Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İkna Becerini Kullanıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha sabırlı ve kontrollü olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Maddi destek beklentilerinizin tam olarak karşılık bulamama ihtimali var. Kendinizi köşeye sıkışmış hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her anın farkında olmalısınız. Bir çabayı, bir mutluluğu şu ana sığdırabildiyseniz bugünü de kazançlı bitirdiniz demektir. Ekonomik açıdan zorluk yaşasanız da bunu çözmenin yollarını yine kendi yeteneklerinizden bulacaksınız.

20 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, güçlü iletişim gücünüzü kullanarak çevrenizle sağlam ilişkiler kurabilirsiniz. İş hayatınızda önemli kararlar almanız gerekebilir, bu nedenle dikkatli ve sabırlı olmanız faydalı olacaktır. Bugün kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeye yönelmek ve iç huzuru bulmak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Enerjinizi olumlu düşüncelere odaklayarak, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

20 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcundayken güne başlıyoruz. Bugün ikna becerini kullanarak, birçok isteğinin gerçekleşmesini sağlayabilirsin. Pazarlık yapmak, hızlıca karar almak, istediğin pozisyon için mücadele etmek bugün senin için daha kolay olacak. Yaşadığın maddi zorluklar, seni harcamalarında daha ölçülü davranmaya itebilir. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, tesadüfen tanışacağın kişiteklifinde bulunabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karar aldığınızda bunu hangi psikoloji ya da etki altında aldığınızdan emin olmalısınız. Hırsın, öfkenin hatta sevincin bile sizi yanlış yönlendirebileceği durumlar olabilir. Objektif ve profesyonel düşünmeyi başarmaya çalışmak, statünüze zarar vermez aksine sizi korur ve ileriye götürür. 

20 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz işlere yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetlerinizden ve hayallerinizden peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarı için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bu sizi duygusal açıdan yorabilir. İşlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevgi dolu olmak için daha sakin kalmayı tercih edebilirsiniz. Partnerinizin mükemmel olmadığını görünce daha büyük bir sevgi yaşayacaksınız.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dünyayı istediğin şekle sokmak ve arkadaşlarını buna dahil etmek istiyorsun ancak bugün bunlara enerjin yetmeyebilir. Kendin için planlar yapmalı ve başkalarının sana uyması için onları zorlamamalısın. Bugün kendine odaklan.

20 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün hayattan daha büyük bir anlam ve daha zengin deneyimler arayabilirsiniz. Etrafınızdaki dünyaya dair anlayışınızı genişletecek her şey her zamankinden daha fazla ilginizi çekecek. Bir yandan, bir konuyu daha derinlemesine araştırmak için güçlü bir arzunuz var ya da birisiyle daha fazla yakınlık ve etkileşim arayışındasınız. Bir yandan da dış dünya size sesleniyor. Beklentilerinizi ve eylemlerinizi denetlemeye odaklanırsanız, bugün bu temel çatışma nedeniyle ortaya çıkan sorunların büyük olasılıkla hızlı bir şekilde çözüleceğini unutmayın.

20 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönleriniz atağa kalkıyor. Sürekli değişimler içindesiniz. Gün içinde, bir takım kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugün, partnerinizle olan ilişkilerinizde içten ve samimi davranıyorsunuz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün kendinizi rahat ifade ettiğiniz ve etrafınızın ilgisini de gördüğünüz bir gün olabilir. Ayrıcahayatınızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarısız biten bir ilişkiyi tekrar alevlendirme olanağıyla karşı karşıyasınız. Eski kötü alışkanlıklarınızı tekrarlamaya dikkat edin. Düşüncelerinizde olumlu olmaya ihtiyacınız var. Aynı konuda çalışmak zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an önce yok etmelisiniz. Bugün aradaki buzları eritmek için yeni adımlar atılabilir. Parasızlık çektiğiniz söylenemez. Ama yine de denkleştirerek yaşıyorsunuz. Egzersiz yaparak metabolizmanızı hızlandırın.

20 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 34' 03" R
Ay
Terazi
19° 44' 44" R
Merkür
Boğa
05° 50' 22"
Venüs
Boğa
25° 22' 26"
Mars
Koç
14° 53' 14"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 56"
Satürn
Balık
18° 05' 19"
Uranüs
Boğa
23° 29' 34"
Neptün
Balık
29° 25' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 42"
Lilith
Başak
25° 32' 00"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:12

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>