karar vermeyin.

20 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece olumlu ve kararlı davranacağınız bir gün. İlişkilerinizi geliştirebilir, yeni atılımlarda bulunmak üzere harekete geçebilirsiniz. Hem parasal açıdan hem de aşk açısından ilginç gelişmeler olacak.

20 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hizmet almayı seven Aslanlar bugün hukuki konular söz konusu olabilir. Ani seyahatler, plansız işler söz konusu. Gün boyu iyi danışmanlık ve hizmet alacaksınız ancak işler aksayabilir tedbirli davranın.

20 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Koç burcundaki seyahati cazibenizi artıracaktır. Seyahatler hızlanır, uzaklardan gelen haberler yenilikler taşır. Şartların hızlı değiştiği bir gündesiniz. Seyahat arkadaşlarınıza yenileri eklenecektir. Yolda tanıştığınız yeni kimseler size farklı başlangıçlar yaptırabilir. Uzak ülke yatırımlarınızda hızlı gelişmeler yaşanır. Akademik konular öne çıkar.

20 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

20 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 02" R
Ay
Terazi
25° 35' 12" R
Merkür
Boğa
06° 32' 01"
Venüs
Boğa
25° 58' 12"
Mars
Koç
15° 15' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 47"
Satürn
Balık
18° 07' 09"
Uranüs
Boğa
23° 31' 14"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 50"
Chiron
Koç
21° 44' 08"
Lilith
Başak
25° 35' 14"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>